12.11.2019

Börek Hattı Çalışma Saatleri



Börek Hattı Çalışma Saatleri.Börek hattı Çalışma Saatleri Vardiya Saatleri

Ankara da ismini yeni duyduğumuz bir firma ürünlerinin kalitesi ile ismi ön plana çıkacak gelecek vaat eden pek çok istihdam oluşturacak bir firma online sipariş sitesi ile hızlı sevkiyat yapan Ankara'da bir şubeli kurumsal şirketlere ve bireysel müşterilerine hizmet veren merkezi Ankara Sincan'da sabah saat 09:00 ile 22:00 saatlerinde hizmet vermektedir.

Lezzetini; kaliteye, ustalığa ve Türk mutfağının geleneksel tariflerine bağlayan Börek Hattı, uygun fiyat politikasıyla çeşit çeşit tatlarını her sofraya konuk etmeyi amaçlıyor.

Son teknolojiyle donatılmış unlu mamul tesislerinde börek ve tatlı üretimi yapan marka, tazeliği ve pratikliği her gün yeniden lezzete dönüştürerek, şehri mutluluğun tadına bakmaya davet ediyor.

Tariflerine bir avuç dolusu ustalık, bir tutam sevgi ve bir demet keyif serpiştiren Börek Hattı, hazırladığı sıcacık, taptaze, enfes lezzetleriyle mutfaktaki en iyi yardımcınız olmak için çalışıyor, hayatınızı kolaylaştırmak için çaba gösteriyor.

Mutlu müşteri politikasının yanı sıra çalışanlarının mutluluğu için de gayret gösteren Börek Hattı, farklı dallarda uzmanlaşan nitelikli çalışanlarıyla birlikte marka hikayesini başarı hikayesine dönüştürmek için geleceğe lezzet dolu adımlarla ilerliyor.

Börek hattı şubelerde personeller günde en az 8.5 saat çalışmaktadır. Ancak bu çalışma saatleri 9 ile 10 saate yükselebilmektedir Börek hattı personelleri gün içerisinde dinlenme, yemek molası, sigara molası gibi molalar verebilir. Bu molalar da çalışma saati içine dahildir. Ancak genelde yoğunluk nedeniyle personeller fazla mesai yapabilmektedir. Börek hattı vardiya saatleri ve Börek hattı mesai saatleri ile ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Börek hattı mağazalarında 08.30-17.00, 13.00-22.00 gibi vardiya saatleri bulunmaktadır. Personeller mağaza müdürleri tarafından belirlenen vardiye saatlerine göre çalışmaktadır. Ancak yoğunluk nedeniyle bu saatler uzayabilmektedir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda