20.04.2021

BAUHAUS TÜRKİYE'DEKİ 25. YILINI GURURLA KUTLUYOR



Müşterilerine sunduğu kalite ve fiyat avantajıyla Türkiye’de 25 yıldır hizmet veren BAUHAUS, ilk şubesini 1996 yılında İstanbul Kozyatağı’nda hizmete açmıştı. Yapı market alışverişi ve bunun yanında “kendin yap” kültürünü tüketicisiyle 25 yıl önce Kozyatağışubesinde tanıştıran BAUHAUS, Türkiye’deki 10 şubesinde en büyük yapı marketi konsepti, şubelerine kolay ulaşım imkanı, en zengin ürün çeşidi ve en düşük fiyat garantisi ile yüzde yüz müşteri memnuniyeti prensibi doğrultusunda hizmetini başarıyla sürdürüyor. BAUHAUS Türkiye, İstanbul (5), Ankara (3), Antalya, Bursa mağazalarında ve ONLINE Alışveriş Sitesinde tüm Türkiye’ye en iyi ürünleri en uygun fiyatlarla sunuyor.

İlkler…

1996 yılındaki kuruluşundan itibaren ev, atölye ve bahçe için geniş ve ferah alanlarda satışa sunulan 120 bin ürün çeşidi, tüm kredi kartlarının geçerli olduğu alışveriş imkanı, çeşitli ürün gruplarında uzun süreli garanti, en uygun fiyat garantisi gibi birçok avantaj BAUHAUS Türkiye yönetiminin müşterilerine sunduğu ilkler arasında yer aldı. BAUHAUS Türkiye; profesyonellere eğitim imkanı ve eğitici yayınlar, personeline işbaşı eğitimi, müşterisine usta temini, belli şartlarda ücretsiz adrese teslim avantajları gibi sektörde birçok ilki başlattı.

"EVİNİZDE, ATÖLYENİZDE, BAHÇENİZDE İHTİYACINIZ OLAN HER ÜRÜN BAUHAUS’DA"
 Sloganıyla verilen hizmet, geniş otopark, zengin ve kaliteli ürün çeşidi, eğitimli personel ve uygun fiyat avantajları "BAUHAUS yapı market" markasını ve başta Kozyatağı olmak üzere tüm şubelerini inşaat ve yapı malzemeleri, ev gereçleri konularında çok güvenli ve tercih edilen bir tedarik merkezi haline getirdi.


İnsan Kaynakları…
Yerleşmiş kurumsal kimliği ile 360 derece müşteri mutluluğu prensibinden hiç vazgeçmeden 25 yıldır milyonlarca müşterisini memnun eden BAUHAUS Türkiye yönetimi gerek beyaz, gerekse mavi yakalı personelini daima uzun süreli istihdam ediyor ve gençkadroları kurum içinden yetiştirerek üst görevlere atıyor ve böylece onların yükselmelerini sağlıyor. Aynı şekilde yıllar önce yola beraber çıktığı Hukuk Danışmanı, İletişim Danışmanı, Mali Müşavirlik, Reklam Ajansı şirketleri ile de 25 yıllık birlikteliğini sürdürüyor.

ÖZETLE… 25 yıl önce Kozyatağı’nda başlayan BAUHAUS Türkiye müşteri odaklı hizmet anlayışı ve özellikleri tüm BAUHAUS şubelerinde ve son yıllarda hizmete başlayan ONLINE Alışveriş Sitesinde (www.bauhaus.com.tr) aynı başarıyla devam ettiriliyor.


BAUHAUS Türkiye ayrıcalıkları…

Türkiye’de “kendin – yap” kavramını yerleştiren ve ülkemizdeki ilk şubesini 1996 yılında hizmete açan BAUHAUS uluslararası konsepti doğrultusunda çok geniş satış alanlarında hizmetlerine devam ederken, yenilenen ONLINE ALIŞVERİŞ sitesi de Türkiye genelinde alışveriş imkanı sunuyor. Sektöründe Avrupa’nın öncü kuruluşu olan BAUHAUS’un sağladığı alışveriş kolaylığı ve sunduğu imkanlar tercih edilme nedenlerinin başında geliyor. Avrupa’nın 19 ülkesindeki BAUHAUS’lardan ürün ve bilgi paylaşımı sayesinde sektördeki tümyenilikler aynı anda Türkiye’de de hizmete sunuluyor.

Keyifli alışveriş imkanı; Kurumsal Müşteri Servisi (toplu alımlarda fiyat avantajı); en uygun fiyat garantisi; rakipsiz 120 bin ürün çeşidiarasından seçim yapma imkanı; en iyi ürünler, en uygun fiyatlarla; BAUHAUS markalı binlerce kaliteli ürün; elektrikli ve motorlu el aletlerinde 5 yıl ürün garantisi; yeşil yapraklı çiçeksiz bitkilerde 12 ay ürün garantisi; maliyet fiyatına adrese teslimat BAUHAUS’un tüketiciye sunduğu önemli ayrıcalıklar arasında yer alıyor. BAUHAUSweb sitesinde yer alan Bauhaus Online Video Atölyesi uygulama bilgileriyle çabuk, kolay ve güvenli bir şekilde hedefe ulaşma imkanı sağlıyor.

Türkiye’de 25 yıldır en iyi ürünü en uygun fiyatla ziyaretçilerine sunan BAUHAUS Türkiye, İstanbul (5), Ankara (3), Antalya ve Bursa şubelerinde banyodan aydınlatmaya, bahçeden sanatsal malzemelere, seramikten boyaya, ahşaptan hırdavata, makinalardan ev gereçlerine uzanan geniş bir ürün yelpazesi ile her türlü ihtiyacı karşılıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda