2.08.2020

Atlas Gross Çalışma Şartları



Atlas Gross personel maaşları ne kadar? Atlas Gross çalışma şartları nasıl? Atlas Gross çalışma saatleri vardiya saatleri nasıl? Atlas Gross personel alımı ne zaman? Atlas Gross iş başvurusu nasıl yapılır Atlas Gross mağaza müdürü, kasiyer, mağaza müdür yardımcısı maaşları ne kadar?


Türkiye'de yeni ve büyümekte olan " Atlas Gross " market zinciridir. Atlas Gross indirim marketçiliği politikasıyla faaliyet göstermektedir. Şubeleri bulunan Atlas Gross marketlerinde yüzlerce personel istihdam edilmektedir Atlas Gross mağazalarında çalışan personellerin maaşları ise merak edilmektedir.

Türkiye'de binlerce kişi market zincirlerinde çalışmaktadır. Pek çok kişi Atlas Gross arket zincirinde çalışmak istemektedir. Bu nedenle Atlas Gross personel alımı, Atlas Gross personel alım ilanı Atlas Gross iş başvurusu ile ilgili pek çok konu merak edilmektedir. Ancak Atlas Gross mağazalarında çalışmak isteyenlerin cevabını en çok merak ettiği soru " Atlas Gross personel maaşları ne kadar?" sorusudur. Peki Atlas Gross personel maaşları ne kadar? Atlas Gross çalışma şartları ne kadar? Atlas Gross çalışma ve vardiya saatleri nasıl? Atlas Gross mesai ücreti ne kadar? Atlas Gross Part-Time çalışma saatleri ve Atlas Gross part-time maaşları ne kadar? Atlas Gross kasiyer maaşları ne kadar? Atlas Gross reyon görevlisi maaşları ne kadar? Atlas Gross mağaza müdürü maaşları ne kadar Atlas Gross mağaza sorumlusu maaşları ne kadar?

Atlas Gross Market Çalışma Şartları

Atlas Gross market zincirinin Ankara’nın her yerinde şubeleri bulunmakta ve bu şubelerde yüzlerce personel çalışmaktadır. Bu nedenle Atlas Gross kurumsallığa oldukça önem vermektedir. Atlas Gross market zincirinde ve Atlas Gross mağazalarında çalışma şartları diğer marketlere göre daha iyidir. Türkiye'de market zincirleri personellerine genelde aynı miktarlarda maaş vermektedir.

Atlas Gross çalışma şartları ile ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Atlas Gross en yoğun market zincirlerinin başında gelmektedir. Bu nedenle gün boyu Atlas Gross şubeleri yoğun olmaktadır. Atlas Gross personelleri de bu nedenle zorlu bir gün geçirmektedir Atlas Gross personellerinin 14+2 gün yıllık izin hakkı bulunmaktadır. 1 yıl hizmet süresini dolduran personeller yıllık izin hakkını kullanabilir. Ayrıca Atlas Gross personelleri haftada 1 gün izin kullanırlar Atlas Gross personelleri günde 8.5 saat çalışırlar. Ancak mesai saatleri genelde 9-10 saatten az olmamaktadır.

Atlas Gross Çalışma Saatleri Vardiya Saatleri


Atlas Gross market zincirine bağlı şubelerde personeller günde en az 8.5 saat çalışmaktadır. Ancak bu çalışma saatleri 9 ile 10 saate yükselebilmektedir Atlas Gross personelleri gün içerisinde dinlenme, yemek molası, sigara molası gibi molalar verebilir. Bu molalar da çalışma saati içine dahildir. Ancak genelde yoğunluk nedeniyle personeller fazla mesai yapabilmektedir. Atlas Gross vardiya saatleri ve Atlas Gross mesai saatleri ile ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Atlas Gross mağazalarında 08.30-17.00, 13.00-21.30 gibi vardiya saatleri bulunmaktadır. Personeller mağaza müdürleri tarafından belirlenen vardiya saatlerine göre çalışmaktadır. Ancak yoğunluk nedeniyle bu saatler uzayabilmektedir.

Atlas Gross Personel Alımı Şartları

Atlas Gross market zinciri bünyesinde personel olarak çalışmak isteyen binlerce kişi bulunmaktadır. Atlas Gross personel alımı yılında da sürecektir. Ancak Atlas Gross personellerinde bazı şartlar aramaktadır İşte Atlas Gross personel alım şartları...

Personellerin en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.

Personellerin perakende ve market sektöründe çalışmak istemeleri gerekmektedir.

Personellerin esnek çalışma saatlerine ve vardiyalı çalışma saatlerine uyum sağlaması ve çalışma düzenini bozmaması gerekmektedir.

Personellerin hem çalışma arkadaşları hem de müşterilerle iletişim kurabilmesi gerekmektedir.

Personellerin iletişim beçerikleri yüksek olması, ekip çalışması yürütebilmesi gerekmektedir.

Personellerin müşteri memnuiyeti ilkesini anlayabilmesi gerekmektedir.

Personellerin hizmet odaklı bir anlayışta çalışabilmesi gerekmektedir.

Personellerin sigara kullanmaması tercih sebebidir.

Ayrıca personellerin adli sicili de tercih sebebi olabilmektedir.

Atlas Gross İş Başvurusu ve İşe Alım Süreci

Atlas Gross marketlerinde binlerce kişi çalışmakta ve yine binlerce kişi çalışmak istemektedir. Bu nedenle pek çok kişi internette " Atlas Gross iş ilanları " ve " Atlas Gross iş başvurusu " ile ilgili araştırma yapmaktadır. Atlas Gross iş ilanlarına başvuru yapmak için Atlas Gross Kariyer sayfasını takip etmeniz önemlidir. Ayrıca diğer kariyer sayfalarından Atlas Gross personel alım ilanlarını da takip edebilirsiniz. Atlas Gross iş başvuruları firmanın resmi internet sitesi üzerinden yapılabilmektedir. Atlas Gross Kariyer sayfasında Türkiye'deki her mağaza için personel alım ilanları yayınlanmaktadır. Ayrıca Atlas Gross iş başvuruları İŞKUR aracılığı ile de yapılmaktadır. İŞKUR Atlas Gross arasındaki ortak çalışma sonucunda binlerce personel alımı yapılmaktadır. Bu alımlarda İŞKUR'da personellerin maaşlarını bir süre üstlenmektedir.

Atlas Gross Personel Maaşlar


Atlas Gross mağazalarında farklı pozisyonlarda çalışan binlerce personel bulunmaktadır. Atlas Gross personelleri pozisyonlarına ve hizmet yıllarına göre farklı miktarlarda maaş almaktadır. " Atlas Gross personel maaşları ne kadar?" sorusu en çok sorulan soruların başında gelmektedir. www.perakendekulis.com ailesi olarak Atlas Gross personel maaşları ile ilgili her türlü bilgiyi inceledik...

Atlas Gross mağazalarında çalışan personeller en az asgari ücret miktarınca maaş verilmektedir. Asgari ücret tutarı 2300 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. Bu nedenle Atlas Gross personel maaşları en az 2300 TL'dir. Ayrıca Atlas Gross mağazalarındaki personeller pozisyonlarına göre daha yüksek maaş da alabilmektedir Atlas Gross personellerine maaş, yemek ücreti ve prim ödemesi yapılmaktadır. Bu kapsamda bazı personellerin maaşları da daha yüksek olabilmektedir. Örneğin Atlas Gross mağaza müdürü maaşları 4 bin TL civarındadır.

Atlas Gross bölge müdürü maaşlar 5 bin TL civarındadır.

Atlas Gross mağaza müdürü maaşları 4 bin TL civarındadır.

Atlas Gross mağa müdürü yardımcısı maaşları 3bin 500 TL civarındadır.

Atlas Gross reyon görevlisi, reyon sorumlusu, şarküteri görevlisi, şarküteri sorumlusu maaşları 3 bin civarındadır.

Atlas Gross kasiyer maaşları 2 bin 300 TL ile 2 bin 600 TL arasında değişiklik gösterebilmektedir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda