11.07.2020

Zeytinburnu Büyükyalı Gurme CarrefourSA Açıldı









Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, Gurme market ağını genişletmeye devam ediyor. Bu çerçevede İstanbul’daki Zeytinburnu Büyükyalı Gurme CarrefourSA, kapılarını açarak müşterileriyle buluştu.



Geniş Ürün Çeşidi ve Alo Sipariş Hizmeti



Toplam 724 metrekare alana sahip olan Zeytinburnu Büyükyalı Gurme CarrefourSA, 20 kişilik personeliyle müşterilerine hizmet veriyor.



Balık, kasap, şarküteri, meyve – sebze, mahzen, unlu mamuller ve meyve suları reyonların yanı sıra Zeytinburnu Büyükyalı Gurme CarrefourSA, vegan, glütensiz, diyabet ya da organik ürünlerle beslenmeyi tercih edenlere de yönelik reyonlarıyla öne çıkıyor.



Alo Sipariş hizmeti ile evlere ücretsiz servis sunan Zeytinburnu Büyükyalı Gurme CarrefourSA’da balık ve kasap reyonundan alınan ürünler pişirtilebiliyor.



Gurme CarrefourSA’lar Vazgeçilemeyecek Bir Alışveriş Deneyimi Sunuyor



CarrefourSA’nın Gurme marketleri, tasarım, ürün çeşitliliği ve ferah alışveriş imkanı olmak üzere üç özelliğiyle öne çıkıyor.



Bu üç özellikle damak tercihleri doğrultusunda farklı lezzetleri deneyimleyen ve bu lezzetleri Türkiye’de arayan müşterilere vazgeçemeyecekleri bir alışveriş deneyimi sunuluyor. CarrefourSA, müşterilerine damaklarındaki alıştıkları tatlara, Gurme marketleriyle hayat katıyor.



Adres: Kazlıçeşme Mahallesi, Kennedy Caddesi Zeytinburnu / İstanbul



CarrefourSA Hakkında:

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, 10.500 çalışanı ile “Yeni Nesil Market” vizyonu doğrultusunda 52 ilde faaliyet gösteren 647 marketi, 9 deposu ve online marketi Carrefoursa.com ile taze, kaliteli ve güvenilir şekilde 60 bin çeşit ürünü “Ne Lazımsa” hizmet anlayışı ile günde 500 binden fazla müşterisine ulaştırmaktadır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda