20.01.2020

MİGROS 2020 Çalışma Şartları/Maaşları



Sektörün duayeni ve lokomotifi denilince akla Migros'tan başka bir firma gelmez.Özellikle 2018 ve 2019 yılında yaptığı Kipa ve Uyum/Makro Market satın almaları ile,büyüklüğünü ve işlem hacmini bir kez daha ortaya koyan Migros,2020 yılını da boş geçmiyor ve organik olarak büyümesini sürdürüyor.

Yaklaşık 10 yıldır olduğu gibi bu yılda,Perakende Kulis farklı ile Migros'un çalışma şartlarını/maaşlarını ele alacağız.Lafı uzatmadan Migros 2020 yılı Çalışma Şartları/Maaşları'nı ele almaya başlayalım.

MİGROS 2020 ÇALIŞMA ŞARTLARI

Her koşulda yasaların emrettiği şekilde personel istihdam eden Migros'un 2020 yılı için çalışma şartlarında bir değişiklik söz konusu değil.Lakin biz yinede kısaca özetleyelim.Günlük molalar dahil 8,5 saat çalışılan firma da,haftada 1 gün izin hakkınız bulunmaktadır.Personel her hafta sabahçı/öğlenci şeklinde değişen vardiyalar ile işe gelip gitmektedir.Yılınızı doldurmanız durumunda ilk yıl için 14+2 gün şeklinde bir yıllık izin hakkınızın olduğunu belirtelim.Bu izin süresi yılınız arttıkça,bir kaç gün daha artacaktır.

Ve gelelim fazla çalışmalara.Migros'da hiç bir zaman fazla çalışmanız karşılıksız kalmaz.Ciro ve müşteri sayısı bakımından yoğun mağazalar fazla çalışmaların karşılığında Mesai ödemesi yapıyor,bunun dışında kalan orta düzey ve rutin mağazalar ise,denkleştirme yani saat olarak fazla çalışılan vakit kadar personele,erken çıkış veya geç giriş vermektedir.

MİGROS 2020 PERSONEL MAAŞLARI

Migros personelinin sendikal haklara sahip olduğunu hemen yazımızın başında belirtelim.Zira Migros'un zam oraranları genelde 3 yılda bir kez Sendika ve Migros yöneticilerinin ortak istişare sonucu belirlenmektedir.Yaklaşık 5 yıl önce çalışanlar 3 ayda bir çift maaş almasına karşın,daha sonraki zamanda ortak karar ile,yılda 4 defa verilen bu ikramiye yılın 12 ayına eşit bir şekilde paylaştırıldı.

2017-2020 yılları arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesi ile 1-5 yıl arası çalışıyor olanlara %8,5-10 yıl arası çalışıyor olanlara %11,10-20 yıl arası çalışıyor olanlara ise %15 zam yapıldı.

2020 Migros Maaşları
Kasiyer - 2300-2500 TL
Reyon Personeli - 2350-2550 TL
Kasap - 2700-32000
Şarküteri - 2500-2900 TL

MİGROS SENDİKAL HAKLAR NELERDİR?

2014 yılına kadar firma yılda 4 sefer maaşınızın yarısını ikramiye olarak verirdi.2014 yılından sonra ayda verilen bu tutar yılın her ayına eşit olarak bölünmüştür.

-Yol Parası (2020 yılı için 275 TL)
-Gıda Çeki (20-250 TL arasında)
-Deterjan Yardımı
-Yıllık İzin Harçlığı (Maaşa göre değişiyor)
-Okul Masrafı Yardımı (Çocuk sayısına göre değişiyor)

Ayrıca firma prim sistemi ile çalışmaktadır.Hem mağaza bazında hem de reyon bazında prim veriliyor.Primlar maaşınızın %25'ine kadar çıkabilmektedir.

Kısaca özetlemek gerekirse: Maaş + Prim + Sendikal Haklar gibi bir tablo çıkmaktadır karşımıza.

Migros'ta yemek şirkete aittir.Bazı mağazalar küçük olduğundan dolayı yemekhanesi yoktur.Bu mağazalar da ise personele yemek parası verilmektedir.Ayrıca belirtmekte yarar var,şehrin dışında uzak mağazalar sabah ve akşam servis imkanı sağlanmaktadır.

MİGROS AVANS/MAAŞ TARİHİ

Maaş ödeme sistemi: Ayın 4'ün de Yol Parası-Maaş 11'in de-Avans ise 26'sin da verilir.Ücretler Garanti bankasına yatar.

MİGROS KİMİN?

Şirketi 1950 yıllarda kuran ve büyüten KOÇ grubu olsada,Migros zaman içinde bir çok defa el değiştirmiştir.Çok ortaklı bir yapıya sahip olan ve bir bölüm hisseside Borsa İstanbul da işlem gören Migros'un,çoğunluk hissesi TUNCAY ÖZİLHAN'ın sahip oluğu ANADOLU grubundadır.

MİGROS İŞKUR ÜZERİNDEN İŞE ALIM NASIL?

Son iki yıldır neredeyse her firma personel alımını,devletten alınan desteklerden dolayı İşkur üzerinden yapmaktadır.Nitekim Migros'da bu şekilde istihdama katkı sağlayan firmalardan birisidir.Migros kendi bünyesinde işe başlayan personellere ilk 3 ay sendikal hakları sunmamaktadır.Siz İşkur üzerinden işe başlarsanız 3 ay İşkur üzerinden maaş alacak ve daha sonrasında 3 ayda Migros'un deneme sresine tabii olacağınızdan ötürü,sendikal haklardan toplamda 6 ay sonra faydalanacaksınız.Ve tabi maaşınızı da ilk 3 ay Halk veya Ziraat bankasından alacaksınız.

MİGROS İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR

Bu konuda size aşağıda verdiğimiz bağlantıya tıklayarak bilgi sahibi olabilir,iş başvurusu sırasında ne tür evrak istenildiğini öğrenebilirsiniz.

317 yorum :

  1. Merhaba,migros magaza yönetici adayi sürecinde birebir ve grup mülakatlarindan sonra son asama kisilik envanteri gönderdiler onu da yaptim ancak 10 gündür bir haber yok.Sizce bu olumsuz demek midir? ortalama olumlu ya da olumsuz dönme süreleri ne kadardir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz erken.Yönetici alımları yavaş işliyor.Biraz daha sabır.

      Sil
  2. insan kaynaklarının işe alım değerlendirmesi nasıl neye göre yapılıyor nasıl seçiliyor elemanlar esas onu öğrenmek istiyorum zira 3*4 kez gittiğim migrosa bir türlü alınmadım en son gittiğimde olumlu yada olumsuz mesaj gelecek dendi hiçbir mesajda gelmedi maalesef olumsuz dahi......hayır ne eksiğim migrosta çalışanlardan bi öğrensem içim rahat edecek!

    YanıtlaSil
  3. Merhaba işkur sitesinden başvuru yaptım davet mektubu gelmiş henüz cevap vermedi yazıyor mağazaya gittim işkur yönlendirmiş dedi işkura gitmen gerek dediler. Şu an bağkurluyum olmama ihtimalini düşünerek bişey yapmadım daha nasıl bi yol izlemeliyim sizce

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Işkur'a gitmelisiniz.Sonraki işlemler Işkur üzerinden yapılacak.

      Sil
  4. Merhaba, mağaza müdür yardımcısı pozisyonunda olumlu geçen insan kaynakları görüşmesi sonucunda kişilik envanteri attılar.olumluysa testi atacağız demişlerdi. Bu işe alındığımı mı gösterir? Geri dönüşün zaman aralığı nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Net olarak işe alındınız manasına gelmese de,yokun yarısına gelmişsiniz demektir.Bir veya iki haftada her şey netleşir.

      Sil
  5. Merhabalar migrosa başvuru yaptım. sezonluk işçi olarak başvurum kabul edilmiş. 6 aylık sözleşme ile girişim yapıldı. Haklarım nelerdir. Yol+yemek. Deterjan yardımı ve ikramiye maaşı alabilecekmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yol alamazsınız lakin yemeği şirket karşılar.Sendikal haklardan kadrolu çalışanlar yararlanabilir.

      Sil
  6. Bende 2019 ekim ayında migrosa engelli kadrosu üzerinden yaptığım başvuruma istinaden mülakata çağrıldım.Mülakatım olumlu geçti sanal market departmanında işe alındım.Ancak sağlık sorunlarım nedeniyle işe sanal markette işe başlayamacağımı insan kaynakları işe alım uzmanına bildirdim oda anlayışla karşıladı.Mağaza içinde alım olunca mülakatsız işe alınacağımı belirtti.Tekrar iş başvuru formu vermeme gerek olmadığı belirtildi.2020 ocak ayında tekrar arandım mağaza içine alımların başlamadığını başlanıldığı zaman engelli kadrosu üzerinden mülakatsız işe alınacağım tekrar belirtildi.Ancak halen geri dönüş yapılmadı acaba ne zaman dönüş olur bu konuda aydınlatırsanız çok sevinirim.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,Migros işe alırız dediyse alır.Lakin bu süreç balki bir kaç ay sürebilir.Bir süre daha beklemenizde yarar var.

      Sil
  7. İs kur maaşları yatınca sms geliyormu ve bize den di ki 3 ay dan sonra migros kendi bunyesine aliyor yabi 6 ay değil merak ettiğim iş kur ne zaman yatiriyor maaşları ve sms sms mesaj geliyor mu

    YanıtlaSil
  8. Sms gelmez her ayın10-15'i arası ziraat veya halk bankasına yatar.

    YanıtlaSil
  9. İş kurluyken yol parası da aliyormuyuz çünkü kimisi ben aliyorum diyor kimisi ben almıyorum diyor bunun doğrusu nedir

    YanıtlaSil
  10. Şimdi Açıktan üniversite okuyorum bana öğrenciyim olan kutucuğu işaretlettirdiler dedikiler ki işkur belli orani yatircak üstünü biz tamamlicaz benim merak ettiğim iskur bitince ogrenci statüsünde olmayacağım dimi tum haklarfan diger personeller gibi esit yararlanicam dimi bilgilendirme yaparsaniz sevinirim is kur lu olmak malesef eziyet

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet süreç bitince tüm haklardan faydanalacaksınız.Bu konuda endişeniz olmasın.

      Sil
  11. C19 var malum.. tam da bu gunlerde migros'a is basvurusunda bulunsam kabul edilme ihtimalim diger gunlerden(ornegin x ay once basvurmayi dusundum ama basvurmadim diyelim) fazladir herhalde. Yas:20 tipim yerinde://

    YanıtlaSil
  12. 3m migros mağazasına iş başvurusu yapmaya gideceğim,niye buraya geldin virüs varken demezler inşallah. Sen ne diyorsun admin gideyim mi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Demezler,hatta sizi yönlendirirler bu konuda rahat olun.

      Sil
  13. Meŕhaba bisey soracaktim ben suan migrost a parttime çalışyorum ve 1.5 aydır izin kullanmiyorum izinlerim toplandı 14 Gün ben normal izinimi toplu kullanmaya basladim ve bana diyorlarki 14gun kullandın kullandığın haftada izin yok izin sayılmıyor diyorlar daha öncede bole yaptim kullandığım haftalarında iznini verdiler bu benim doğal isim hakkım senelik izinim deilki izinim kesilsin boyl3 birşey doğrumu normal haftalık izinimi alsam daha karliyim toplu izinde izin kesiyor lar ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu konuda size en doğru bilgiyi Alo 170 hattı verecektir.

      Sil
  14. Lisans mezunu olup reyon personeli olarak işe başlanıldığında yükselme imkanı nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet var.Zira yabancı diliniz var ise,bir adım daha öndesiniz demektir.

      Sil
  15. Lisans mezunu birinin yükselmesi için illa reyon da mı başlaması lazım manavda çalışsa yönetici olamaz mı

    YanıtlaSil
  16. Migrosa iş başvurusunda bulundum kabul edildim evraklarimi tamamlayıp teslim ettim fakat 13 gün oldu hala iş başı için bir dönüş yapilmadi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Malum sebeplerden dolayı genel merkez kapalı olabiliyor.Biraz daha beklemeniz de yarar var.

      Sil
  17. Geçen sene migrosta çalıştım bu sene tekrar basvuru yaptım olumlu sonuçlandi diye mesaj geldi 2 ay oldu ama hâlâ aramadılar işe alım süreci devam ediyor mudur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet devam ediyor lakin çok yavaş işliyor.Bu da genel merkezin kapalı olmasından kaynaklanıyor olabilir.

      Sil
    2. migros daha önce işten ayrılanı tekrar alıyormu ?? ben hiç çalışmadığım halde 4-5 kere gittim hep olumsuz bir türlü çözemedim neye göre eleman seçiliyor???

      Sil
  18. Yeni başlayan kasiyerler için maaş ve sendikal haklar nelerdir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,en üstte yer alan makalemizde detaylar var.

      Sil
  19. İyi akşamlar bir kaç gün önce migros yönetici adayı alımı için mülakata cagrildim ancak iş tanımı hakkinda hiç bir bilgim yok konu hakkında bilgilendirebilir misiniz? Tsk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,işe alınmanız durumunda 3-6 ay arası sürecek bir staj süresi başlayacak.Bu sürede gerekli bilgiyi size verecekler.

      Sil
  20. Ben adecco firmasindan migros sanal market elemanl olarak ise baslayacagim. Migrosun kendi elemanlarinin yararlandigi imkanlar ile ayni mi olacak,maas gibi vs.?

    YanıtlaSil
  21. merhaba migros sanal markete 2017 model frigolu aracımla işe başlamak istiyorum acaba sartları ve ücretleri nelerdir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu konu hakkında bilgiyi hangi şehirde yaşıyorsanız şehirde bulunan genel merkezden alabilirsiniz.

      Sil
  22. 4 yıllık üniversite mezunları ne kadar süre içinde yükselir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde 1. yıldan sonra kıdem almaya başlarsınız.

      Sil
  23. Mağaza müdürü olma şansı var mıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tabi ki var.lakin sabır ve emek gerekiyor.

      Sil
  24. Migrosun internette ilanı yok diyelim lakin ben bir magazasına gidip part time iş arıyorum desem alınma ihtimalim var mıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu konuda yöneticiler eksik varsa ve uygun görürlerse alım/öneride bulunabilir.

      Sil
  25. Kilolu insanlar için çalışmak engel olur mu dış görünüşe dikkat ediyorlar mı

    YanıtlaSil
  26. Merhaba Migros telefonda mülakat yapıldı daha sonra online mülakat yapılacak sizi aricacagiz dediler ama henüz dönmediler beklemeli miyim ararlar mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dönüşler özellikle bu ara uzun sürebiliyor.Bazen 10 günü bile bulabiliyor. hafta olmadıysa biraz daha beklemenizde yarar var.

      Sil
  27. İş başvurusunda bulundum kurumsal sitenizden ve kariyer sitelerinden ancak dönüş olmadı henüz süreç nasıl işlemektedir

    YanıtlaSil
  28. Merhaba ikaz ne zaman silinir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkaz konusunda rahat olun.Zira yüz kızartıcı bir durum yoksa,şirketi içi ikazların yasal bir yaptırımı ve yeri yoktur.

      Sil
  29. Merhabalar migrosa kariyer netten başvurdum ve bir hafta içinde görüşmeye çağırdılar. İkinci görüşmeden bir gün sonra olumlu olduğunu ve işe başlamam gereken evrakları verdiler. Bayramdan sonra teslim edicem. Her alım sezonluk olarak alınıyormuş ben işkurluyum ve çalışma sürem 6 ay mı olacak? Sezonluk değil de sürekli olmam nasıl belli oluyor? Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,çalışmanızdan ve emeklerinizden memnun kalınması durumunda,size kadroyu kendileri teklif edeceklerdir.Bu süreçte siz özverili çalışmaya özen gösterin,gerisi kendiliğinden gelecektir.Şimdiden hayırlı olsun.

      Sil
  30. Başvuru yapalı 10 gün olan arkadaşımız,henüz erken zira bazı durumlarda özellikle bu ara salgın nedeni ile dönüş olması 20-30 günü bulabiliyor.Az daha sabretmeniz de yarar var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba 12 Mayısta İş Başvurusunda Bulundum Hatta İnsan Kaynaklarının Olduğu Mağazaya Bırakmıştım Cv.Herhangi Bir Dönüş Olmadı.Bugün Tam 2 Hafta Oldu.Dönüş Olmayacak Mı?

      Sil
  31. buraya bakıpta işe girenler için yazıyorum neredeyse 3 yıldır kadrolu çalışanım
    başta 3 ay işkur sonra 3 ay sezonluktan sonra kadroya alınırsanız alıyorlar
    Migros jetlere girerseniz iş yükünüz 2 kat daha ağır olacak beğenmeyen çıkar diyip amele köleler gibi çalıştırıyorlar
    Burada çalışacam diyen eğerki migros jetlerden birinde çalışıyorsa kendi karakterinden bazı şeyleri unutması gerekiyor
    Örneğin çok sinirli bir anınız olsa dahi ağzınızı açamazsınız yöneticilere karşı aksi halde hemen tehditkar konuşurlar zaten genel olarak mağaza yöneticileri 5 yıldan az çalışmışsa çekeceğiniz var demektir
    Birde bunu söylememe gerek yok sanırım arkanızı kollamazsanız sürekli arkanızdan iş çevirirler daha geçen personellerden biri diğerinin meyve sebze reyonundan üzüm tanesi yemesini anında şikayet edip işten attırmıştı
    Bende artık böyle yüzsüz insanların çalışabildiği bir yerde çalışmaktan ruhen yorulup hemde askerlik görevini yerine getirmek için istifamı verdim
    Kısaca böyle bir şirkette çalışmak istiyorsanız sabırlı ikiyüzlü ve düzenbaz biri olmanız gerekmekte

    YanıtlaSil
  32. Eline geçen para net Ne kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rakamlar yazıda var.Kısmen aşağı veya az da olsa üstü olabilir.

      Sil
  33. 12 Mayısta Cv Bıraktım Fakat Bir Dönüş Olmadı.Bugün Tam 2 Hafta Oldu.Başvurumu Normal Bir Mağazaya Değil İnsan Kaynaklarının Olduğu Mağazaya Bırakmıştım Hatta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Salgın nedeni ile gecikmeler olabiliyor.Haziran ayında dönüşler sağlanacaktır.

      Sil
  34. Güncel part time maaşları ve çalışma saatleri nedir?Birde part time çalışırken sgk primi eksik yattığından her ay gün tamamlamak zorunda mıyız?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,partların maaşı 1500-1700 TL arasında değişiyor.Sgk'nızı tamamlamak gibi bir mecburiyetiniz yok.

      Sil
  35. Mağazaya başvuru yaparken cv götürmeye gerek var mı yoksa orada form dolduruluyor mu

    YanıtlaSil
  36. Merhaba migros ta çalışan mesai ücreti varmı fazla isteyen mesai yapabiliyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman yapılabiliyor.Lakin genelde denkleştirme ile fazla çalışılan saatler ödeniyor.

      Sil
  37. Merhaba pide ve lahmacun ustasiyim migrosta kasap olmak istiyorum ne yapmaliyim bide kasap olduktan sonra mudurde olabilirmiyim saygilar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,kasaplık için form verip el beceri testini geçmeniz gerekiyor.İşe alınmanız durumun da terfi ederek yönetici olma şansınız var.Lakin bu süreç uzun ve emek ister.

      Sil
  38. 2015 yılında migros bünyesinde çalıştım fakat okulumdan dolayı ayrılmak zorunda kaldım şimdi tekrar başvuru yapsam değerlendirirlermi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunsuz bir şekilde ayrıldıysanız alınma şansınız var.

      Sil
  39. Geçen yıl yaz aylarında sezonluk eleman olarak çalıştım. Okul dolayısıyla çıkmıştım.Bu yaz da sezonluk olarak çalışabilir miyim ? Başvuru yapsam sıkıntı olur mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorun olmaz alınma ihtimaliniz yüksek.Başvuru sırasında sezonluk çalıştığınızı belirtmeniz de yarar var.

      Sil
  40. Ben okul dönemi part time çalışmak istiyorum hangi dönem başvurmam daha iyi olur mesela Ağustos'ta mı Eylül'de mi dönemlik personeller ne zaman çıkar tahmini

    YanıtlaSil
  41. Ağustos ayının 20'sinden sonra başvuru yapmanızı tavsiye ederiz.Eylül ayının ortasında veya 20'sinden sonra sezonluk çalışanlar ayrılır.

    YanıtlaSil
  42. İnternetten başvuru yapalı 15 gün oldu istanbul için, daha geri dönüş olmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel merkezler yeni açıldı.Bir süre daha bekleyin,değerlendirmeye alınacaktır.

      Sil
  43. Merhabalar yarın izmir buca şubesinde iş başı yapıyorum sezonluk kasiyer olarak giriyorum işkur üzerinden. Aylık net maas ne kadar oluyor bilgi verebilir misiniz tesekkur ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sezonluk çalışanlar asgari ücret ile istihdam edilir.

      Sil
  44. Merhabalar ben 2 buçuk senelik MİGROS alemanıyım askerlık dolayısıyla istifa ettim tazminat aldım fakat askerden deldim 3 aydir dönüş olmadı veya askerlik dolayısıyla istifa ettiğim için işe alınmam a durumunda tekrar tazminat hakkım varmı dönüş olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alınmama durumunda tazminat hakkınız yok.Zira Migros her şeyi kuralına göre uygular.İşe alınmanız konusu personel ihtiyacına bağlı bir durum.Mağaza müdürü bu konuda referans olursa süreç hızlanabilir.

      Sil
  45. Ben migros üzerinden ise girdim 3 ayim dolacak nerdeyse kadroya geçişim 3 ay dolduktan sonra mi belli olcak yoksa 6ay dolunca mi belli olcak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3. ayınızdan sonra belli olacaktır.Yöneticiniz size bilgi verecektir.

      Sil
  46. Şubeden iş başvurusunda bulundum. Insan kaynaklarından smsle geri dönüş aldım 1 2 gün içerisinde iletişime gecicez dediler fakat 5 gün oldu. Halbuki eleman.nette kadıköy bölgesi için iş alımı ilanı açmışlardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dönerler henüz erken.Alımlar bu ara yavaş ilerliyor.

      Sil
  47. Migrosa internetten başvurdum 1 hafta önce hala dönüş olmadı. Ne zaman dönüş yaparlar acaba

    YanıtlaSil
  48. Selam ben Ocak-Şubat ay'ı gibi başvurdum. Mayısta görüşmelere gittim. 5 Haziran da başladım. Size sorularım var.
    1-) Bugün avans günüymüş bana hiç para yatmadı.
    2-) işkur için Halkbankasına gittim. Yatan bir para gözükmüyor. Size mesaj gelir dedi. İşkur ne zaman yatırıyor maaşları? Nasıl bilgi alabiliriz bu konuda.
    3-) Geçen sene işkur ile girenler hem sgk'ları yatmış hemde yol parası almışlar. Bu konuda net bilginiz var mı?
    4-) İk ile görüşmemde, 2 işkur ile 2 ay Migros ile sezonluk diye söyledi bana. Siz burada hep 3 ve 6 ay yazmışsınız. Ve sigortan yatmayacak sadece gss ödenecek dedi bana.
    4-) Kadroya alınma şansımız nedir? Çalışırken elimden geleni yapıyorum. Severek çalışıyorum. Benim iyi mi kötü mü çalıştığıma nasıl karar verecekler?
    5-) Ben tezgahtar olarak girdim fakat genelde kasadayım. Sanırım öğrenmem için yapıyorlar.
    6-) Güzel bir ortamı var umarım kadroya girip, hep kişilişi güzel insanlar ile karşılaşırım.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar,İşkur ile işe başlayanlara avans yatmaz.İşkur maaşları her ayın 10-15'i arası yatıtırır.Siz temmuz ayının ortasında bankaya bakacaksınız.Henüz ay bitmedi.Yol parası Migros'a bağlı bir durum,bu yıl da verebilirler.Sgk konusunda net bir şey söylemek zor.Sezonluk başladıysanız dediğiniz doğru,lakin doğrudan işkur üzerinden normal başladıysanız bizim dediğimiz doğru.

      Çalışmanızı beğenmeleri durumunda size kendileri teklifte bulunacaklardır.Bir sektör uzmanı olarak tavsiyemiz,dedikodudan uzak durun ve işinize yoğunlaşın.Ve en önemlisi işten kaçmayın,küçük hesaplar yapmayın.Bu dediklerimizi dikkate alırsanız kısa sürede yer edinrsiniz.

      Başarılar.

      Sil
  49. en çok merak ettiğim elemanı neye göre seçiyorlar kriterleri nedir?? migros mağazalarında çalışanlardan ne eksiğim var bi öğrenebilsem rahatlıycam....bizim burdaki MJET mağazasına benden daha büyük yaşlı adamı kasaya koymuşlar ben kaç kere gittim bilmiyorum her seferinde cevap yok olumsuz!!!!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emin olun bu konuda bizimde net bir bilgimiz yok.

      Sil
  50. İyi günler ben Mağaza yönetici adayı olarak 16 Haziranda mülakata katıldım bir hafta içinde geri dönüş yapilicak denilmişti ama olmadı sonra insan kaynaklarıni aradım ve arayıp ulasilamadigini söylüyorlar fakat ne mesaj nede aranildim napcagimi sasirdim çok üzüldüm

    YanıtlaSil
  51. Bu aralar mağaza yönetici adayı alımı hakkında bilginiz var mı ?

    YanıtlaSil
  52. Başvurunuzu tamamlayın,zira mülakata çağrılmanız durumunda bizzat söylersiniz.Veya merkez den başvuru yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  53. Ücretlendirmeler saat başı olarak mi yapılmaktadır? Ve part-time çalışma süreleri, haftaya dağılımı nasıl yapılmaktadır bilgilendirir mısınız?

    YanıtlaSil
  54. Merhaba Migros ta Parttime çalışma süresi haftalık olarak ne kadardır? Mola süresi günlük kaç dakikadır? Parttime çalışanı hangi haklardan yararlanabilir ve ücretlendirme saat şeklinde midir? Ücretlendirme nasıl yapılmaktadır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,partlar haftalık 29 saat çalışır.Bu saatler genelde 4 günde tamamlanır.Günde bir saat mola hakkınız var.Maaş saatlik olarak yararlanılabilir.En üstte verdiğimiz yan haklardan yarım olarak yararlanırsınız.

      Sil
  55. Merhabalar , ben sezonluk olarak alındım şu anda çalışıyorum ,deneme süren bittikten sonra değerlendirme olumlu olurda kadroya alınırsın dediler kaç ay deneme süresi var ,

    YanıtlaSil
  56. Ataşehir'deki genel müdürlükten başvuru yapılıyor mu ? Yapiliyorsa oradan dönüş yapmaları daha mi kolay olur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet başvuru yapılır.Geri dönme süreleri hemen hemen aynıdır.

      Sil
    2. ataşehirde başvuru yapılmıyor artık insan kaynakları ümraniye meydan avm 5m migrosa taşındı

      Sil
  57. Merhabalar 16 gündür Migros’ta çalışmaktayım 9 unda bugün 500 TL yatmış sadece sebebi ne olabilir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ayın hangi günleri yanı net tarihleri verir misiniz?

      Sil
  58. Merhaba. Migros sanalmarkette işe başlayacağım telefondan görüşme sağladık lakin bi kaç soruyu sormayı unuttum, 1 ay sözleşmeli çalışacağımı söylediler bu süreçte yemek ve yol parası alacakmıyım yoksa kadroya girmeyimi bekleyeceğim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet tüm haklardan faydalanacaksınız.

      Sil
  59. Merhabalar
    Bugün migrosla whatsap üzerinden mülakat gerçekleştirdik ben aradım onlar döndüler sonra askerliğimin muaf olmasını irdelediler biraz göz ameliyatından dolayı referansım var dedim migrosta şef 1 hafta içinde döneriz dediler olumlu olursa referansın faydası olur mu işe alınma ihtimalim nedir lisans mezunuyum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,referans Migros'da çok önemli.Açık varsa ve mülakatta olumluysa büyük ihtimal işe başlarsınız.Bir hafta dolmadan bile dönebilirler.Telefonunuz açık olsun.

      Sil
  60. Merhaba ben işe kabul edildim cuma günü gerekli evrakları teslim ettim ancak daha iş başı için çağırılmadım ne zaman başlarım sizce?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrak verdiyseniz kesin işe alındınız demektir.En geç haftaya salı veya çarşamba iş başı yapmış olursunuz.

      Sil
  61. Merhaba,
    Ben 2020 temmuz mağaza yönetici adayı olarak basvuru yaptım geri dönüş oldu ve benden video mülakat çekip gondermemi istediler ve 13 Temmuzda gönderdim referansım şube müdürü alınma şansım var mı süreç çok uzar mı acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yönetici alımlarında bazen 2 ayı bile bulabiliyor süreç.Mülakat iyi geçtiyse,ve döneceğiz dedilerse şansınız var.Umarız işe alınırsınız.

      Sil
  62. 1 hafta çalışıp istifa eden biri tekrar migros ta şansı varmıdır

    YanıtlaSil
  63. İyi günler , Migros bünyesinde 3 ay dolduktan sonra kadro verilmedi lakin 3 ay dolduktan sonra ilave 5 , 6 ay daha fazladan çalışırsak ücretlendirme asgari ücretten mı oluyor yoksa kadroluların ücretinden mı oluyor ? Veya kadroya geçiş yapmak zorundalar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,asgari ücretten maaş alırsınız.Kadroya geçmediğiniz sürece yan haklardan faydalanamazsınız.

      Sil
  64. Mrb maltepe de bulunan mağazalarınızda kasiyer arayışı var mı acaba ise çok ihtiyacım var 2 yıllık kasiyerlik tecrübem var

    YanıtlaSil
  65. Merhabalar.
    Migros calisani olarak soyleyebilirim ki, sallamayson bir suru bilgi vermissiniz. Emin degilseniz aciklama yapmayin lutfen..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kardeşim bişeyi merak ediyorum işe alımda nasıl bir değerlendirme yapıyorlar bilgin varmı söyleyebilir misin? yani migros çalışanlarına bakıyorum onlardan ne gibi eksiğim var da bir türlü olmuyor onu anlamadım. 4-5 kez başvurdum hep olumsuz bi çözemedim durumu

      Sil
  66. Merhaba ben gaziantep te yeni acilan subesinde calisiyorum benim calisma saatleri ve Mola haklarim nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,konunun en başında detaylar var.

      Sil
    2. Abi ben migrosta iş başvuru aşamasındayım nasıl yapım beni işe alırlarmı

      Sil
  67. Merhabalar bu sene tıp fakültesine kaydolacagim, simdi egitim nasil olur bilmiyorum ama ilk 3 sene calismak istiyorum. Acikcasi okurken calismak icin kafama en cok migros yatti. Migrosta part olarak aylik gelirim en az ne kadar olur sizce? Tus dersanesi icin para biriktirmek ve kitaplarim icin çalışacağım. Sizce öğrenciler hangi firmalara gitmeli?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bir yılda 17-20 bin TL gibi bir rakam kazanırsınız..Yan haklar hariç.

      Sil
  68. Merhaba bana maaaş icin garanti bankasindan hesap acmam gerektigi soylendi. Iskurdan alacagim para ne kadar ve halkbankasindan hesap actirmam gerekiyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,çalışma sözleşmenize bağlı olarak yüzde 20-30 maaşınızı Migros,diğer kalanınıysa işkur karşılar.Halkbank'tan açtırmanıza gerek yok.

      Sil
  69. Merhaba. Ben pazartesi gunu migrosta iskur aracılığıyla ise başladım. Maaşım ne zaman yatar acaba

    YanıtlaSil
  70. Merhaba bende Migros'da çalışıyorum 1 yıl oldu cok memnunum aklı olan basvursun

    YanıtlaSil
  71. Merhaba ben 1 hafta önce migrosa başvurdum mağaza müdürüyle görüştüm onun aracılığıyla başvurdum cuma günü gittim pazartesi geri dönüş yapılır dendi hala bekliyorum neyden kaynaklı bu işe alim süreciylemi alakalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,süreç bu ara çok yavaş işliyor.Size dönmeleri 20 günü bulabilir.Beklemenizde yarar var.

      Sil
  72. Migrosa işe girerken 3 aylık belirli süreli iş sözleşmesi imzaladık.sözleşmemiz bitti.henüz uzatılmadı.sorum şudur Migros kaç defa belirli süreli iş sözleşmesini uzatabilir ve kaçıncı sözleşmeden sonra kadroya almak zorunda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,3. aydan sonra sizden memnun kalırlarsa genelde kadroya alırlar.Sözleşme uzatmada limit yok.Karşılıklı anlaşıldığı sürece istendiği kadar yapılabilir.

      Sil
  73. Merhaba.3 senedir calisiyorum fakat askerlik nedeniyle istifa etmek zorunda kaldım.Dönüşte alicaz dediler almadilar.Yeni basvuru yaptim ik'ya dilekce attm.Askerlikten sonra almalari lazm yada tazminat.1 hafta oldu hala cevap yok.3 ayri basvuru yaptm..Kanuni sure gecicek ne yapmam lazm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,askerlik dolayısıyla tazminat aldınız mı?

      Sil
    2. Evet aldim fakat ben ucretsiz izin formu doldurdum merkez kabul etmemis istifa etmemi soylemis.Mudur de geri alacagini soyledi ama almadi hic bir problemde yoktu..

      Sil
  74. Merhaba.4 senedir calistigim yerden bedelli askerlik sebebiyle işten cikarildim.Tazminatimı aldim fakat ben devam etmek istiyordum geri almadilar.Basvurunu yap baska magazaya alirlar biz suan alamiyoruz dediler.Ne yapmam lazm haklarim neler?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tazminat alıp çıkanların alınması çok zor.Bölge müdürü onayı gerekiyor.

      Sil
  75. Tazminat alan arkadaş,ancak bölge müdürünün onayı ile işe başlayabilirsiniz.Aksi zor.

    YanıtlaSil
  76. İskura kaydolmadan normal alımlarda varmı yani ben bugün gittim evrak listemi verdiler bana hazırlamam için sorduğumda 1.5 ay deneme süreci var dediler iskurlu olarak mi başlayacağım dedim hayır dediler. Birde sanal olarak ise başladığımda tam olarak görevim nesir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanal personeli olarak başlayanların görevi sipariş toplamak.

      Sil
  77. Bugün görüşmeye gittim magazayla evrak listesini verdiler bana hazırlamam için sanal olarak alınmışım ise ama tam olarak napiyoruz sanalda yani eve siparişi biz götürmüyoruz heralde bide işkur alımı mecbur mu yani ben sordum iskurlu olarak mi başlayacağım diye hayır 1.5 ay deneme süresi var dedi sadece müdür sadece 1.5 ay sonra kadroya geçersin dedi

    YanıtlaSil
  78. Geçen hafta çarşamba günü mağazaya gittik cv verdik normalde cv almıyorlarmış ama elimizde görünce görevli aldı 2 gun sonra sms geldi bir link verilmiş iletişim bilgilerinizi onaylayın diye onayladim insan kaynakları en geç 2 iş gunu icinde iletisime geçilecektir dedi ama 1 hafta olacak haber yok 1 yer olumlu döndü migrostan böyle bir msj geldiği için gitmedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,dönmeleri bazen 2 haftayı bulabiliyor.Acil bir durum yoksa beklemenizi tavsiye ederiz.

      Sil
  79. Beni sezonluk aldılar çıkışımı verdiler bir daha çağırırlarmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Memnun kalırlarsa alırlar,her sezon çalışavilirsiniz.

      Sil
  80. Merhabalar ben gıda mühendisiyim teni bitirdim Master yapıyorum şu an Migros gıda mühendisi alıyor mu ? Başvuru yapmaya çalıştım olmadı :( sürekli hata veriyor başvuruyu nasıl yapmam gerekir nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet sürekli olarak alımlar yapılıyor.Bu konuda en garanti yöntem bağlı bulunduğunuz Şehir de bulunan genel müdürlüğe bizzat gidip başvuru yapmak.Zira bazen başvurunuzu alıp,size bir ay sonra dahi dönebiliyorlar.Bu tip pozisyonlar için açık görmeniz pek mümkün olmayabilir.

      Sil
  81. Mrb, 13 şubat girişli sezonluk personel olarak işe alınan bir bayanım dün mesaimin bitimine 10 dk kala işime son verildiği söylendi, bana şirketin kararı olduğu söylendi. Sözde mağaza yöneticisi olan hanımefendi dışarı çıkıp sigara yakardı ben palet palet malı mağazaya çekerken. Hep sustum,sabrettim Bunu haketmedim Kabullenemiyorum!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migros kadar hak yiyen firma yok zaten başı onlar çekiyor.

      Sil
  82. Askerden sonra işe alınmadıgım icin haklarimi kanuni olarak aramaya karar verdim.cikarken tazminat aldm..notere dilekce yazip yollattim kanuna gore ise almasi gerek yada tekrar tazminat verecek.Sizce sonuc ne olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,2 aylık ihbar tazminatı öderler şayet o da işe almazlarsa.Muhtemelen size o tazminatı ödeyeceklerdir.

      Sil
  83. Ise almazlarsa 3 aylık maas odeniyor yaziyor ama ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam net olarak bu konuyu,IK ile konuşmanızda yarar var.Askerden önce ihbar süreniz ne kadarsa,ücretini alırsınız.

      Sil
  84. Migrosta part time saatler nasil olur acaba? Hafta sonu iki gün molasiz 7.5 saaatten 15 toplam 15 saat calissak, 4er saat de hafta ici toplam 4 gün calissak mesela 17 ile 21 arasi. Kafamda böyle bir sey var ama acaba sisteme uygun olur mu bilmiyorum, bilen arkadaslar yazsa cok mutlu olurum

    YanıtlaSil
  85. Merhaba bana insan kaynaklarından bir mesaj geldi Like tıklıyarak kişisel verimini bizimle paylaşın ve kvkk onaylayın eğer onaylamasasnız sizele itibata geçemicez diyor ve onaylama gerekiyor mu ben kvkk bilgilerimi onayladım bir hafta geçti dönüş olmadı geri dönerlermi kvkk bilgilerimi paylaşmak gerekiyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,gelen mesajdaki linke tıklayarak onay verin.Bunu yapmazsanız iş başvurunuz değerlendirmeye alınmaz.Onay verin bu konuda sıkıntı yaşamazsınız.

      Sil
  86. Merhaba,
    Bana link geldi 2 gün sonra dönüş yapılacaktır mesajı geldi. 10 gün oldu geri dönüş olmadı sizce beklemelimiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,en az 20 gün beklemeniz tavsiye edilir.

      Sil
  87. Ayın 20 sinde işe başladım Eylül 20 de Ancak 1100 lira maaş yattı yani bana asgari ücretin altında para yattı hani asgari ücretin üstünü veriyordu migros

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,10 günlük maaş almışsınız bu gayet normal.

      Sil
  88. Merhabalar ben Migros insan kaynakları ile vatsaptan mülakat gerçeklestirdik acaba alınma ihtimalimiz varmı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,görüntülü mülakat yapılanları genelde işe alıyorlar.

      Sil
  89. Merhabalar ayın 21 de işe girdim migrosda bana işe girerken iskurlu dediler fakat hem yol parası hemde bu ayın 8 de garanti bankasına yatirmialar parayı iskurlu değil miyim acaba ama ise girerken sözleşme falan da imzalamadim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,sizi sözleşmeli personel olarak almışlar.Yol parasını alırsınız,lakin gıda çekini 3. ayınız dolduktan sonra alabilirsiniz.

      Sil
  90. Merhabalar ben Migros insan kaynakları canlı mülakat gerceklestirdik.13 Ekim salı günü cevabı mesaj olarak gelicek dediler ama hiç gelmedi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hafta içi gelecektir.Yoğunluktan dolayı arayamamış olabilirler.

      Sil
  91. Acaba migros insan kaynakları olumlu yada olumsuz cevap vericeklerini 13 Ekim salı günü söyliceklerdi ama cevap gelmedi acaba insan kaynakları telefon ile cevabını arayıp ögrenebilirmiyiz acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,beklemeniz de yarar var.Sizi mutlaka arayacaklardır.

      Sil
  92. Merhabalar Migros başvuru yaptım. Mülakat gerçekleştirdik insan kaynakları bu salı cevap vericegiz dediler gelmedi 5 gün oldu acaba insan kaynakları arayıpta bilgi alsak olurmu.

    YanıtlaSil
  93. Merhaba migros insan kaynakları ile whatsapptan mülakat sonrası görüşmemizin olumlu geçtiğine dair mesaj aldım.Görev teklifi ile ilgili kadro ihtiyaçlarımız doğrultusunda sizinle iletişim kuracağız yazıyordu mesajda.7 ekimde aldım bu mesajı.Henüz bir dönüş olmadı.Ne zaman dönüş yaparlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu ara dönüşlere bazen dönmeleri 20 günü bile bulabiliyor.Çok acil bir durum yoksa,Ekim ayının sonuna kadar beklemeniz önerilir.Zira şu an alımlar devam ediyor,lakin süreç yavaş işliyor.

      Sil
    2. Merhabalar Migrosa ne zaman başvuruda bulundunuz.ve ne zaman mülakat gerçekleştirdiniz

      Sil
  94. İyi günler Migros insan kaynakları ile geçen hafta cuma mülakat yaptık tam bir hafta oldu sonucu alamadık.salı günü dönüş yapıcaklardı.acaba askerlik muaf ondan mı dönmediler birde acaba cevabı bı öğrenmek için arasak olurmu insan kaynakları nı eledilermi yoksam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,henüz erken bir süre daha beklemeniz önerilir.Bir üst cevapta dediğimiz gibi süreç pandemiden dolayı yavaş işliyor.

      Sil
  95. Merhabalar Migros iş başvurusu tekrar yapmak için kaç gün beklemek gerekir.Hemen tekrar başvuru yapabilirmiyiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ne kadar sıklıkla başvuru yapacaksınız?

      Sil
  96. Merhaba 17 yaşındayım yine de başvuru yapabilir miyim ?��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ne yazık ki en az 18 yaşında olmanız gerekiyor.

      Sil
  97. Merhaba,
    Ben birkac sene once migrostan 2-3 yillik calismanin ardindan kendi istegimle istifa ettim.tekrar başvurursam alinirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,tazminat almadan ve sorunsuz çıktıysanız,ancak bölge müdürünün referans olması ile işe alınırsınız.Aksi takdirde neredeyse imkansız.

      Sil
  98. Merhaba,
    Yanitiniz icin tesekkur ederimtazminat almadim calismamdan ve benden memnundular fakat cogu mudur bolge midurum degisti.herhangi bir bölge muduru olurmu yada eski bolge mudurumuzemi ulaşmam gerekiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,mevcut bölge müdürlerinden birisi referans olursa,işinizin olması büyük ihtimal.

      Sil
  99. Merhaba, migros tesettürlü bayan çalıştırıyor mu ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet artık tesettür hiç bir markette çalışmaya mani değil.Ülkemiz o devri çoktan kapattı.

      Sil
  100. Merhaba ve oncelikle tesekkur ederim,Migrosta partime yönetici maasi ne kadar olur ve yol, gida cekinden partime yönetici yararlanabilirmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,asgari ücret kadar dersek hata etmiş olmayız.O yüzden pek tercih edilmiyor part yöneticilik.

      Sil
  101. Merhabalar Migros 9 Ekim mülakat yaptık ayın 24 oldu.cevap gelmedi.15 geçti ses yok arasak olurmu insan kaynakları mı.

    YanıtlaSil
  102. Migrosun 5m mağazalarında bulunan sokak lezzetleri, hazır ürünlerin pişirilip servis edildiği bölümde çalışanların maaşı nedir ve prim sistemi varmıdır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,reyon personelleri ile aynı haklara sahipleri.Primler aynıdır değişmez.Departman olarak reyoncular ile aynıdır.

      Sil
  103. Merhaba, orgun bi universitede son sinifim ve suan benim icin asgari ucrette buyük avantaj.aslinda lisans mezunuyum fakat yuksek lisansimi farkli bir bolumden yapmak istedigim icin o bolumu okumaya karar verdim.Yanitlariniz ve boyle bir hizmet verdiginiz icin cok tesekkur ederim.Eskiden calismama ragmen cogu sitenin verdigi bilgiler yanlis sizi buldugum icin sansliyim.son sorum olarak eger partime alinirsam yol ucreti ve gıda cekinden yararlanabilecekmiyim.Şimdiden teşekkurler ve saglikli günler dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. erhaba,evet yol ücreti ve gıda çekinden faydalanacaksınız.Lakin çalıştığınız oranda.Yani haklardan yüzde 50-60 oranında faydalanırsınız.

      Sil
  104. Merhaba 2 ekimde işe başladım 4ünde de 11inde de bugün de hesabıma herhangi bir para yatmadı ilk ayım olduğu için mi ben en azından yol ücreti yatar sanmıştım hesabıma ilk para girişi ne zaman kaç TL olur acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,siz Kasım ayında maaş almaya başlayacaksınız yatmaması normal.Kasım ayından itibaren tüm ödemeleri almaya başlarsınız.

      Sil
  105. Merhaba bugün whatsapp üzerinden bir görüşme gerçekleştirdik.Ben mülakat sanmıştım ama ön görüşme olduğunu söylediler. Bana sadece hangi bölüm mezunu olduğumu,aktif iş arayıp aramadığımı ve başvuruyu nereden yaptığımı sordu.Bende cevapları verdim. Sonra bunun bir ön görüşme olduğunu,iş görüşmesi için insan kaynakları na ileteceğini söyledi ve hafta içerisinde sizi arıyacaklar dendi.Sizce dönüş olur mu, beklemeli miyim? Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,Whatsapp üzerinden ilk görüşme sağlanmışsa bile olumlu olma ihtimali çok yüksek demektir.Siz sadece bekleyin bazı durumlarda size dönmeleri 2. haftaya sarkabilir.Az daha sabretmeniz gerekiyor.Şimdiden hayırlı olsun.

      Sil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda