20.04.2021

Hasek Et Kimin?





Market zincirlerinde -18 dolaplarda karşılaştığımız bu markayı siz okurlarımız için araştırdık sakatat bakımından oldukça zengin bir yelpazeye sahip bu firma yerel ve zincir marketlerde oldukça ilgi görmektedir. 

Her evin buzluk kısmı hemen hemen doludur ve bazı hanelerde ek olarak evlerine -18 dolaplar almaktadır bu da marketler için farklı bir sektör oluşturmaktadır. Buzdolaplarının vazgeçilmezi, hazır ve pratik yemekler hazırlayabileceğiniz dondurulmuş gıda grubunda, ailenizin tüm bireylerini memnun edecek, pizza, patates, milföy, sigara böreği, kayseri mantısı ve hamburger köfte, kokoreç, işkembe ve kelle paça gibi çeşitleri marketler müşterilerinin beğenisine sunuyor. Günlük yaşantınızı kolaylaştıran hazır yiyecekler.


Hasek Et ve Et Ürünleri San. Tic. Ltd. Şti. 1982 yılında EKİCİ Bağırsak adı altında Ahmet EKİCİ tarafından ticaret hayatına kuzu ve dana bağırsağı sektöründe hizmet vererek başlamış.

2005 yılında Dana, Kuzu bağırsağı, Gömlek,Böbrek, Kavram yağı, Göden, Kemik, Sabunluk yağ, Kokoreç ve Ham deri sektörüne atılarak; HASEK ET VE ET ÜRÜNLERİ SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Unvanını almış.

2008 Yılında tüm ruhsat, çalışma belgesi, gıda üretim izin belgesi, veteriner hekim ve uzman kadrosu ile müşterilerine daha iyi hizmet imkanı sunmaya başladı. Günlük 400 büyük baş, 2,250 küçükbaş üretim kapasitesine ulaşmıştır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda