3.04.2021

A101 Ramazan Kolisi Fiyatı 2021










Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte, vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen zincir marketlerden A101, erzak kolisi fiyatlarını ve içeriklerini paylaştı.




Marketlerde ve online alışveriş sitelerinde bir aylık mutfak ihtiyacını karşılayacak ramazan kolileri şimdiden satışa sunulmaya başlandı.

Sahurda ve iftarda sofralarımızı donatmak için ya da ihtiyaç sahiplerine hediye etmek için ramazan erzak kolisi tercih edilmektedir.




Yakın bir zaman sonra başlayacak Ramazan ayı için Ramazan kolileri hazırlanmaya başlandı.




2021 yılında 13 Nisan’da başlayacak olan Ramazan ayı, 13 Mayıs’ta Ramazan Bayramı ile sona erecek. Müslüman vatandaşların sabırsızlıkla beklediği Ramazan ayında, özellikle bu sene yardımlaşmanın önemi daha da artacak. Çok sayıda vatandaşın işsiz kaldığı bu dönemde, ihtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen vatandaşlar ve uygun fiyatlarla temel gıda ürünlerini satın almak isteyen vatandaşlar için erzak paketleri oluşturulmaya başlandı.

Marketler, pek çok kurum ve kuruluşun ücretsiz olarak dağıtacağı Ramazan kolilerinden yararlanamayan veya ihtiyaç sahiplerine Ramazan kolisi hediye etmek isteyen vatandaşlar için uygun fiyatlı Ramazan paketlerini duyurdu. Oldukça zengin içeriğe sahip olmasına rağmen çok uygun fiyatlarla satılan bu paketler Ramazan ayının yaklaşması ile birlikte satışa sunuldu. Marketlerin sattığı Ramazan kolilerinin içeriği ve fiyatları çeşitlilik gösterdi.

Ramazan kolilerini zincir marketlerden almak isteyen vatandaşlar A101 kolisi erzak paketi ne kadar?” sorusunun yanı sıra söz konusu marketlerin sunduğu Ramazan kolisi içeriklerini de araştırmaya başladı. Biz de sizler için, vatandaşların en çok alışveriş yaptığı A101 marketlerin Ramazan kolisi fiyatlarına ve paket içeriğine haberimizde yer verdik.




2021 A101 RAMAZAN KOLİSİNDE NE VAR, NE KADAR?



Diğer marketlere kıyasla daha uygun fiyatlarla ürünler sunan A101’in 2021 yılı için hazırladığı erzak kolilerinin içeriği ve fiyatı son günlerde arama motorlarında sık sık araştırılıyor. Siz de,temel gıda ürünlerinin tek bir paket içinde avantajlı fiyatlarla satışa çıkarılacağı A101 Ramazan kolisini sevdiklerinize ya da ihtiyaç sahibi vatandaşlara verebilir veya kendiniz kullanabilirsiniz.

-Yöremce Koçbaşı Nohut 1000 G

-VeraAyçiçek Yağı 1 L

-OvadanOsmancık Pirinç 2500 G

-Yöremce Kırmızı Mercimek 1000 G

-Yöremce Pilavlık Bulgur 1000 G

-Karadem FilizÇay 500 G

-Petek KüpŞeker 1000 G

-DoğuşDomatesSalçası830 G

-BendoMakarna İnce Uzun 500 G (2 tane)

-Ustasından MercimekÇorbası 72 G



-Zeo Yeşil Çizik Zeytin S-Xs 400 G

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda