17.11.2020

Kilpa Market Kimin?



Hizmet hayatına 15 Temmuz 1992 tarihinde Of Atatürk Bulvarı’nda başlayan Kilpa Marketler Grubu, kısa sürede perakendecilikteki başarısını kanıtlamıştır. Bu güne kadar tüm yatırımlarını kendi öz kaynaklarıyla gerçekleştiren Kilpa, daima tüketiciyi, diğer bir deyişle müşterilerinin menfaatini koruyan bir iş anlayışı ile Orta ve Doğu Karadeniz Bölgesi halkına en iyi, en kaliteli hizmeti sunmayı amaç edinmiştir.

Tamamını bölge işadamlarının oluşturduğu Kilpa Marketler Grubu, birikimlerini yeni yatırımlara yöneltmesiyle, sunduğu hizmet kalitesiyle ve yaratmış olduğu istihdam potansiyeli ile bölgemiz için tarihi bir misyonu omuzlayarak; alışverişte son noktayı oluşturan hedefine siz değerli halkımızın ilgisi ve takdirinden aldığı güç ile emin adımlarla ilerlemektedir.


Kilpa Market Kimin/Kilpa Market'in Sahibi Kim?

Bir çok perakende zinciri gibi çok ortaklı bir yapıya sahip olan Kilpa Market'de yönetim başkanı zaman zaman değişmektedir.Kilpa Market'in yönetim kurulu başkanı Semih Melek'tir.Semih Melek aynı zamanda Kilpa Market'in kurucularındandır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda