11.06.2019

Kazan Et Avm Fiyatları?



Kazan Et AVM; cömertliğin, dürüstlüğün, hoşgörünün, güvenin, sevginin, sabrın, emeğin, dostluğun, fedakarlığın ve adaletin bir araya geldiği iyi niyet yaklaşımının yegane meyvesidir. 

Ticarette Ahilik esasına uygun faaliyet gösteren Aygüler Ailesi; etin başkenti Kahraman Kazan’da yıllarca birlikte çalıştığı onlarca kasabı; aynı felsefenin bir ürünü olan Kazan Et AVM altında biraraya getirdi. Kazan’da geçmişten günümüze kadar gelen et ve yöresel ürünler pazarını, aynı pazarda hizmet veren çöp şiş ve ızgaracıları; Avrupa standartlarında modern, ferah ve hijyenik bir tesise taşıdı. Türkiye’nin İlk Et AVM’si Projesini hayata geçiren Aygüler Ailesi; Kazan Et AVM kapsamında temel gıda alışverişini gelenekçi bir yaklaşımdan; daha temiz, daha hijyenik, daha modern ve yenilikçi bir yapıya kavuşturdu. Nisan 2019 itibariyle hizmete açılan Kazan Et AVM; dana ve kuzu et ürünlerinde başta Ankara olmak üzere bir çok ilin et ihtiyacını birinci elden karşılayacak.

Türk insanının alışveriş alışkanlıklarına uygun bir konseptte tasarlanan Kazan Et AVM’de “Mezbahadan Halka” sloganıyla; sağlıklı koşullarda yetiştirilen, veteriner hekim kontrolünden geçirilen, helal kesim esasına uygun kesilen dana ve kuzular ilk elden müşteriye ulaştırılıyor. Kazan Et AVM’de Kırmızı et ürünlerini, sakatatı, sucuğu yerinden ve aracısız alan müşteriler; kaliteli ve hesaplı et almanın keyfini yaşıyor. Kazan Et AVM’ye gelen müşteriler; AVM kapsamında hizmet veren her bir kasapta asılı olan karkas etlerden; yerinde görerek ve seçerek ürününü kestirip alıyor. Hatta etin lezzetine anında varmak isteyen müşteriler; AVM’nin üst katında hizmet veren namıyla ünlü ızgaracılarda etini pişirttirip afiyetle yiyebiliyor. 
 
Aygüler Ailesinin bölgeye kazandırdığı bu nezih mekanda; alanında uzman onlarca kasabın yanında çöp şişleriyle ünlü ızgaracıları ve memleketimize has yöresel ürünleri bulabileceğiz halk pazarı bir arada bulabilirsiniz. Uzun yıllardır Kahraman Kazanda Ticaret ile ilgilenen Aygüler Ailesi; ekmeğini kazandığı bu topraklara karşı büyük bir vefa örneği ortaya koyarak; bölge halkına şehrin karmaşasından uzak bir alanda ailecek gezip alışveriş yapabilecekleri keyifli bir mekan sundu.

Kazan Et AVM; cömertliğin, dürüstlüğün, hoşgörünün, güvenin, sevginin, sabrın, emeğin, dostluğun, fedakarlığın ve adaletin bir araya geldiği iyi niyet yaklaşımının yegane meyvesidir. Ticarette Ahilik esasına uygun faaliyet gösteren Aygüler Ailesi; etin başkenti Kahraman Kazan’da yıllarca birlikte çalıştığı onlarca kasabı; aynı felsefenin bir ürünü olan Kazan Et AVM altında biraraya getirdi. Kazan’da geçmişten günümüze kadar gelen et ve yöresel ürünler pazarını, aynı pazarda hizmet veren çöp şiş ve ızgaracıları; Avrupa standartlarında modern, ferah ve hijyenik bir tesise taşıdı. Türkiye’nin İlk Et AVM’si Projesini hayata geçiren Aygüler Ailesi; Kazan Et AVM kapsamında temel gıda alışverişini gelenekçi bir yaklaşımdan; daha temiz, daha hijyenik, daha modern ve yenilikçi bir yapıya kavuşturdu. Nisan 2019 itibariyle hizmete açılan Kazan Et AVM; dana ve kuzu et ürünlerinde başta Ankara olmak üzere bir çok ilin et ihtiyacını birinci elden karşılayacak. Türk insanının alışveriş alışkanlıklarına uygun bir konseptte tasarlanan Kazan Et AVM’de “Mezbahadan Halka” sloganıyla; sağlıklı koşullarda yetiştirilen, veteriner hekim kontrolünden geçirilen, helal kesim esasına uygun kesilen dana ve kuzular ilk elden müşteriye ulaştırılıyor. Kazan Et AVM’de Kırmızı et ürünlerini, sakatatı, sucuğu yerinden ve aracısız alan müşteriler; kaliteli ve hesaplı et almanın keyfini yaşıyor. Kazan Et AVM’ye gelen müşteriler; AVM kapsamında hizmet veren her bir kasapta asılı olan karkas etlerden; yerinde görerek ve seçerek ürününü kestirip alıyor. Hatta etin lezzetine anında varmak isteyen müşteriler; AVM’nin üst katında hizmet veren namıyla ünlü ızgaracılarda etini pişirttirip afiyetle yiyebiliyor. Aygüler Ailesinin bölgeye kazandırdığı bu nezih mekanda; alanında uzman onlarca kasabın yanında çöp şişleriyle ünlü ızgaracıları ve memleketimize has yöresel ürünleri bulabileceğiz halk pazarı bir arada bulabilirsiniz. Uzun yıllardır Kahraman Kazanda Ticaret ile ilgilenen Aygüler Ailesi; ekmeğini kazandığı bu topraklara karşı büyük bir vefa örneği ortaya koyarak; bölge halkına şehrin karmaşasından uzak bir alanda ailecek gezip alışveriş yapabilecekleri keyifli bir mekan sundu. Kazan Et Avm Fiyatları

Firma hakkında kendi web sayfasında var olan "Hakkımızda" yazısını sizinle paylaştıktan sonra,et fiyatlarına gelelim.Et fiyatları konusunda Kazan Avm'nın oldukça uygun olduğunu yazımızın başında hemen söyleyelim.Nitekim Kazan Et Avm,Ankara da en uygun,en lezzetli ve en taze eti bulabileceğiniz tek yer.

Peki et fiyatları ne kadar diye sorarsanız,net rakam vermek zor,lakin piyasa fiyatlarından yüzde 20-35 daha ucuz olduğunu söylemekte fayda var.Örneğin kıyma ve kuşbaşı ürünlerinde piyasa fiyatlarından yüzde 30-35 daha uygun olabiliyorken,ızgaralık veya kavurmalık özel bölge etlerinden bu rakam yüzde 20'lere kadar çıkabiliyor.

Tabi bunun ile sınırlı değil.Kazan Et AVm'de satılan sakatat çeşitleri de,piyasa fiyatının altında.Sizde fiyatları mukayese etmek için Kazan Et Avm'yi bir defa ziyaret etmelisiniz.

1 yorum :

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda