19.03.2020

Cem Boyner açıkladı: Boyner ve YKM mağazalarını kapatıyoruz








Cem Boyner açıkladı: Boyner ve YKM mağazalarını kapatıyoruz
Cem Boyner, Boyner ve YKM, Corona virüsü nedeniyle Türkiye’deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatacaklarını açıkladı.



Tüm dünyada hızla yayılan ve ölümlere sebep olan yeni tip koronavirüs (COVİD-19) salgınına karşı alınan önlemler artarak devam ediyor.

Salgının yayılmaması amacıyla alınan önlemler kapsamında bazı markalar da Türkiye'deki mağazalarını kapama kararı aldı.

Boyner, Mavi, İpekyol, Twist ve Machka'dan yapılan açıklamaya göre bu markaların Türkiye'deki mağazaları yarından (19.03.2020) itibaren geçici bir süreliğine kapatılacak.

Cem Boyner, sosyal medyadan, Boyner ve YKM de koronavirüs salgını sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını 19.03.2020 itibariyle geçici süreliğine kapattığını duyurdu. Açıklama şöyle:




"Dünyada ve ülkemizdeki Covid-19 salgını nedeniyle mağazalarımızda konuk ettiğimiz siz değerli müşterilerimizin, tüm çalışanlarımız ile aile ve sevdiklerinin sağlıklarını ve bu konudaki kaygılarını önemsiyoruz.

"Salgını yavaşlatma sorumluluğumuz çerçevesinde istihdam ve çalışan hakları konusunda her zamanki hassasiyetimizi koruyarak Türkiye’deki tüm Boyner ve YKM mağazalarımızı 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatıyoruz."

Konuya ilişkin İpekyol, Twist ve Machka markadan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Tüm dünyayı etkisi altına alan COVİD-19 salgını kapsamında alınan tedbirler doğrultusunda, siz değerli misafirlerimizin, çalışanlarımızın ve çalışanlarımızın ailelerinin sağlığını düşünüyor ve önemsiyoruz. Bu sebeple 19.03.2020 tarihinden itibaren Türkiye'deki tüm İpekyol, Twist ve Machka mağazalarımızın faaliyetlerine geçici bir süreliğine ara verme kararı almış bulunuyoruz. Bu süreç boyunca sizi online sitemizde ağırlamaktan memnuniyet duyarız.

Mavi'den yapılan açıklamada ise "Küresel etkisini sürdüren COVİD-19 pandemisinde yaşanan kritik süreçte müşterilerimin, çalışanlarımızın ve toplumun sağlığı korumak en büyük önceliğimiz. Bu kapsamda 19.03.2020 tarihinden itibaren, ülke çapındaki Mavi mağazalarının faaliyetlerine geçici bir süreliğine ara verme ve merkez ofisimizde uzaktan çalışma modeline geçme kararı aldık. Bu süreç içerisinde her zamanki gibi çalışanlarımızın haklarını korumaya ve yanlarında olmaya büyük özen göstereceğiz." ifadeleri kullanıldı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda