13.05.2019

Oxxo Kimin?



OXXO markası 1993 yılında İstanbul'un ilk alışveriş merkezi olan Galleria'da doğmuştur. Bugün İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir, Eskişehir, Adana, Mersin, Gaziantep, Cidde, Jubail, Riyad ve Damman' da toplam 32 mağazada müşterilerine şık, trend ve kaliteli ürünler sunmaktadır.

Kendi mağazaları dışında, yurt dışındaki müşterileri aracılığıyla uluslararası satışları sürmektedir. Yurt dışı satışları, Dünya'nın birçok ülkesinde (İsviçre, Lübnan, Bulgaristan, Yunanistan, Romanya, Bosna Hersek, Kosova, Kazakistan, Azerbaycan, Özbekistan, İspanya, Fransa, İran, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Avustralya, Ukrayna, Gürcistan gibi) 200'den fazla noktada devam etmektedir.

OXXO ürünlerini doğru fiyat seviyesinde yüksek kalitede sunmaktadır. OXXO’nun ürünlerinin çoğu kendi tasarımcıları tarafından tasarlanmakta olup, Türkiye’de üretilmektedir. OXXO, ürün ailesine her hafta katılan 15 - 20 yeni tasarımı, OXXO dünyasının eğlenceli alışveriş ortamında müşterileriyle buluşturuyor.

BİZ KİMİZ?

OXXO, 16 – 22 yaş ve 22 – 35 yaş arası genç kadın hedef kitleye uygun koleksiyonlar tasarlamaktadır. Mağazada sunulan koleksiyon dahilinde üst giyim, alt giyim, dış giyimin yanı sıra kuvvetli tamamlayıcılar olarak ayakkabı, çanta, takı ve aksesuar grubu da bulunmaktadır.

Hedefimiz, OXXO müşterilerinin isteklerini marka kimliğimiz doğrultusunda en iyi şekilde karşılamaktadır.
OXXO, tasarım ilkesi olarak “renkli ve özgün” olmayı hedeflemiştir ve geçmişten günümüze bu yönde tasarımlarını müşteriyle buluşturmaktadır.
Tasarımlar oluşturulurken en çok dikkat edilen öğeler; her vücut tipine uygunluğu ve ürünün fitidir.

OXXO, tasarımda özgünlüğün yanı sıra ürünlerin kaliteli olmasına da önem verir.

1 yorum :

  1. Ben bir çok ürününüzü aldım ve severek kullanıyorum gerçekten çok kaliteli bir tık pahalı olsa da :)

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda