8.11.2020

Bim Yumurta Fiyatları 2021



Sofraların vazgeçilmezi yumurtada fiyat artışı gün geçtikçe devam ederken yurt genelinde yumurta fiyatlarının belirlendiği Afyonkarahisar'da ki birlik ve kooperatifler ise fiyatların neden arttığı ile ilgili ise açıklama yapmaktan kaçınıyor. Yumurtaya son bir ayda yüzde 30 zam gelirken, vatandaşlar durumu tepkili.

Bili Bili markası sadece Bim'e özel bir markadır.Bim bu marka ile en taze ve en hesaplı yumurtayı satarak,müşterilerini koşulsuz memnun etmeyi amaçlamıştır.İşte Bili Bili Yumurta Fiyatları.Fiyatlar daime günceldir.

Bim müşterilerine mükemmel fiyata, mükemmel lezzetlerle buluşturuyor. Bim marketlerinde en çok satan ürünlerin başında yumurta gelmektedir bim için özel üretilen yumurta bili bili yumurtadır.



Dünyada suyun ardından en çok tüketilen ikinci yiyecek yumurta gelmektedir.

Bim marketlerden en çok satın alınan ürünlerin başında yumurta gelmekte. Hem fiyat olarak diğer markalardan uygun hemde son derece güvenilir. Bim gıda uzmanları tarafından devamlı kontrol altında üretim yapılmakta.

Bili bili markası sadece Bim marketlere üretim yapmaktadır ve sadece Bim marketlerde satılmaktadır.

Bili Bili Marka Yumurta kalitesi ise bir çok yumurta markasından daha iridir. Ortalama 62-73 gram civarındadır. 15 li ve 30 adetli ambalajlarda sunulmaktadır. Tarihleri devamlı tazedir çünkü çok hızlı satılmaktadır. Neredeyse tüm koliler 2-3 günde tükenir yeni ürünler gelir.

Bim Yumurta Fiyatları 2020

* Bili bili 30 lu yumurta 53,62 Gr 24,95 TL

* Bili bili 15 li yumurta 63,72 Gr 13,95 TL

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda