28.11.2019

Avm Tarihinde Bir İlk



Türkiye’de bir ilk olarak İsfanbul Alışveriş Merkezi tarafından kurulan Eğlence Perakende Akademisi (EPA) çalışmalarına hızlı başladı. Peki, EPA nedir ve AVM sektörüne nasıl bir yenilik sağlayacak?

Türkiye’de bir ilk olarak İsfanbul Alışveriş Merkezi tarafından kurulan Eğlence Perakende Akademisi (EPA), yönetim ve mağaza çalışanlarına yapılan yatırımları yeni bir boyuta taşımak ve markaların satış performanslarına katkı sağlamak amacıyla oluşturulmuş bir akademi programıdır.

İsfanbul Alışveriş Merkezinde görev alan çalışanların ihtiyaç duydukları bilgi, beceri, motivasyon ve çalışan bağlılığını yükseltmeye fayda sağlayan yarışmalar, eğitim programları, sosyal sorumluluk projeleri bu akademinin basamaklarından birkaçını oluşturuyor. İsfanbul Alışveriş Merkezi, “Eğlencenin Başkenti” mottosu ile personellerinin iş hayatına da eğlence katabileceğine inanıyor. İsfanbul Alışveriş Merkezi Yönetim Direktörü Kemal Baştürk “İşini eğlenerek yapmak işine duyduğun sevgiyi arttırıyor ve verimlilik yaratıyor. Eğlenerek çalışma gün boyunca devam eden iş hayatının stresini ve yaşadığımız şehrin yorgunluğunu tedavi edici etki de yaratıyor. Bu anlamda Alışveriş Merkezimiz tüm personellerinin eğlenerek çalışabileceği bir akademi oluşturduk” dedi.

EPA Toplum Gönüllüleri hakkında da bilgi veren Baştürk, “Sosyal sorumluluk yaklaşımını kurum kültürünün bir parçası haline getirmek üzere oluşturduk. Biliyoruz ki, sosyal sorumluluk ancak kurum kültürünün bir parçası haline gelirse kurumsal ve yaşayan bir değere dönüşür. EPA bünyesinde; sanat, kültür, eğitim, çevre koruması vb. sosyal alanlara kaynak ayırmayı, bunun için yenilikçi girişimler başlatmayı hedeflemekteyiz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda