14.02.2020

Dünyanın En Pahalı Marketi Erewhon



Günümüzde insanlar hem kaliteyi,hemde ucuzluğu aynı anda satın almanın arayışı içindedir.Hele ki gıda perakendeciliğinde bu arayış zirvesini bulur dersek,teşbih de hata etmiş olmayız.Lakin tüketici olarak en üst düzeyde olan bir kesim var ki,onlar için sadece kalite önemlidir.İşte bu nokta da Amerika merkezli Erewhon,devreye giriyor ve kaliteyi en yüksek fiyatlar ile müşterilerine sunuyor.

Erewhon,Hollywood merkezli Amerika'lı bir perakende zinciridir.Perakende zinciri dediğimize bakmayın toplamda 5 mağazası var.Evet yanlış okumadınız mağaza sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.Firmanın kuruluş tarihi ise 1960'lı yıllara dayanıyor.Peki neden mağaza sayısı bu kadar az derseniz,firma yıllarca perakendecilere tedarik aşamasında yer almış.2011 yılında ise doğrudan son tüketici ile buluşmak için satış mağazaları açmaya başlamış.

Tüm Ürünler Organik

Erewhon'da satılan tüm ürünler organik.Firmanın şubelerinde içinde zerre miktarca katkı maddesi bulunan,hiç bir ürün bulunmuyor.Kurulduğu ilk günden beri bu şekilde hizmet veriyorlar.

Dünyanın En Pahalı Marketi

Evet bu konuda Erewhon,rakiplerine göre oldukça iddialı hatta kendi alanında tek diyebiliriz.Hatta bir örnek vermek gerekirse Amerika'nın en ucuz marketi olarak bilinen Costco'da 6'lı yumurtanın fiyatı 1,5-2,5 Dolar fiyat aralığında inip çıkarken,Erewhon'da bu fiyat aralığı 10-15 Doları bulabiliyor. Tabi Erewhon'un organik ürün sattığını da belirtmemizde yarar var.

Ünlülerin Marketi Erewhon

Özellikle firmanın Hollywood'da bulunan mağazası tam manası ile ünlülerin uğrak yeri diyebiliriz.Her ne kadar mağaza devasa bir mağaza olmasa ve ürün bakımından zenginde olmasa,fiyatların uçuk ve ürünlerin organik olması Amerika'lı ünlülerin,Erewhon'u tercih etmesi için yeterli bir sebep.

Bakmak isterseniz diye,size aşağıda firmanın mağazalarında çekilmiş bir kaç resmi paylaşacağız.








Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda