12.07.2020

Vatan Bilgisayar Çalışma Şartları 2020







Vatan Bilgisayar Çalışma Şartları 2020

Vatan Bilgisayar,ülkemiz de teknoloji perakendeciliğin de öncü ve lider firmalardan bir tanesidir.Nitekim hem şube sayısının fazla olması,hem de kurumsal olması nedeni ile Vatan Bilgisayar çalışma açısından tercih edilen firmalar için de,bir nebze daha önde yer alıyor.Vatan Bilgisayar Çalışma Şartları/Saatleri aşağıdadır.



VATAN BİLGİSAYAR ÇALIŞMA ŞARTLARI/SAATLERİ



Firma daha önceki yıllar da 12+12+İzin şeklin de bir çalışma sistemi ile çalışırken,2016 yılından itibaren bu sistemi tamamı ile kaldırdı.Şu an ki çalışma saati yasaların belirlediği günlük 8 saat olarak bilinmektedir,bu saatlere çay ve yemek molalarınız dahildir.Ayrıca hafta 1 gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de yıllık izin kullanma hakkına sahip olursunuz.



Çalışma vardıyası ise,hafta periyodik olarak değişmektedir.Sabah 10:00 da işe başlayan akşam 19:00 da çıkarken,öğlen 13:00 da işbaşı yapan 22:00 da mağaza kapandıktan sonra çıkmaktadır.



Vatan Bilgisayar da fazla çalışmanız söz konusu değildir.Zira böyle bir durum olduğun da firma fazla çalıştığınız saatler için mesai ödemesi yapmaktadır.Belirtmekte yarar var,resmi ve dini tatiller de çalışmanız durumun da,maaşınıza ek mesai ödemesi alırsınız.



VATAN BİLGİSAYAR MAAŞLARI



Vatan Bilgisayar da maaşlar değişkenlik göstermektedir.Fakat yeni işe başlayan personellerin maaşları hemen hemen,Asgari ücretten %10 daha fazladır.Firma ayrıca yemek ücretini karşılamaktadır.Satış danışmanları Prim sistemi ile çalışırken,teknik ekipte görevli çalışanların böyle bir hakkı yoktur.Firma da uzun yıllar çalışıyor olan kişilerin,prim ve maaşları farklılık gösterebiliyor.Yöneticilerin maaşları ise personelin 3 katına kadar çıkabiliyor.

Kısaca özetlemek gerekirse: Maaş + Yemek + Prim şeklin de bir tablo çıkmaktadır karşımıza.

VATAN BİLGİSAYAR PART TİME ÇALIŞMA ŞARTLARI/MAAŞLARI




Part time olarak çalışanlar haftalık toplam da 30 saate yakın bir süre çalışır.Bu saatler ve günler genel de part time olarak çalışan kişinin,çalışabileceği şekil de düzenlenir.Maaşı hemen hemen asgari ücretin yarısı kadardır.Yemek ve prim şartlarından faydalanırlar.

VATAN BİLGİSAYAR İŞ BAŞVURUSU

Vatan Bilgisayar'a kariyer sitelerinden,kendi resmi web sayfasından ve herhangi bir satış mağazasından,iş başvurusu yapabilirsiniz.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda