11.04.2014

Carrefoursa Çalışma Şartları




Birbirinden farklı onlarca ülke de hizmet veren ve uluslararası bir firma olan ve aynı zaman da Türkiye de Sabancı ortaklığı ile hizmet veren,lakin kısa bir süre önce büyük bir çoğunluğu ve söz hakkının Sabancı grubuna geçen Carrefoursa'nın çalışma saati 8 saat olarak belirlenmiştir.Fakat bu süreye çay ve yemen saatleri dahil değildir.Bu saatler ile beraber 9 saati bulabilmektedir.

Diğer bir çok firma da olduğu gibi hafta da bir gün izin ve yılınızı doldurmanız halin de yıllık izin haklarına sahip olursunuz.İşletmede fazla çalışmanız durumun da ek mesai ödemesi alırsınız.Ki bu ödemeler maaş ile beraber aynı an da personele ödenmektedir.

Ayrıca bu firma da mesai adı altın da fazla çalışma karşılığı ödeme yapılmaktadır.Bu yani ile Carrefoursa personeline mesai veren nadir perakendecilerin için de yer almaktadır.
Carrefoursa da altıncı ayını dolduran her personel maaşının %50'sini 3 ay da 1 olmak üzere prim olarak alır.Yani bir yıl da toplam da 2 defa fazladan maaş almış oluyorsunuz..Lakin belirttiğimiz gibi bu kural 6 ayını doldurmuş işçiler için geçerlidir.Bunun yanı sıra her personel,aylık gıda yardımından yararlanmaktadır.Bu yardımın miktarını firma belirlemektedir.

Maaş konusuna gelirsek kasiyer,orta reyon ve benzeri pozisyon da çalışanlar asgari ücret almaktadır.Fakat gıda yardımı,yol parası vs. ile güncel bir rakam isterseniz aylık 1.400 TL gibi bir rakam almaktadır.

Kasap,manav ve şarküteri gibi tezgah personelinin maaşı ise 1.250 - 1.600 TL aralığındadır.Ynı şekil de bu personeller de gıda yardımı gibi tüm haklardan faydalanmaktadır.



CarrefourSa Çalışma Şartları/Maaşları 2017

169 yorum :

  1. Çok teşekkürler bilgiler için ama ben hala neden 6. ayından sonra personele haklar tanındığının mantığını çözemedim. Yani bu şekil de olursa kimse 6. ayını dolduramaz.

    YanıtlaSil
  2. Rica ederiz,lakin firmaların kararları maalesef sorgulanamıyor.

    YanıtlaSil
  3. sakalı kestik ancak düzgün bi şekilde olan bıyığa bile takıyolar halledebilenler var ancak bazı lavuklar yüzünden kesmek zorundamı kalıcam? bi çözüm yolu varsa acil bekliyorum ?

    YanıtlaSil
  4. Emre Solak,

    Marketler genel de sakal,bıyık vs. bu tür uygulamalara hep karşı olmuştur.Bunun nedeni ise batı alt kültürünü benimsiyor olmamızdır.Yerel marketler sakal olmasa da,bıyığa imtiyaz gösterebiliyor.Büyük kurumsal firmalar ise tam tersi.

    YanıtlaSil
  5. merhaba bi konu hakkında birşey öğrenicektim.yönetici adaylığı hakkında biraz bilgi verirmisiniz .yan hakları nedir ne değidir prim olayı falan varmı ? a dan z ye ne varsa bilginizi paylaşırmısınız

    YanıtlaSil
  6. Merhaba okan bey,

    Sizin icin bu konuyu arastirip bir makale hazirlayacagim.Muhtemelen 1 gun icin de detaylarini ogrenip site dr makale seklin de yayinlariz.

    YanıtlaSil
  7. peki çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  8. Okan bey,ben öğrenebildiklerimi yazıya döküp paylaştım,ana sayfaya giderek okuyabilirsiniz.Lakin kişisel düşüncemi soruyorsanız,yöneticilik kurumsal firmalar da her zaman daha rahat olmuştur.Zire yerel marketler de müdür olmak hayli stresli.

    YanıtlaSil
  9. yemek ve yol ihtiyacını karşılıyorlarmı varsa yol parasını maaşamı ekliyolar servis varmı

    YanıtlaSil
  10. Yol yemek karşılıyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar


    1. mrhb çalışma şartlarında tahsil durumu ve yaş sınırı hakkında bilgi verirmisiniz

      Sil
    2. Tahsil durumunun bir önemi yok.Yaş olarak 18 üstü şartı vardır.

      Sil
  11. Ben şuan Carrefor da calidiyorm 2 ay oldu maaşi asqari ücret yatiyo burda 1400 okudum nasıl oluyoo

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende görüşmeye gideceğim yarın. Çalışma ortamı nasıl, yöneticiler çok sıkıyor mu? Birde burada yazılanlar gibi yol parası, gıda yardımı, ikramiye vs. oluyor mu? Oluyorsa ne kadar? Birde mağaza hedefini yaparsa prim veriliyor mu?

      Sil
  12. Part time kariyerlik oluyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Part çalışanların kariyer yapması imkansız gibi bir şey.

      Sil
  13. Merhaba, ben üniversite mezunuyum ama mezun olduğum bölümde çalışmak istemediğimden başka sektörlere bakmaktayım. Carrefour Mini Markette çalışacak olsam ne gibi bir ilerlemem olabilir? Reyon personeli hakkında bilginiz var mı, ne iş yapar ne yapmaz? Yani sadece raflara ürün koyup, sorunlu ürüne rapor hazırlayıp yenisiyle mi değiştirir yoksa mağaza, depo temizliği gibi işlerle de mi uğraşır?

    YanıtlaSil
  14. Merhaba,

    Yönetici adayı olarak başvuru yapın.Zira reyon elemanı olarak heba olmanız yazık olur.Orta reyon aklınıza gelen her işi yapar markette.Bu her firma için böyledir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ona da başvurmuştum birkaç ay önce 6 aylık kursları vardı ama bir yanıt alamadım. Deneyim deneyim deyip duruyorlar sanki millet anasının karnından deneyimle çıkıyor. Sen iş verme diğerleri vermesin bu millet nasıl deneyim kazanacak o zaman? Heba olma konusunda haklısınız da işte benim iş deneyimim olmadığı için işi küçük görme gibi bir lüksüm yok; mecburen değerlendirmem gerekir öyle bir şey olursa da.

      Sil
  15. Orta reyon seçeneğini en sonra bırakın.Yerel marketleri de listenize ekleyin,zira yönetici pozisyonuna başvuru yapın.En azından tecrübenizi yereller de kazanırsınız.Ulusal firmalar her ne kadar tecrübe isteseler de,yerel tecrübeyi ikinci plana atar.Onlar için önemli olan tahsil ve diksiyon.

    YanıtlaSil
  16. Dikkate alacağım bunu teşekkür ederim, iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  17. Carrefour Türklerin eline geçti bozulmaya başladı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türklerin eline geçip,bozulmayan bir marka yoktur herhalde.Sendikasız çalıştırma,düşük maaş,özlük hakların da haksızlık gibi yığınla utanmazlığı bir ara da görmek isterseniz,perakende sektörüne yön veren marka sahiplerine bakmanız yeterli.

      Sil
  18. Tam Zamanlı Çalışma: Mini mağazalarda Müdür, Müdür Yardımcısı, Master ve Çalışanlar olmak üzere 4 gruba ayrılır. Çalışanlar 1190 TL alır. Master 150 TL fazlasını alır. Müdür Yardımcısıda 1500 TL alır. Müdürler 2500 TL civarında alır. Primler genelde müdürlerin hesabına eklenir. Çalışana herhangi birşey yatmaz. Primlerle Müdür'ün maaşı 3000 TL'yi bulur. Resmi tatillerde herkesin payına ne düşerse o yatırılır. Çalışma saatleri; 07.00 - 16.00 ve 13.00 - 22.00 olmak üzere 2 vardiya halindedir. Evin uzaktaysa vay haline, sabahleyin çok erken kalkmak zorunda kalıyorsun. Akşam da müdür yardımcın veya master'ın tecrübesiz olursa, çıkman 22.45'i bulabilir. Minilerde günlük müşteri sayısı 400'ün üzerindeyse sıkıntılı, altındaysa rahattır. Eğer tanıdıkların varsa 2 seneden az bir sürede Müdür olursun. Tanıdığın yoksa, müdürün insafına kalmışsındır. Son zamanlarda çivi sağlam olsun diye fazla yüklenildiğinden dolayı, tornavida boşa dönüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Gurme konseptiyle ilgili bilgilerinizi alabilir miyim rica etsem ? müdür yardımcılığı pozisyonu için , maaş, prim , izinler ve kıyafet zorunluluğu hakkında ?? teşekkürler

      Sil
  19. Merhaba carrefour markete basvuru yaptim ve gorusmeye cagirdilar bu maas her sehirde ayni olur mu kucuk sehirlerdede ayni fiyat mi veriyolar bilgi alabilir miyim ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, tezgahtar ve müdür maaşları dışın da bir çok şart aynıdır.

      Sil
  20. Merhaba dün iş görüşmesine gittim.yarın belli olacak dediler. Olumsuz da olsa geri dönüş yapiyorlar mi hala dönüş yapilmadi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olumsuz olduğu takdir de,geri dönüş olmaz.Şayet olumlu ise,48 saat için de ararlar.

      Sil
  21. merhaba ben ıstanbulda carrefuarsad calısıyrm aılem adanada oldugu ıcın adnaya gecıss yapmak ıstyrm ne yapamlıym lutfen bana yardmcı olurmusunz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. önce mağaza müdürnüze oradan yanıt alamazsanız genel müdürlük insan kaynakları birimine durumunuz anlatın adana da mağazaları var elbet yardımcı olunacaktır.

      Sil
  22. Bölge sorumlunuz ve İnsan Kaynakları departmanı ile görüşmeniz gerek.Muhtemelen olumlu yaklaşacaklardır...

    YanıtlaSil
  23. Merhaba yönetici yetiştirme pozisyonuna başvurdum eğitim bittikten sonra direk mağaza müdürü mü oluyoruz.ve maaş ve diğer hakları nelerdir ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sitemiz de konu ile ilgili,bilgiler mevcut.Arama yaparak konuya ulaşalabilirsiniz.

      Sil
  24. Merhaba benim yarın gorusmem var birax bilgi verirmisnz önlisans mezunuym ayni zamanda aciktan işletme son sinifm hangi pozisyonda degerlendrme yparlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,şayet forma yönetici adaylığı yazmamışsanız,Reyon Personeli olarak değerlendirirler.

      Sil
  25. Merhaba ben a101 basvurdum 1 hafta icinde gorusmeye cagirdilar beni daha sonra telefonla arayip evraklari tamamlamami soyleyip 1 2 gune getirmemi soylediler evraklari yaptirdim verdim bir suru kagit imzaladim ise giris icin daha sonra ben seni arayip su gun su magazada ise basliyacaksin benden haber bekle dedi magaza sorumlusu. Ama hala aramadilar gec mi donuyorlar hep boyle yoksa ise alinmadim mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evraklarınızı verdiyseniz,mağaza sorumlusu ile tekrar görüşün veya insan kaynakları ile irtibata geçin.Muhtemelen es geçmişlerdir veya aramayı unutmuşlardır.

      Sil
  26. merhaba ben büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümü okudum ancak dersim kaldığı için mezun olamadım yine de yönetici adayı pozisyonuna başvuru yapabilir miyim sadece sınava gideceğim eğer yapabilirsem sınava gitmek için izin verilebilir mi

    YanıtlaSil
  27. merhaba bende carrefoursaya başvurdum görüşmeye çağırıldığım taktirde tam olarak neler sorarlar mülakatta bilgilendirebilirmisiniz.

    YanıtlaSil
  28. merhaba ben büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bölümü okudum ancak dersim kaldığı için mezun olamadım yine de yönetici adayı pozisyonuna başvuru yapabilir miyim sadece sınava gideceğim eğer yapabilirsem sınava gitmek için izin verilebilir mi'' diye altı aralıkta mesaj attım lakin hala bir cevap alamadım cevap verebilir misiniz lütfen

    YanıtlaSil
  29. Merhaba,

    Kusura bakmayın bazen yorumları gözden kaçırabiliyoruz.Yönetici olarak başvurabilirsiniz,genel de yönetici alımları her zaman vardır.Lakin olumlu yada,olumsuz olabileceği konusun da bir şey söylemek zor.Şayet işe başlarsanız,izin konusu hiç bir zaman sıkıntı olmaz.

    YanıtlaSil
  30. Merhaba .. Ben carrefoursada calismak icin form verdim ve beni ise aldilar butun evraklarimi hazirladim simdi ise alim yapmiyoruz diyorlar benim ne yapmam lazim yardimci olurmusnuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beklemeniz gerekiyor.Evrakları verdiyseniz en kısa süre de sizi çağıracaklardır.

      Sil
  31. 3 haftadir bekliyrum gittim sordum mudur bey bana kadroyu asagiya cekmisler kadro dolu gorundugu icin alim yapmiyoruz dede halen daha beklememin bir faydasi varmi??

    YanıtlaSil
  32. perakendekulis carrefoursa ekipşefi maaşı hakkında bilginiz var mı ne kadardır acaba

    YanıtlaSil
  33. Meraba ben basvuru yapmak istiyorum da nasil yapabilirim ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhangi bir Carrefoursa satış mağazasından başvuru yapıp,gerekli bilgileri alabilirsiniz Zeynep Hanım.

      Sil
  34. merhaba yi günler ben yaklasık 5 aydır kiler markette çalısmaktayım unlu mamüllerinde ekmek üretiminde maasım asgari ücret yatmaktaydı ocak 1 de carrefoura geçiş yapıldı maasda değişim olurmu ekmek imalatında çalısmaktayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Büyük olasılıkla 1.400 TL kadar bir maaşınız olacaktır.Zira 1.300 TL den daha az bir maaş olmayacak.

      Sil
  35. Merhaba ben açık lise öğrencisiyim diploma yok haliyle ama 2 yıllık kasa tecrübem var acaba başvuru yapsam bu sorun edilir mi ?

    YanıtlaSil
  36. Büşra gök seni hemen aldırabilirim kasa için . Bende eski elemanıyım ama benim referansım ile işe soktuğum arkadaşlar var . halen sevip sayılan biriyim .

    YanıtlaSil
  37. Merhaba ben lise mezunuyum kasa tecrubem var ama market sektornde yok bi sıkınti olur mu

    YanıtlaSil
  38. Başvurunuzu yapın,sıkıntı olacak bir durum yok.

    YanıtlaSil
  39. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel de 18 yaş ve üstünü işe alan bir firmadır carreoursa.Başvuru yapın çekinmeyin ve korkmayın.

      Sil
  40. Ben 35 yaşındayım 18 yıl migros tecrübem var 25 yas üzeri personel almadıklarını duymuştum dogrumudur?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin yaşlarız da çalışanlar var,fakat eski personel mi yoksa yeni başlayan mı cevap vermek zor.

      Lakin siz yine de başvuru yapın,çünkü personel ihtiyacı hayli fazla.

      Sil
  41. Merhaba kapalı bayan çalıştırıyor musunuz ben olumsuz haber aldimda emin olmak için sordum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üzülerek söylüyorum ki,carrefoursa da kapalı bayan çalıştırmayan firmalar arasındadır.

      Sil
  42. 34 yasindayim is tecrubem mevcut. Migros ile gorusegim bu hafta. Carrefoura da basvursam mi diye dusunuyorum. Hsngisinin ucreti daha iyi olur ve sosyal calisma sartlari bakimindsn bir kiyas degerlendirmesi yapmaniz mumkun mudur. Sanirim mgrosta uc ayda bir maasin yuzde otuzu carrfurda yuzde ellisi mi yatiyor. Bilgi verirseniz cok makbule gecer. Tesekkur ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şartlar bakımından eşit gibi olsa da,Migros marketçilikte diğerlerinden her zaman bir adım öndedir.Migros'a yönelmenizde fayda var.Çalışma şartları sitemiz de mevcut.

      Sil
  43. Cok tesekkur ederim bilgi icin

    YanıtlaSil
  44. Servisi varmi acaba

    YanıtlaSil
  45. Yol ücreti ve yemek ücreti veriliyormu bilgi verirseniz sevinirim migrostada verilmiyor sanrm.

    YanıtlaSil
  46. İki firma fa yemeği kendileri karşılıyor.iki firmada da yol ücreti verilmiyor.

    YanıtlaSil
  47. Part time çalışanlar ne kadar ucret aliyorlar

    YanıtlaSil
  48. Merhaba yönetici pozisyonun da nasıl başvuru yapabiliyoruz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hangi il de yaşıyorsanız,o il de bulunan Genel Merkeze gidip bizzat form doldurum,mülakat il başvuru yapmanız gerekmektedir.

      Sil
  49. yol ücreti ne kadar veriyor aylık acaba ortalama bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler

    YanıtlaSil
  50. Kapalı bayanlar neden calısamıyor.

    YanıtlaSil
  51. Bu sorunun cevabını emin olun firma yöneticileri de bilmiyordur.Ne yazık ki,ülkemiz de faaliyet gösteren ulusal ve yerel bir çok perakendeci hala başörtülü bayanları istihdam etmiyor.

    YanıtlaSil
  52. Hayır kapalı bayanlari aliyolar yalan soylemesin kimse bizzat gorustum çalışıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapalı bayanların başörtüsü ile çalışmasına izin verilmiyor,bildiğim kadarı ile.

      Sil
  53. Yanlis biliyorsunuz

    YanıtlaSil
  54. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  55. Başvurular nereden yapılıyor direk bir magaza girip başvuru yapabilirmiyiz

    YanıtlaSil
  56. Başvuru nereden yapılıyor herhangi bi magazaya gidip basvuru yapabilirmiyiz

    YanıtlaSil
  57. Mağazalardan başvuru yapabilirsiniz, perakende sektöründe çalışmak isteyen ve bu yolda kariyer hedefleyenler için carrefoursa çok iyi bir seçenektir.

    YanıtlaSil
  58. ben 8 yıldır kilerde çalışan personelim carrefour satın almasıyla carrefoura geçiş yaptık kileri beğenmezken beterine düştük anlatılanların hepsi yalan mesai ücreti verilmiyor saat olarakta almanız çok zor eleman yok bahanesiyle karşılaşıyorsunuz az elemanla fazla iş isteniyor işleri yetiştirmeniz imkansız çünkü çok fazla prosedürleri var maaşlar asgari ücret + yol diğer ek gelirler var deniyor ama daha birşey yatmadı ayda en az 10 kere sayım yapıyorsunuz en bunaltıcı kısımda bu sayım yapmak ve ertesi günü açıkları bulmakla uğraşmaktan asıl işinize bakamıyorsunuz sonra diğer işler kalıyor aldığınız tepki bunları niye yapmadın 3 tutanakla işten tazminatsız atarım seni oluyor birde psikolojik baskıya maruz kalmış oluyorsunuz herkesi yönetici yapmaya çalışıyorlar yöneticiler sendika dışı kalıyor ve sadece kuru maaş alıyor onlarında maaşı 1700 lira yönetici olduğunuz takdirde yandınız demektir özel hayatınız yok ayda 10 gece sayıma kalırsınız artık gecemi çıkarsınız sabahmı belli değil fazla saatinizi almayı unutun çünkü siz beyaz yakalısınız yani enayi bir SAP sistemleri var akıllara zarar sipariş çekmeside dert mal kabul yapmasıda birde otomatik sipariş diye gelen mallar var haftada 10 paletten az gelen olmadı nedense çözüm bulunamıyor depolarda malların üstünden atlayarak gezersiniz ve bölge sorumlusu her gün depo toplayın der toplasanızda olmamış çok karışık der benden size tavsiye çalışılacak yer değil boşuna zaman kaybetmeyin gidin başka işte çalışın carrefour pişmanlıktır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sıze sonuna kadar hak verıyorum.çalışana sadece maas.ne fazla mesaı ne yol yardımı nede gıda yardımı.ama ınsanlar bunları dıle getıremıyor.çünku hep tehdıt.işten çıkarlma korkusu.denetleme çalışan memnunuıyetıde yok.ezebıldıklerı yere kadar ezıyorlar. kaybolan eksık cıkan zarar edılen seylerın parasınıda mudur personelden ıstıyor.

      Sil
  59. merhaba.ben denetlemelerın olmadıgına ınanıyorum.mudur ve bastakı sorumluların ınsıyatıfıne bırakılıp calışanların hakları gozetılmıyor.fazla mesaıler odenmıyor.mudurler ne kadar kar ettırırse o kadar ıyı oluyor herhalde.mugla datcadakı carrefoursa calışanları mutlu degıl.cok calısıyorlar mesai yok.gıda yardımı alamayan var.4 aylık calışana bıle halen adaysın deyıp gıda yardımı ve fazla mesaı vermıyorlar.calısanlar calışmalarının karsılıgını alamadıkları ıçın haklarını alamadıkları ıçın mutlu degıl.denetlenmesını çalışanların fazla mesaı ve gıda yardımlarının verılmesını rıca edıyorum.

    YanıtlaSil
  60. merhabalar ben kurumsal bir markette 2 yıldır yönetici olarak toplam 6 yıldır çalışmaktayım. carrefor sa ya girmeyi planlyorum acaba tecrübemin bir faydası ne kadar olur normal personel olarak ta girebilirim fark etmez bu konuda bilgi alabilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,Carrefoursa tecrübeden çok kişinin eğitim düzeyini esas alır.Perakende tecrübesi de önemlidir lakin,aynı zaman da üniversite mezunu yönetici alımlarını önemser.

      Personel olarak istediğiniz zaman işe başlarsınız,zira bu aralar personel eksikliği hayli çok.

      Sil
  61. Part Time çalışma saatleri kaç

    YanıtlaSil
  62. Bu yazı 2016 güncel çalışma şartlarımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,2016 için yeni bir yazı ekleyeceğiz.

      Sil
  63. Merhaba ben 28 yıllık esnafım 7 süper marketim le beraber 9 sene önce çok mutlu ve tempolu bir hayatım vardı daha sonra başıma gelen talihsiz olaylar sonucu market leri mi devrettim 5 sene dir küçük bir şarküteri iletiyorum isim çok yorucu 4 okutmam gereken evladım var onlar için sabrediyorum aklımda herhangi bir firmanın yonetimi mal ve personel sorumlusu gibi bir iş geçiyor kendi unuversite mezunu değilim ama 30 yaşında 80 personel ve 7 süper market yoneticiligini tek başıma ben yaptım şuanda 42 yaşındayim ve artık çocuklarıma vakit ayırmak istiyorum
    Hem iş hem zaman istiyorum bana nasıl yardımcı olabilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Zafer bey,

      Öncelikle Carrefoursa genel merkezine gidip form doldurmanız gerekmektedir.İş tecrübelerinizi orada da anlatmanız durumun da,size gereken cevabı vereceklerdir.

      Sil
  64. Galiba carrefoursa da imkanlar değişmiş olabilir mi ben yarın iş başı yapacagim ve insan kaynaklarıyla görüştüğümde yol parası verdiklerini soylediler

    YanıtlaSil
  65. Mrb carrefoursa da sendika varmı şu anda

    YanıtlaSil
  66. meraba benım calıstıgım sube kapanıyor ben cıkmak ıstıyom zorla baska subeye atarlarmı acaba aynı sehır ıcınde yanı yoksa tum haklarımı alabılırmıyım ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mağaza kapanan kadar kalabilirseniz ki,bu çok düşük bir olasılıktır alırsınız.Lakin genel de mağaza kapanmadan önce sizi,yakın bir şubeye gönderirler.O yüzden tazminat almanız çok zor.

      Sil
  67. Carrefour'da reyon görevlisi olarak işe alınırken mülakat yapılıyor mu? ne gibi sorular soruluyor?

    YanıtlaSil
  68. Yönetici dışındakiler ile mülakat yapılmaz.

    YanıtlaSil
  69. Part time çalışan alıyorlar mı ? Alıyorlarsa vardiyalar hangi saatler arasında kaç saat ve ne kadar veriyorlar ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet alıyorlar,lakin 4 gün çalışıp 3 gün izin kullanan da var.Haftanın 6 günü 4 saat çalışan da var.Yani tamamen mağaza ve insan kaynaklarının durumuna bağlı bir şey.Maaş şu an için 600-750 TL aralığın da.

      Sil
  70. merhaba. Carrefourda çalışma saatleri 9 saat toplam bu tamam. ancak merak ettiğim şey 22 de bitecek mesai için 22.30 da falan çıkma durumu oluşuyor mu? daha önce migros da çalıştıgımda 22 olduğu an reyoncular çıkıyordu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Mağaza kapandığı an reyon personelleri çıkabiliyor.Lakin kasiyerlerin çıkması biraz zaman alabilir.

      Sil
  71. reyoncu olarak çalışmada çalışma saati rica minnet ile 9 saati geçiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica minnet diye bir şey söz konusu değil,zira yasa kaç saat çalışmanız gerekiyorsa o kadar çalışırsınız.

      Sil
  72. Telefon konusunda görüşleri nasıl ? Hani bunlar da çalışanın telefonlarına mesai saatleri içerisinde el koyuyorlar mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cep telefonunuzu kesinlikle almazlar lakim,mesai saatleri içerisin de çok fazla kullanmanız sorun olabilir.

      Sil
  73. ben yeni calismaya basladim 1485 tl maas veriyorlar 8nsan kaynaklariyla konustugum bu 6. aydan sonta 3 ayda bir ikraniye vetdiklerinide soylediler yemek oradan yol ose 1485 tl nin icerisinde bazi haklardan yararlanmak icinde sendikaya uye olmak gerekiyormus. benim merak ettigim su ben onlisans mezubuyun bu sene lisans tamamlayacagim . buroya gecebilme imkanim var mi ? insan kaynaklari filan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böyle bir imkanınız var fakat,bir süre çalışmalı ve üst yönetim yani,insan kaynaklarından bir yetkili veya bölge müdürü konumun da birisinin size destek olması gerekir.

      Sil
  74. merhaba ben kasap görevlisi olarak çalışmak istiyorum. 5 yıllık tecrübem var tavuk,dana ve kuzu etinin parçalanması ve düz işlenmesinde beceriliyim. maaş aralığı nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kasap ihtiyaci hayli fazla.Maaş aralığı 1.600-2100 TL aralığın da değişebiliyor...

      Sil
  75. peki şartlar neler bilgilendirimisiniz. yol,yemek parası veriliyormu? mesai,ikramiye? bayramlarda kaç güz izin?

    YanıtlaSil
  76. Merhaba.Haftalık izinleri kendiniz mi belirliyorsunuz yoksa onlar mı?
    bir de hangi özel durumlarda izin alabiliyorsunuz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzinleri genel de siz belirlersiniz.Lakin bazen zaruri olarak onlar belirler.

      İzin konusu göreceli bir kavram faha çok yöneticinin inssafın da bir durum.

      Sil
  77. Carrefour sa da elektronik bölümünde yarın işe başlıyorum bana asgari ücret + yol + gıda yardımı dediler üniversite mezunuyum ayrıca satıştan prim alıyorsunuz dediler prim hakkında bir bilginiz var mı acaba

    YanıtlaSil
  78. Üniversite mezunuyum carrefour da çalışmak için başvurdum buro bölümü için bana elektronik bölümünde satış teklifinde bulundular asgari ücret + gıda yardımı aylık ve elektronik satışlarından prim satacağım söylediler. Ben bu bölümde yükselebilir miyim ve prim ücretleri konusunda bir bilginiz var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi yüksebelirsiniz lakin,sabretmeniz şart.Prim aylık kota üzerinden hesaplanır,maaşınız 3/1 kadar bir ücret olarak hesaplayin.

      Sil
  79. balikesirde 5 yillik reyon tecrubem var ama istanbula tasiniyoruz carreoursanin ilanlarina interntten basvurmak işe yararmi ,

    YanıtlaSil
  80. 19 yaşındayım,erkeğim üniversite 1. sınıf öğrencisiyim carrefoursa yenibiriş sitesisinden başvurdum reyon görevlisi olarak girmek istiyorum sizce alırlar mı?

    YanıtlaSil
  81. 19 yaşındayım, erkeğim,Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim.Yenibiriş sitesinden carrefoursa ya reyon görevlisi olarak başvurdum alınır mıyım?

    YanıtlaSil
  82. Yegenim gocek carrefoursa çalışıyor gıda yardımı yol parası yok ne anlatiyorsunuz

    YanıtlaSil
  83. Merhaba bende carrefoursa iş görüşmesine gittim. Haber vereceklerini söylediler. Daha sonra şuan için olumlu yanıt veremiyoruz. Güveniniz için teşekkür ederiz tarzında mesaj atmışlar. Sizce geri dönüş yaparlarmı ? İşe çok ihtiyacım var :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar dönüş yapmaları çok zor.Başka marketlere form verin.

      Sil
  84. merhaba

    herhangi bir carrefour mini de, müdür yardımcısı olarak çalışmaktayım.Yıl içinde 16 gün yıllık izin hakedişim var ve kısa bir süre içinde de 2.yıllık iznimi hak etmiş bulunacağım.Alacak izinlerim oldukça fazla 3 bayram boyunca çalıştığınız günlerde mesai alacaksınız dendi mesai ücreti alamadık , izin alacaksınız dendi tabi ki alamadık , sözleşmemize göre bayram mesailerinde 1'e 2 gün izin olduğunu biliyorum benim alacak izinlerimi siz hesaplayın ? fazla çalışma ve envanter mesailerini hesaba katmıyorum.Dönüş sağlayabilirseniz sevinirim.
    İyi günler

    YanıtlaSil
  85. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  86. Merhaba, carrefoursa da pazarlama iletişim uzmanı pozisyonu için görüşmeye cagırıldım. Bu pozisyon için yada genel müdürlük için çalışma şartları nedir? Maaş hakkında bir bilginiz var mı?haftasonu çalışılıyor mu? Yol yemek veriliyor mu? Bilgilendirirseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,yol yok lakin yemek imkanından faydalanabilirsiniz.Cumartesi çoğunlukla tatil ama bazen yarım gün çalışmanız söz konusu olabiliyor.Rahat bir iştir.

      Sil
  87. Merhablar ben part time calismak istiyorum suan a 101 de calisiyorum fakat sgk yarim yattigi icin ayrilmak istiyorum rica etsem satlar sgk maas ve calisma saatleri hakkinda bilgi verirmisiniz ve haftada kac gun izin tesekkurler simdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sibel hanım part şartları neredeyse A101 ile aynı.

      Sil
  88. Merhabalar ben Adana Carrefoursaya depo veri giriş elemanı olarak çağrıldım. Maaşı ve çalışma şartları nelerdir acaba şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaş 1.500-1.650 TL arasın da.Çalışma saatleri ise yazımız da bahsedildiği gibi.

      Sil
  89. Peki ben bayanim ve 4 yıllık mezunum. veri giriş elemanı ne iş yapar zor mudur . Bizzat Sayım falan indir kaldır işleri var mı yoksa fatura üzerinden mi halleder.

    YanıtlaSil
  90. aralık ayında reşit olucam ama işkur sertifikam ve 1 yıldan fazlada büyük firmalardan tecrübem var fakat reşit olmadığım için carrefoursa da çalışamaz mıyım başvurum kabul edilmez mi ?

    YanıtlaSil
  91. Şuan 2016 tarihi için kasiyer ve reyon görevlilerin maaşı ne kadar? Birkac tanıdığım mesailerle 2 bin lirayı buluyor dediler yarın görüşmeye cagirildim

    YanıtlaSil
  92. merhaba dönemsel kalite kontrol uzman yardımcılığı için mülakata çağrıldım. Bu pozisyonun maaş ve ve çalışma şartları nedir ve başörtülü olmam benim için dezavantaj mıdır yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Memur gibi bir çalışma sistemi vardır bahsettiğiniz bölümün.Maaş 2.000-2.250 TL aralığın da değişebiliyor.Başörtünüzün çalışmanıza engel olması mümkün değil.Şimdiden hayırlı olsun diyelim size.

      Sil
  93. Reyon elamani olarak basvuru yapmak istiyorm deneyimim var daha ne once kocaeli özdilek awm de calistm suanda rizedeyim ve basvuru yapmak istiyorum vardiyelimi calisma saatlerini ogrene bilirmiyim

    YanıtlaSil
  94. Merhaba mini carrefour un suan ki reyoncunun maasi ne kadar full time

    YanıtlaSil
  95. Merhaba ben stajyerlige gelicem de seneye maaşı ve yol yemek karşılıyo musunuz onu sorucaktım da

    YanıtlaSil
  96. Bazı yorumları okudum ama yol yok dediler ama bana yetkililer var dediler bu konu hakknda böle söledirler ben carrefourda yarın işe basliyorum hayırlisi diyelim b

    YanıtlaSil
  97. Su anki kasiyer ve reyon maaşını öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil
  98. Kasap reyonu için görüşme yaptım.is zor müdür neler yapılır ve maasi ne kadardır öğrenebilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kasap maaşları genelde 1.900 TL civarındadır.Lakin tecrübeniz varsa Kasap olarak işe başlayın.

      Sil
  99. Kasap reyonu için insan kaynakları ile görüştüm bugün.bana asgari ücret dedi.bu nasıl oluyo

    YanıtlaSil
  100. merhabalar bende şunu merak ediyorum başka ile atama olursa gitmek mecburmu.Birde müdür maaşları ilk giriş nekadar.Şimdiden teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müdürlerin gitmesi zorunlu.İlk giriş maaşları 2.500-3.500 TL aralığın da.

      Sil
  101. bende gitsem görüşmeye kabul ederlermi

    YanıtlaSil
  102. eski çalıştığım yerdi carrefour ..uzun bir aradan sonra yeniden başvurdum oraya.özellikle GURME olanlarına başvurdum..inşallah sonuçlanırda hemen işe başlarım..hiç aklımda yoktu buraya yeniden başvuracağım işte gelişen olaylar beni buraya döndürdü..kasiyerlik yada reyon elemanı olarak bir carrefour gurmede çalışmak istiyorum

    YanıtlaSil
  103. Ben birkaç kere başvurdum geri dönmediler neden olabilir acaba ? Çalıştığım dönemde aramışlardı geri çevirmiştim ondan dolayı olabilir mi ? Birde satış danışmanlığı maaşı en iyi olan yer neresidir ?

    YanıtlaSil
  104. Merhaba su an ki sarkuteri yeni baslayan maasi ne kadar acaba

    YanıtlaSil
  105. Slm Carrefoursa Kalite Kontrol Uzman Yardımcısı maaşı şartları nelerdir

    YanıtlaSil
  106. Carrefoursa Kalite Kontrol Uzman Yardımcısı maaşı koşulları nelerdir

    YanıtlaSil
  107. Merhaba bizim çalışma saatlerimiz çok kötü normalde 9saat çalışmamız gerekirken 11 12 saati buluyo ve bu hergün oluyo ayrıca mesai ücretlerimizi alamıyoruz yemek molalarınızı 1saatken 30 dk oluyo diğer mololarda öyle

    YanıtlaSil
  108. Örneğin sabah 7;45 gelen 16;45 te çıkması gerekirken 18;14 19;30 gibi çıkıyor ve bu hergün oluyo mesai ücretlerimizi alamıyoruz ilğilenirmisiniz

    YanıtlaSil
  109. Hangi bolumun yukselme orani ve maasi yuksek on lisans mezunuyum. Tecrubem de var

    YanıtlaSil
  110. Hangi bolumun yukselme orani ve maasi yuksek on lisans mezunuyum. Tecrubem de var

    YanıtlaSil
  111. Merhabalar. Az önce Adana carrefour sa ya yönetici adayı olarak internet üzerinden başvurdum. 4 yıllık felsefe mezunuyum hiç deneyimim yok ve kapalıbir bayanim sizce donus yapma şansları ne kadar ve subeyle aynı mahallede ikamet ediyorum.

    YanıtlaSil
  112. İle başlamak için askerlik şartı varmı

    YanıtlaSil
  113. Merhaba ben Gülfe temür 2015 te kiler mağazasında işe başladım 3 ay sonra carrefoura geçiş oldu kilet personellerinin isteklerne göre tazminat alabilecekleri dile getirilmişti fakat şuan ben mecburi bi çıkmaya yükümlü kaldım fakat tazminatımı alamayacağım öne sürülüyor nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olabilirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlar sizi çıkartmadan tazminat alamazsınız.Tek çareniz konuşup anlaşarak,işten ayrılmak.

      Sil
  114. merhaba

    carrefour depolarında bakım onarım uzmanı-şefi maaş ortalaması nasıldır.

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda