20.06.2019

File Ankara'da Büyümeye Devam Ediyor



Bim'in bir iştiraki olan ve süpermarket konseptinde hizmet veren File Market,Ankara da Üçüncü mağazasını hizmete açtı.Yıl sonuna kadar File'nin Ankara'daki mağaza sayısının 10'u geçmesi bekleniyor.

File, Nisan ayı başında Ankara Polatlı'da açtığı mağaza ile üçüncü coğrafi bölgeye geçiş yaparak ulusal çapta yayılmanın ilk adımını atmıştı. Ankara'da File'nin geleceğe dair muhtemel stratejisi merak edilirken kısa süre içinde iki açılış daha gerçekleştirildi.

File'nin toplamda 74'üncü Ankara'da ise ikinci mağazası Şehit Osman Avcı Mahallesi, Melekli Caddesi, No:12, A Blok - Etimesgut adresinde hizmete başladı.

File'nin toplamda 75'inci Ankara'da ise üçüncü mağazasının adresi ise Özevler Mahallesi, Vatan Caddesi, No:7, Yenimahalle oldu.

File standart olarak mağaza başına ortalama 1000 - 1500 metrekare aralığında yatırım gerçekleştiriyor. Firma gıda ürünlerinde öz marka olarak Harras, temizlik ve ev yardımcı ürünlerinde Actisoft, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde Daycare markalarını kullanıyor. File'nin yine standart olarak her sene minimum 30 yeni şube büyüme hedefi bulunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda