31.10.2019

Kim Market’ten Cumhuriyet’e Yakışır Adımlar



29 Ekim Cumhuriyet bayramını " tatil değil, bayram " olarak gören Kim Grup, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda son şubesini Kocaeli-Çayırova’da açtı.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatük’ün; “Biz, bu milleti bugünkü şeklinden daha yüksek derecelere çıkarmakla yükümlüyüz. Bu yükseliş, yalnız meydan muharebelerinde kazandığımız şereflerle olamaz; bu, buna kâfi değil. Asıl yükseliş, iktisat sahasında yükseliş olacak!” sözünü her zaman benimsemiş olan Kim Grup, yeni mağaza zincirleriyle her geçen gün ekonomi pazarını genişletmektedir.

Saat 11.00’de gerçekleştirilen açılış törenine; Kim Market Yönetim Kurulu üyesi ve üst düzey yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti. Yapılan törenin ardından mağazayı dolaşan misafirler, uygun ve kaliteli alışverişin keyfini doyasıya sürdüler.

Açılışlara bölge halkı yoğun ilgi gösterdi!

Kim Market, düzenlediği etkinlik ve kampanyalarla halkımızın yüzünü güldürmeye devam etti. En taze meyve ve sebzeler, ülkemizin her bölgesinden gelen eşsiz yöresel lezzetlerini buluşturan şarküteri ürünlerine ise ilgi oldukça yoğundu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda