5.08.2019

TPF'ye Yeni Genel Koordinatör



Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun (TPF) yeni Genel Koordinatörü belli oldu. İşte Siz İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlık Hizmetleri’nin kurucusu ve birçok markanın insan kaynakları danışmanı olarak görev alan Tuğba Camuzoğlu, TPF'nin yeni Genel Koordinatörü oldu.

Türkiye genelinde 14 Perakende Derneği (PERDER), 335 üye, 3 bin 882 satış noktası ile çalışmalarını sürdüren Türkiye Perakendeciler Federasyonu’nun (TPF) Genel Koordinatörlüğü’ne insan kaynakları sektöründe 21 yıllık tecrübesi ile birçok önemli başarıya imza atan Tuğba Camuzoğlu getirildi.

Tuğba Camuzoğlu Bilkent Üniversitesi’nde İngilizce hazırlık sürecinden sonra, eğitimini Hessel College’de Turizm Otelcilik üzerine tamamladı. Profesyonel iş hayatına 1998 yılında Rumeli Holding’te başlayan Camuzoğlu, 2004 yılında Management Plus Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri'nde İnsan Kaynakları, Kalite ve Eğitim Proje Liderliğine getirilen Camuzoğlu, 2007 yılında Galatasaray Spor Kulübü'ne transfer oldu. Kulübün 7 yıl İnsan Kaynakları Yöneticisi olan Tuğba Camuzoğlu, insan kaynakları politikaları, stratejiler ve süreç bazlı sistemlerinin oluşumu gibi birçok projeye liderlik etti.

Camuzoğlu, 2014 yılında İşte Siz İnsan Kaynakları ve Eğitim Danışmanlık Hizmetlerini kurarak, İŞKUR başta olmak üzere birçok kurumun insan kaynakları ve eğitim danışmanlığını yürütüp, başarılı projelere imza attı. Uzun yıllar TPF'nin Türkiye genelindeki İK saha eğitimlerini de yürüten Camuzoğlu ayrıca mesleki birimini TV ekranlarında yaptığı programla paylaştı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda