31.10.2019

Altınbaş Kimin?



Altınbaş Kuyumculuk, kurulduğu ilk günden bu yana markalaşma ve mağazalaşma faaliyetleri, sektöre getirdiği yenilikler ve ilkler ile bugün Türkiye'de ve dünyada toplam 500 noktada sürekli yükselmeyi hedefleyen bir istikrarla yoluna devam ediyor.

1975 yılında Gaziantep'te Altınbaş ailesi tarafından kurulan Altınbaş Kuyumculuk, başarılı ve sistemli çalışmalarıyla kısa sürede, büyük bir büyüme gerçekleştirdi. Gelişen Dünya'ya entegre olan Altınbaş Kuyumculuk, bugün, Altınbaş Holding'in sektörel lider markası konumunda.

Altınbaş koleksiyonları, kadrosundaki uzman tasarım ekibi tarafından, dünyadaki trendler ve yenilikler izlenerek, Türk motifleri ve tarihten, evrensel çizgilere uzanan bir estetik anlayışın yorumlanmasıyla ortaya çıkıyor. ISO 9001 kalite belgeli üretim, Türkiye'nin en büyük altın fabrikası olan İstanbul Beylikdüzü'nde ki 15 bin metrekare kapalı alana sahip, dünya standartlarında ve son teknoloji ile donatılmış, Altınbaş Fabrikası'nda gerçekleşiyor.


Altınbaş Kimin/Altınbaş'ın Sahibi Kim?

Bir çok perakende şirketi gibi Altınbaş'da bir aile şirketi olarak kurulmuş ve büyümüştür.Şirketin temelini 1975 yılında atan Mehmet Altınbaş ve ailesi tarafından yönetilen şirket,günden güne şube saysını arttırmaktadır.

Altınbaş, altın takı ve pırlantalı mücevherde, tasarım, ürün, müşteri ve insan kaynağı hizmetlerinin kalitesiyle Türkiye'de yerleşmiş öncü marka kimliğini, mağazacılık sistemiyle dünya markası kimliğiyle bütünleştirme vizyonuyla ilerliyor.

Türk mücevher sektörüne yenilikler ve ilklerle öncülük etme misyonunu benimseyen Altınbaş, yaygın konsept mağazaları ile mükemmel ürün ve hizmet kalitesini yakalayarak, tercih edilen bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda