5.07.2019

Sektörün Çözüm Ortağı Çamlıca Barkod



Perakende sektörü gelişiyor hemde çok hızlı bir şekilde.Bu gelişime ayak uyduramayan firmalar,bir şekilde ya büyümeden hız kesiyor yada zamanla sektörden silinip gidiyor.Teknolojik gelişimi yakından takip etmek ve şirketinize entegrasyonunu sağlamak ancak,köklü ve modern bir çözüm ortağı ile çalışmaktan geçiyor.İşte tam da bu nokta da Çamlıca Barkod karşımıza çıkıyor.

Çamlıca Barkod Tarihçesi

Çamlıca Barkod,perakende sektöründe çeyrek asrı devirmiş ve hala yoluna ilk günkü kararlılık ile devam ediyor.Çamlıca Barkod 1994 yılında 30 m2lik bir dükkânda bilgisayar satmak üzere kurulmuş bir firmadır.Şirkete yüzeysel olarak göz attığımızda 1994 yılından itibaren bir çok başarıya imza atmıştır.Çamlıca Barkod ülkemizde Ishida ve Densi gibi sektörde bilinen terazi markalarını en çok satan/kurulumunu gerçekleştiren firmadır.Aynı zaman da sektörün yine başka bilindik bir yazar kasası olan Interpos'un en çok satan dağıtıcısıdır.

Çamlıca Barkod Faaliyet Alanı 

Çamlıca Barkod gıda sektörü başta olmak üzere kozmetik, tekstil, kırtasiye, nalburiye vb. mağazalar, üreticiler, perakende ve toptancılar için yazılım ve donanım ürünleriyle sektörde yerini almıştır. Firmamız Barkod Otomasyon Sistemlerinin satışının yanı sıra kurulum ve teknik desteğini de sağlamaktadır.

Firma 2005 yılından itibaren kendi yazılım ürünlerini de geliştirmeye başlamıştır,bu ürünlerde de ülkemizin önde gelen birçok yerel zincir marketleri ile çalışmaya başlamış ve Türkiye’nin muhtelif yerlerinde bayilikler tesis etmiştir. 2005 yılında Çamlıca Barkod'un ilk yurtdışı işini Özbekistan’da gerçekleştirmiştir. 2008 yılını yurtdışı firmaları ile bağlantılar kurmak için ayıran firma ürünlerini İngilizce, Fransızca ve Rusça dil seçeneklerini eklemiştir.

Sunduğu İş Çözümleri

Çamlıca Barkod'un kendi yazılımlarını ürettiğini söylemiştik,peki bu yazılımlar nedir diyorsanız hemen sizi bilgilendirelim.

Workgroup
Bu yazılım yüzde % yerli ve bizzat Çamlıca Barkod tarafından tasarlanmış bir ERP programıdır.Bilgisayarınıza kurmadan www.workgroup.com.tr adresinden hemen üye olup kullanmaya başlayabileceğiniz kendi sınıfındaki en detaylı cari hesap, stok, çoklu mağaza yönetimi, basit üretim, e-devlet çözümlerini (e-fatura ve e-arşiv) içeren, pazaryerleri ile entegre yeni nesil ticari program. Tablette, telefonda, bilgisayarda kısacası
internete ulaşabildiğin her yerde.Ayrıca Workgroup mobil uygulamasını Google Playdan ücretsiz bir şekilde indirmeniz mümkün.

Google Playdan İndirin: Workgoup


Smartpos
Smartpos,Çamlıca Barkod tarafından yaklaşık 10 yıldır geliştirilen bir kasa (pos) satış yazılımıdır. Bir çok noktada kurulu olan Smartpos ister tek mağaza ister zincir mağaza olsun kolayca kurulmakta ve kullanılmaya başlanmaktadır. Temel felsefe olarak ister 10 metrekare ister 10,000 metrekare olsun işinizdeki en kolay yardımcınız sloganıyla ortaya çıkan Smartpos zincir marketler 50 mağaza veya tek bir noktada kurulu 30 kasa 40 kasa gibi 3.000 den fazla kasada çalışmaktadır. İstanbul ve Anadolu’da değişik illerdeki bayileriyle hizmet veren Smartpos E-arşiv hizmetinin kasalarda kullanılmaya izin verilmesiyle birlikte çok daha hızlı zincir market ve mağazalardaki yerini büyütmeye devam edecektir.Sistemi www.smartpos.com.tr adresinden inceleyebilirsiniz.



Veyron Mobil Muhasebe
Yine geliştiricinin Çamlıca Barkod olduğu ve sektörün kullanım açıcısından en avantajlı muhasebe programıdır Veyron Mobil Muhasebe yazılımı.Veyron Mobil Muhasebe, işletmelerin bilgisayara ihtiyaç duymadan muhasebe işlemlerini yapmalarına imkan sunar. Muhasebe ve alış satış yönetimi artık çok kolay. Veyron sizi bilgisayar başına mahkum olmaktan kurtarıyor. Veyron Mobil Muhasebe ile işiniz avucunuzun içinde ve her zaman yanınızda.Yazılımın sürekli geliştirildiğini de eklemekte yarar var.Programı www.veyron.com.tr adresinden detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.Ayrıca mobil uygulamayı Google Play'dan ücretsiz şekilde cep telefonu ve tabletinize indirebilirsiniz.

Google Playdan İndirin: Veyron Mobil Muhasebe

Merkezi İstanbul da bulunmasına karşın ülkemizin her şehrine yüksek kalitede hizmet sunan Çamlıca Barkod,her geçen gün hizmet ağını geliştirmeye devam ediyor.Daha fazla bilgi için firmanın resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Çamlıca Barkod: www.camlica.com.tr

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda