3.10.2019

Altınbaş'tan Metropol Avm'ye Yeni Konsept Mağaza



Mücevherar sektörünün öncü ve lider markası Altınbaş,İstanbul'un gözde Avm'lerinden biri olan,Metropol Avm'de yeni konsept mağazasının açılışını yaparak,müşterilerinin hizmetine sundu.

Türkiye mücevherat sektörünün lideri Altınbaş, mağaza ağını genişletmeye devam ediyor. Metropol İstanbul AVM’de hizmete sunulan yeni konsept mağazada her bütçeye uygun pırlanta ve altın mücevherler müşterilerin beğenisine sunuluyor.

Ürün çeşitliliği ve hizmet kalitesiyle müşteri deneyimini farklılaştıran Altınbaş, yeni konsept mağazasında ulaşılabilir lüks anlayışını ve premium alışveriş deneyimini mücevher severlere sunuyor. Mermer, pirinç, ahşap gibi doğal malzemelerin kullanıldığı Altınbaş Metropol İstanbul mağazasında, markanın kurumsal rengi olan mavinin tonlarına ağırlık verilerek, bütünlük sağlandı.

Hediye, moda, mücevher ve evlilik olmak farklı kategorilerde müşterilerine alternatifler sunan Altınbaş, mücevher tutkunlarının seçim yapmalarını kolaylaştırıyor. Altınbaş, İstanbul Ataşehir’de hizmete açılan Metropol İstanbul AVM’nin giriş katında yer alıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda