16.06.2014

Lc Waikiki Çalışma Şartları


Ülkemiz de uzun yıllardır,kalite ve farklı giyim ürünlerini tüketici ile buluşturan Lc Waikiki'nin çalışma şartlarını,merak ediyorsanız yazımıza göz atabilirsiniz.

Her kurumsal firma da olduğu gibi Lc Waikikide de çalışma saati 8 saatdir.Gün için de çalışma saatiniz haricin de bir buçuk saat yemek ve çay molanız bulunmaktadır.Firma sekiz saatten fazla çalışmanız halin de ya mesai,ya da bir sonraki iş günü erken çıkış/geç giriş şeklin de telafisini gerçekleştirmektedir.



Hafta da bir gün izin ve bir yılı aşkın çalışmanız durumun da yıllık izin kullanma hakkına sahip olursunuz.Resmi tatiller de koşulsuz bir şekil de maaşına günlük ücretiniz üzerinden bir ödeme yapılmaktadır.Ve bir çok firma da olduğu gibi vardıya sisttemi ile çalışılmaktadır.Bu vardıya hafta bir kez değişmektedir.

Ayrıca firmanın belirlemiş olduğu satış kotasını tutturmanız halin de maaşına ek bir ödeme almanız söz konusudur.

Yönetici veya sorumlu haricin de mağazalar da istihdam edilenler asgari ücret almaktadır.Ayrıca firma her aynı multinet adı verilen karta işçi adına yemek parası ödemesi yapmaktadır.


Lcw İş Başvurusu 2017

18 yorum :

  1. LCW’de çalıştım çalışmasına ama ayakta durmaktan anam ağladı. Anlamıyorum zaten bu satış danışmanlığı mesleğini yahu iki dakika belimizi yaslayamıyoruz bir yere bizlerde insanız be arkadaş. Eğer bu meslek dalında daha önce hiç çalışmadıysanız aman hee derim uzak durun!

    YanıtlaSil
  2. 2015 maşları ve prim sistemi hakkın da bilgi vermeniz mümkün mü??

    YanıtlaSil
  3. Lise mevzunu mu alıyo

    YanıtlaSil
  4. Peki maaslari ne kadardir ? Ve ayriyetten servisi felan varmidir

    YanıtlaSil
  5. Araştıranlara yardımcı olur belki...
    İki yıl bir ay çalıştım. Reyon ve kasa olmak üzere.
    Yaz tatillerinde full okul zamanlarında partçalıştım. Bu sektörde hak yemeyen tek firmadır. On dk geç çıksanızda paranızı alırsınız sistem dkları bile hesaplayıp saatinizi aylık olarak işler ve her ay puantajınızı görürsünüz.ne kadar saat çalıştın bilirsin.
    Biraz eski personel olunca dahada eğlenceli olur.zaman çabuk geçer öyleki izin gününüzde mağazaya gidersiniz alışınca... Sizin üstleriniz kendini bilmez yalakalıkla bi yere gelmiş kişiler değildir.çoğunluğu belli bi eğitim seviyesinin üstünde kibar mütevazi insanlardır... Market yöneticileri gibi sizi ezip yükselmeye çalışmazlar.
    Şirkette herşey belli bi düzende işler.düzene uydugunuz sürece herşey harika olur.ve molanızı kesinlikle kullanırsınız.öyle marketlerdeki gibi yoğunluk var molanı bırak gel diyen olmaz.
    Güzel kariyer olanakları vardır.
    En sevdigim konu performans değerlendirme yapılırdı.baglı oldugunuz reyon yöneticiniz mağaza ikinci müdürünüz ve birinci müdürünüz sizinle ilgili bi anketi doldurur ve tarafsız bi performans puanınız olur.hiç bi katkısı yok maddi açıdan ama yöneticilerin olumlu konuşması sizi motive eder.
    Ve sizde yöneticileri değerlendirirsiniz.yöneticiler genel değerlendirmede düşük alırsa bölge müdürü sıkı denetim yapar. Yani sizi adam yerinekoyarlar... Hiç bir firma en alt çalışanının fikirlerini bu kadar önemsemez...
    Ülkede savaşta çıksa maaşınız şaşmaz yatar.kolay kolay kasa açığı ödemezsiniz.eğer çok defa yüksek miktarda açık vermediyseniz...
    Herkesin bi görevi vardır ve kimse kimseye emretmek zorunda kalmaz.ya benim yöneticilerim çok iyiydi bilemiyorum artık:)
    Priminiz multinetiniz yatar. Öğrenci için güzel fırsat bence.
    Kurulu bi düzen var sen o düzene dahil oluyorsn ve hakkın yenmiyor.bi saat fazla mı çalıştın yatıyo maaşında, bayramdamı çalştın yatıyo çift mesai. En yoğun gündemi çalıştın ciro yüksek olur primin yüksek yatar.part olup 350 prim aldıgımı bilirim.
    Yani mağaza sektörün de kurumsallığı yakalamış tek firma.defactoda çalışanlarla aynı saat çalşrdk ama biz fazla alırdık.lcde full çalışmak defactonun reyon yöneticisyle aynı... Çünkü prim konusunda en iyi firmadır.
    Sosyal haklarınıza önem verir.üç ayda bir motivasyon düzenlenirdi mesela. Sınavlarda falan yardmcı olur müdürlrnz izin işinde falan. Hangi güne izin istiyorsun diye sorarlar.
    Evet yorucu ayakta dikilmek insanlara laf anlatmak ama en azından piyasanın en iyi firmasında yorulun... Okul bitip işsiz kalacagınıza üniversiteden sonrada yöneticiliğiniz garanti olur...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, nasıl başvuruyoruz ? Bu konuda biraz çekiniyorum da .

      Sil
  6. http://www.kariyer.net/lcwaikiki-is-ilanlari-c1174-p1898/

    YanıtlaSil
  7. sevgili admin direk kasiyerlik için başvuru yapabilir miyiz?yoksa satış danışmanı olup öyle mi kasayı öğretiyorlar cevaplarsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Sare,

      Siz hala bir işe başlamadınız mı? :)

      Satış danışmanı olarak başlayıp,sonra kasayı öğreniyor/kasaya geçiyorsunuz.

      Sil
  8. sevgili admin beni kimse işe almıyor lanetlendim heralde :)

    YanıtlaSil
  9. ya evime uzak diye olmadı ya şartları bana uymadı zor bu devirde iş bulmak admin deme öyle :) Allah herkesin gönlündeki işi nasip etsin

    YanıtlaSil
  10. Sare hanım,

    Perakende sektörü çok sabır ve emek ister.Fazla çalışırsınız,çok yorulursunuz vb. daha bir çok şey.Lakin paraya çok ihtiyacı olanlar ses çıkarmaz çalışır,hakkını arayanları da firma yetkilileri barındırmaz.

    Yerel marketler sürekli kasiyer alımı yapar.Ankara'nın hangi semtindesiniz bilmiyorum ama yakınınız da bir yerel market vardır.

    Sizi çalışıyor görmek ümidi ile... :)

    YanıtlaSil
  11. iyi niyetiniz için teşekkürler admin işe girersem buraya yazcam :)

    YanıtlaSil
  12. Ya bu magazada gece calismasi varmi mal saymak yada reyon tazelemek icin

    YanıtlaSil
  13. kasa degilde reyonda calismak istiyorum.daha once markette kasada calistim cok acigim cikiyordu.Hep reyonda durmak istesem izin verirlermi yoksa kasayada gec derlermi

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda