16.07.2014

Metro Gross Çalışma Şartları




Gross perakendeciliğin de önde gelenlerden olan Metro'nun çalışma şartlarını inceleyeceğiz.

Metro 3000'in üzerin de işçi çalıştıran global bir işletmedir.Merkezi İstanbul Avrupa yakasıdır.Firma çalışan tüm işçiler sendikalıdır,buna bağlı olarak çalışma saati 8 saat olarak sınırlandırılmıştır.Ek çalışma yapmanız durumun da firma dan hakkınız olan,mesai ücretini ay sonu maaşınız ile birlikte alırsınız.İşçiye haftada bir gü izin veren firma yol ve yemek giderlerini kendisi karşılamaktadır.


Ayrıca çalışmış olduğunuz mağazanın lokasyon ve müşteri bazına göre hedef ciroları tutturmanız halin de,maaşınız haricin de ek bir ödeme almaya hak kazanırsınız.Bu ücret personelin çalışmış olduğu yıl ve istihdam ediliği kategoriye göre farklılık gösterebilir.

Kasiyer,orta reyon ve benzer pozisyon da çalışanın asgari ücrete tabi olduğu firma da,tezgahtar yani,kasap şarküteri ve manav olarak çalışanların maaşları farklıdır.

Metro Gross Çalışma Şartları/Maaşları 2017

140 yorum :

  1. Kasiyer manav ayni aliyor bu birincisi 3 ayda 1 ikramiye var yani yilda 16 maas magaza kotasi tutarsa 1 maas prim. Tum market sektorunde en iyi maas

    YanıtlaSil
  2. kasiyerle manav aynı almıyor. manava soguk ortamda calıstıgı için yıpranma payı olarak maasina ek tazmınat veriliyor. 200tl civarında.

    YanıtlaSil
  3. iş başvurusu yaptık iyşallah geri dönüş yaparlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah en kısa süre de işe başlarsınız.Başarılar dileriz.

      Sil
  4. part time çalışma olanakları varmı
    ?

    YanıtlaSil
  5. Nasil basvurulacak

    YanıtlaSil
  6. internet aracılığı ile başvuru yaptım ama birebir mağzaya gidip eldende başvuru formu doldurulabiliyormu

    YanıtlaSil
  7. Metronun çalışma saatleri nasıl vardiyalı olarakmi çalışılıyor bilgi verirmisiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet vardiyalı bir çalışma sistemi var.Hafta bir dönen ve sabahçı,akşamcı şeklin de işleyen bir sistem.

      Sil
  8. ana vezne/ muhasbe elemanı aranıyormus sartalrı nedir acaba vardiyali olarak mı çalışır? izin günü hafta içimi oluyor bu bölümünde?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merkez personeli diyebiliriz.Bu tür personeller cumartesi ve pazar günleri izinli olurlar.Genel de sabah 08:30 akşam 18:00 gibi vardiyasız bir çalışma saati ile çalışırlar.Maaşları ise 2.000 TL'nin üstün de olur.

      Sil
  9. Bodrum mağazası için müşteri Yöneticisi pozisyonuna çağırdılar..şartlar konusunda bilgisi olan var mı??

    YanıtlaSil
  10. ziraat mühendisi alımı olacakmış şartları nedir acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu konu hakkın da hiç bir bilgimiz bulunmamaktadır.Lakin Metro'nun çalışılabilecek kurumsal,perakendeciler için de ilkler de yer aldığını söyleyebiliriz.

      Sil
  11. Balik reyonunda calisanlar ne ucret aliyor acaba? Sonucta kasiyerle ayni statude degildir. İsi bilmeyen balik reyonunda yapamaz. Balik temizleme vs..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balık reyonu işletici firma tarafından çalıştırılmaktadır.Maaşlar şu an için 2.000 TL civarında olması gerek.

      Sil
  12. Hocam Personel veya kasiyer maaşları nedir acaba ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asgari ücret lakin,yan gelirler ile 1.600-1.700 TL aralığın da.

      Sil
  13. Balik reyonuyla ilgili cevabin icin tesekkurler.

    Bugun anlastik. 3 ayda bir cift maasla beraber %10 yipranma payiyla yaklasik 1900 e denk geliyor. 170 kusurde aylik alisveris ceki veriyorlarmis.

    Toplu sozlesmedd 3 ayda bir verilen cift maas kalkabilirmis? Acaba bu toplu sozlesme sendika anlasmasi ne zaman sonuclanir? Bir bilginiz var mi

    YanıtlaSil
  14. Bildiğim kadarı ile mayıs sonuna kadar sonuçlanıyor.Üç ayda bir verilen ikramiyeyi kaldırmaları zor,her sene aynı söylenti ama yıllardır ikramiye veriliyor.

    YanıtlaSil
  15. metro gibi büyük bi firma ikramiyeyi kaldırmaz diye düşünüyorm zaten kaldırdığı taktirde çizgisini gecer ve global olmaktan cıkar.

    YanıtlaSil
  16. Gıda teknirkerlerinin maaşları hangi civardadır acaba ?

    YanıtlaSil
  17. Metro magazasinda calismaya basliyacagim. Hangi bolumde calismak avantajli olur. Yukselmek icin ..yada rahatlik ve yerini saglama almak icin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Reyon personeli olarak başlamanız tavsiye edilir.Zira tezgahtarlık deneyiminiz yoksa,kasap-manav-şarküteri gibi,reyon personelliği daha uygundur.Ayrıca yöneticiler genellikle reyon personelliğinden gelmedir.

      Sil
  18. Yan gelirler nelerdir maaşa ek olarak?

    YanıtlaSil
  19. Maaşa ek olarak verilenler ne?

    YanıtlaSil
  20. Kasap reyonuda taseronmus galiba bi foyat denmedi sizce oratlama maas ne olur metro elemani olunmuyo sendikadan faydalanmiyormu

    YanıtlaSil
  21. Kasiyerlerin maasi sartlari ek gelirleri nelerdir?

    YanıtlaSil
  22. Kasiyerlerin sartlari nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışma şartları aynı,saatler-molalar vs...Maaş ise her şey dahil 1.500-1.650 TL arasında değişiyor...

      Sil
  23. Çİft maaş kalkacak. Hatta Giysi parası bile verilmedi. Bayram parası da verilmeyecekti millet çok ses yapınca vermeye karar verdiler. Fakat bu ya çift maaş verilmeyecek. Bu duyruldu herkese. Çalışanlar greve gitmek istiyor..

    YanıtlaSil
  24. Merhaba fethiyede oturuyorum metro insan kaynakları gibi pozisyonda eleman alımı yapıcakmıs nasıl basvuru yaparım calısma sartları ne ön lisans işletme mezunuyum

    YanıtlaSil
  25. Cift maas kalkmis. Personel greve cikiyor.

    YanıtlaSil
  26. Müdürler 10000 lira maas alir siz 1300 tlye amelelik yaparsiniz bu saatten sonra.

    YanıtlaSil
  27. İlk 4 ay metroda deneme süresi var.
    Gıda Teknikeri Metro'da Kalite Güvence Elemanı (Asistanı) olarak işe alınıyor. Ne kadar maaş veriyorlar? Çalışan arkadaşlar yazarsa sevinirim

    YanıtlaSil
  28. part time çalışmaya başlıcak olanlar da sendıkaya gırer mi

    YanıtlaSil
  29. iyi aksamla fethiyeden aysun olmez perakende kulis e oncede yazmistim beyfendi sok market icin bana eleman ihtiyaci oldugunu soylemistiniz en yakin subeye tekrar ugradim fakat gulup gectiler hatta yalan oldugunu bu sekilde bi cvp gelemeyecegini soylediler tecrube soruyorlar tanidik var mi diyolar ama malesef tanidik amirimiz memurumuz yok metroya gitsem yine ayni soru ile karsilasacagim heryer torpil olmus hakkin ile bir yere girmek kalmamis once sevikogluna mulakata gittim iyi gecmisti sonra torpilli biri girdi alamadik dediler torpilsiz ise giremiyoruz sonra tecrube bekliyorlar ne yapalim karsimdada var mahalle marketi 13 saat mesai iki haftata bir izin 1000 lira maas teklif ediyor kabul etmedim ama dogru torpili olmayanlar ancak bu tarz yerlerde calisabilir .....

    YanıtlaSil
  30. acik lise okuyorum metroya girebilir miyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel de lise mezunu tercih ediyorlar lakin,şansınızı deneyin.

      Sil
  31. Perakende Kulis cevap verirsen sevinirim, Kalite Güvence Elemanı(Asistanı) yada Kalite Güvence Uzman Vekili olarak işe alınıyor GIDA TEKNİKERLERİ. Maaş durumu ve yan hakları hakkında bilgin var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sendikal haklar var lakin,tam net bir şey söylemek çok zor.Maaş olarak söylediğiniz konuma yakın çalışanlar 2.000-2.500 TL aralığın da ücretler ile istihdam ediliyor.

      Sil
  32. 1300 asgeri ücretli makine operatoruyum yaş 23 ayrıca aöf sosyoloji 3. sınıf ogrencısıyım kasiyer deneyımım ıs ıcabı 4.5 sene.Metro fırmanızda çalışmak ıstıyorum maaş konusunda takıntılı değilim kendimizı yükseltme hakkında bılgı verırmısnız kasiyer veya reyon gorevlisi sayın benı kac ay sene ıcınde yukselırım kendıme guvenıyorum

    YanıtlaSil
  33. Merhabalar metroda tesettür lu çalışan görmedim ben böyle bir şartı var mi peki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tesettürlü bayan çalıştırılmıyor.

      Sil
    2. Hayir calistiriliyor.Ben kasiyerim ve arkadasim tesettürlü. Biyerlerinizden uydurmayıniz

      Sil
  34. evet metro bıtmıs artık cıft vermıcekler.ıscı perısan oldu artık ğrev zamanı ğelmıstır.

    YanıtlaSil
  35. Perakende kulis tüm firmalar var rossman yok orda işe başlıyorum lütfen bilgin varsa yazar misin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışma şartlarını tam olarak bilmiyorum lakin,gratis vb... kozmetik firmalarından farklı değildir.İşbaşı yaptıktan sonra bizr bilgi verirseniz sitemizde paylaşırız...

      Sil
  36. Merhaba parttime maaşlarinin ne kadar olduğunu biliyormusunuz acaba...cvp verirseniz çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaklaşık 850 TL cıvarın da.

      Sil
    2. Metro kasiyeri olarak soyleyeyim 1100ile 1200 civari . Bayram seyran resmi tayillerde calisirsan 1450 1500 e çıkar 😁

      Sil
  37. part time i kaç gün acaba yardımcı olablir misiniz ona göre başvurucam da . yoksa 6 gün yarım çalışmaya mı part time deniyor bazı firmalar öyle bi çakallık yapıyor da çünkü

    YanıtlaSil
  38. İyi günler metro personeliyim otopark içinde istemeden aracımın lastikleri Kaydı ve güvenlik gelip beni tehdit edip küfür etti ben mi suçluyum yoksa omu 1 haftadır bunu araştırıyorum güveniliğin gelip kızması onun görevi mi ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Size kızmaya hakkı yok.Zira o da sizin gibi bir personel.

      Sil
  39. 17 yaşında reyon elemanı alınıyormu ???

    YanıtlaSil
  40. Merhaba Suan güncel olarak reyon görevlisi maaşı net olarak kaç TL. Ek ödenekler nelerdir ve çalışma saatleri şartları nelerdir. Gordugun kadarıyla gayet rahat bi ortam mevcut

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bildiğim kadarı ile Manav ve Balık reyonları işletmeci firmalar tarafından çalıştırılmaktadır.Dolasıyla bu reyonların maaşı değişebilmektedir.

      Bunun dışın da kalan Kasap ve Mandıra reyonlarının şu anki aylık ortalama maaşları 1.800-2.200 TL aralığın da değişmektedir.

      Sil
  41. Perakende Kulis merhaba, beni de görüşmeye davet ettiler söylediğiniz maaş reyon personeli için geçerli mi? Bir de İstanbul ve Anadolu olarak maaşlar ayrılıyor mu?

    YanıtlaSil
  42. Perakende Kulis merhaba, verdiğiniz maaş bilgisi İstanbul ve Anadolu olarak ayrılıyor mu? Reyon personeli için maaş bilgisi değişiyor mu? Beni de görüşmeye davet ettiler öncelikle genel yetenek/kültür sınavı yapılıyormuş.

    YanıtlaSil
  43. Reyon personelleri bildiğim kadrı ile 1.600 TL civarın da bir maaş alıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. slmlar personel sogukta calısacaksa(manav balık sarkuterı et bakım onarım vs)1300+soguk parası(100 tl)yanı en fazla 1450 alıyor net bılgı.cunku metro sendıklı vede daha cok hakkı var maası seneye gore hesaplarsanız 2000 tl yı buluyor.

      Sil
  44. Perakende Kulis sanırım genel yetenek sınavı yapılıyor 50 soruluk yarın gireceğim detayları yazarım. Peki Metro maaşlarda kişinin tecrübe ve kıdemini dikkate alıyor mu yoksa standart bir başlangıç ücreti mi var?

    YanıtlaSil
  45. Giriş ücretleri sabit.Lakin daha sonra değişebiliyor.

    Size şimdide başarılar dileriz.Deneyimlerinizi bizimle paylaşırsanır memnun oluruz...

    YanıtlaSil
  46. Sınava bugün sabahtan girdim, görsele dayalı sorular vardı. Ürün eşleştirme ve dikkat becerisine dayalıydı, 3-5 basit matematik problemi vardı. Başvuru çok fazla en azından 100 civarıydı, 23 yaşındayım yerel marketler çok kötü bakalım kısmetse olur.

    YanıtlaSil
  47. Part Time Kasiyer Maasi Ne Kadar.Benim elime tam olarak geçecek ucret nedir . Brüt 1098 Tl dediler . Elime gececek para 1098 mi yoksa daha mi az .detaylı yazarsaniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 750 TL gibi bir ücret alacaksınız muhtemelen.

      Sil
    2. Perakende Kulis Alacağı ucret 1100 1250 arasında. Bende kasiyerim kurban bayrami oldugu ayda 1460 tl aldim...Calisanina deger veren tek firma.

      Sil
  48. merhaba tam günde çalışma saatleri 07.30-15.45 miş haftadan haftaya değiştiği için bir sonraki haftanın saatleri nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. akşamcıların vardiyeleri 14:15-22:30

      Sil
    2. Metroda aylıklar 1300 TL.
      Sendikadan beklenen haber hiç iyi gelmedi.3 ayda bir çift maaş kalktı.
      Üzerine vergi dilimine girdiğiniz için verecekleri parada çöpe gidiyor.
      Hayaller kurmayın 1700-1800 alırım gibi yok öyle birşey.

      Sil
  49. perakende kulis
    bim ve metro marketleri çalışma koşulları ve maaş hakkında ayrıntılı bilgi verir misiniz karşılaştırmalı olursa minnettar kalırım.

    YanıtlaSil
  50. Merhaba ben metroda reyon elemani olarak baslicam ama henuz
    maasi konusmadik bilgi verirseniniz sevinirim

    YanıtlaSil
  51. Duyduğum kadarıyla metro market tesettürlü bayanları çalıştırmıyorlarmış ne kadar doğru ???

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayır çalışıyor. İzmit magazasinda 2 tane var .Gayet hoş birşey. Hakkiyla çalışıyorlar.Tebrik ediyorum şahsen.

      Sil
  52. Lütfen yardımcı olabilir misiniz? Metro da gıda mühendisi maaşı nedir?

    YanıtlaSil
  53. Merhaba, istanbul anadolu yakası saha müşteri yöneticisi pozisyonu için gorusme yaptim. Saha satış yoneticisi pozisyonunun Maaşları hakkinda bilginiz var mi? Araba vs veriyorlar, onu söylediler ama henüz maaş konuşmadık.

    YanıtlaSil
  54. Merhaba kasiyerlik için Başvurum kabul edildi görüşmeye gittim ve işe kabul edildim iki kağıda imza attım istenilen belgelerle ilgili kağıt verdiler belgeleri getirdiğim zaman işe başlayabiliyormuşum getirmediğim taktirde bi sıkıntı çıkar mı vazgeçtiğim taktirde cevap verirseniz çok sevinirim ?

    YanıtlaSil
  55. Merhaba, istanbul anadolu yakası saha müşteri yöneticisi pozisyonu için gorusme yaptim. Saha satış yoneticisi pozisyonunun Maaşları hakkinda bilginiz var mi? Araba vs veriyorlar, onu söylediler ama henüz maaş konuşmadık.

    YanıtlaSil
  56. Merhaba bugun beni aradilar sevkiyat sorumlusu tarzinda bu bolumde depo andepo hakinda bilgi verirmisiniz calisma ve sartlari neler maas vs

    YanıtlaSil
  57. Merhaba ben bimde calistim 1 sene metro markette kasiyer olarak calismak isterim ama tesetturluyum alirlarmi bilginiz varmi

    YanıtlaSil
  58. Merhaba arkadaşlar denizlide yarin için cagirildim 10 da görüşmem var 1 saat süreli sinav dediler bu sinavda neler cikiyo herhangi bolum bilmiyorim

    YanıtlaSil
  59. metroda çalışan arkadaşlar maaşınız nasıl 3 aylık ikramiye vs..filan kalkmış deniliyor..ben 1 ay önce metroda işe başlayacaktım ama sonra vazgeçtim iyi mi yaptım bilmiyorum..çalışan varsa bilgilendirebilirmii..ikramiyeler filan artık yok deniliyor maaşta 1300 müş

    YanıtlaSil
  60. Metro gross marketlerde ikinci görüşmeye cagirildim bire bir mağaza muduru ile mülakata katıldım haber vermez dediler bekliyorum bu olumlu olduğunu mu yoksa olumsuz olduğunu mu gosterir

    YanıtlaSil
  61. kapalı bayan çalıştırıyorlar mı?

    YanıtlaSil
  62. Meraba.Guvenlik gorevlilerinin calisma saatlerini ve maaslarini ogrenebilirmiyim

    YanıtlaSil
  63. Arkadaşlar bende hadımköy metroda çalışıyorum tesettürlü bayan görmedim lakin alınıyormu onuda bilemiyorum yanlız marketler arasında tek hak yemeyen metrodur sabah kahvaltınız+öğlen yemeğiniz+servisiniz+asgari ücret toplam hesapladıgınızda diğer magazalrın vermiş olduğu rakamlardan daha iyi üstelik sendikalı ve saatin dolduğu an bir dakika beklemek yok.düşünün derim

    YanıtlaSil
  64. geçen cuma görüşmeye çağırdılar görsel yatenek sınavı için pazartesi tekrar arayacaklardı fakat arayan olmadı acaba beğenmedilermi beni:((

    YanıtlaSil
  65. Merhabalar bilgi islem sorumlusu istanbul maaslari nedir yaklasik ?

    YanıtlaSil
  66. MERHABA PART TİME ÇALIŞMA ŞEKLİNASIL? KAÇ SAAT? HANGİ GÜNLER? YARDIMCI OLURSSANIZ RİCA ETSEM

    YanıtlaSil
  67. meraba admin ankarada oturuyorum internetten başvuru yapılıyor mu ?

    YanıtlaSil
  68. internetten nasıl başvuru yapılıyor bilen warsa link yollarmı acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Direkt mağazadan başvuru yapmanız gerekmektedir.

      Sil
  69. tamam teşekkürler admin :))

    YanıtlaSil
  70. admin ankara natavega avm nin olduğu yere gidip başvuru yapabilir miyim yoksa merkezi varmı

    YanıtlaSil
  71. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  72. Kasiyerlik zormudur orda bimde çalıştım ordaki kasa daha farklı denildi. Çalışan varsa kisaca anlatabilirmi ve maas nedir

    YanıtlaSil
  73. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  74. Kasiyerlik çok zor bir iş degil.Zira para saymayı bilen bir insansanız,ki öyledir...Bir veya iki günde öğrenirsiniz işleri.Rahat olun...

    YanıtlaSil
  75. admin personel servisi varmı metronun evime uzak diye başvurmadım belli yerlerden servisi varsa başvuruyum daha iyi olur servis varsa

    YanıtlaSil
  76. teşekkürler admin iyi çalışmalar :)

    YanıtlaSil
  77. bende cv bıraktım 3 gün önce ne zaman dönüş yapılır admin ?

    YanıtlaSil
  78. inşallah ararlar adsız kardeş bende merakla bekliyorum aramalarını (:

    YanıtlaSil
  79. Kasiyer çalışma saatleri ve maaşı nedir

    YanıtlaSil
  80. metro 2017 personel maaşı nedir?

    YanıtlaSil
  81. admin metro grossmarket ten arandım %40 engelliyim cilt hastalığım var genel başvuru yapmıştım departman secme durumum varmı varsa hangi departman da çalışmam daha uygun olur ve departman maaşları nekadar engelilerin mağaları dahamı aşşağ oluyor

    YanıtlaSil
  82. Lise mezunu değilim Açık öğretimden devam ediyordum ama kaydımı dondurdum. Bugün internetten kasiyerlik için başvuru yaptım Sizce Lise mezunu olmadığım için cevap nasıl olur birde direk mağazaya gidip başvursam daha mı iyi olur internetten dönüş olur mu ?

    YanıtlaSil
  83. Elemanlar dava açmışlar ödenmesi gereken para ödenmemiş iş başvurusu ve sınava gireceğim doğru mu koçarlı taş daha iyi mi yoksa

    YanıtlaSil
  84. Elemanlar dava açmışlar ödenmesi gereken para ödenmemiş iş başvurusu ve sınava gireceğim doğru mu koçarlı taş daha iyi mi yoksa

    YanıtlaSil
  85. Elemanlar dava açmışlar ödenmesi gereken para ödenmemiş iş başvurusu ve sınava gireceğim doğru mu koçarlı taş daha iyi mi yoksa

    YanıtlaSil
  86. Merkeze eleman aranıyormu ? çalışma saatleri ve maaş ile ilgili bilgi verirmsnz ?

    YanıtlaSil
  87. Şarküteri işini biliyorum 1 sene çalıştım askerliğin yaptım acık lisede okuyorum sorun olurmu ise almaları için

    YanıtlaSil
  88. Arkadaşlar metro market iş görüşmesine gittim.Konustuk sınav yaptılar.Hepsi tamam en son maaşı konuştuk. Çok yuvarlak konuştular elime ne geçer söylemediler.Ortalama 1600-1700 dediler.Bilen arkadaşlar tam olarak söyleyebilir mı ne yatar maaş

    YanıtlaSil
  89. merhaba ben 18 yasinda lise son ogrencisiyim.basvuru hakkim var mi varsa gereklj belgeler nedir ogrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşbasvurusu yapabilirsiniz.Belgeler genel de rutin şeyler.Temiz kağıdı,ikametgah,diplama fotokopisi vs...

      Sil
  90. Kapalı yük taşıma aracı alınıyormu

    YanıtlaSil
  91. Metro, İşkur üzerinden 3 ay sözleşmeli olarak alım yapıyor. Günlük ücret ise 54,00 TL olarak hesaplanıyor.
    Ayrıca performansınıza bağlı olarak 3. ayın sonunda kadroya dahil edilebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  92. Arkadaşlar tis sonrası maaşlardan kimsenin haberi yok mu. Kimse cvp yazmıyor

    YanıtlaSil
  93. Merhaba Perakende Kulis ve arkadaşlar, kasiyerlik için başvurdum ve görüşmeye gideceğim. Kasiyer maaşı ne kadar ve yan haklar mevcut mudur bilen arkadaşlar yorum yazarsa sevinirim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeniden TİS görüşmeleri yapıldı.Bu nedenle net maaşları bilemiyoruz.Lakin siz bilgi sahibi olursanız bize de haber verin.

      Sil
  94. Ben balıkta işe başlıyorum 1700 teklif ettiler ve yan haklar var kademeli olarak gıda yakacak giyim bayram yılbaşı öğretim parası gibi
    Saatleri güzel diğer marketlere bin basar

    YanıtlaSil
  95. Merhaba, ben öğrenciyim. Metroda işe başlasam maaşım ne kadar olur bir bilginiz var mı?

    YanıtlaSil
  96. Reyon görevlisi olarak kabul edildim. Maaşları ortalama 1650-1800 arasında değişken gördüm. Çeşitli ek yardımlar mevcut ancak hepsine çalışma yılınıza göre hak kazanıyorsunuz. Kısacası yeni başlayan 1650 maaş + 100 lira market yardımı alır. Servis ve yemek onlara ait.
    İlk çalışma yılınızda bütün hakedişlere ayınıza oranla %50 oranda, 1.yıldan itibaren %75'e, 2. yıldan itibaren %100 alırsınız.
    Hak edişler (extralar)
    Prim (Her ay 275)
    Market yardımı (Her ay - 200)
    Mayıs Giyim yardımı (250)
    Ağustos Yakacak yardımı (600)
    Ramazan ve Kurban bayramı (250)
    Yılbaşı (125)
    nasipse öğrendikçe paylaşırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba bana 1650,1700 arası alırsın dediler.1470+%10yipranma zaten 1600 yapıyor. Sendikanın verdiği maaşa giydirilen ikramiye nereye gidiyor. 270 prim dediğiniz ikramiyemi? Ne zaman alınmaya başlıyor

      Sil
  97. Herkese merhaba ... bir şey araştırırken kendimi burada buldum. Ben metro da uzun yıllar müşteri yöneticisi olarak çalıştım. İyi yanları evet maaşınız düzgün yatar kurumsal bir firmadayım diye mutlu olursunuz vb.. olumsuz yanları ise daha fazladır. Sömürülmek için bire birdir. Oyle bir psikolojiye sahip olursunuz ki oradan çıkınca hiç bir şey yapamam hissiyatı kaplar İçeride torpil ve adam kayırma son derece hat safhadadır. Aklı olan cidden bu firmaya bulaşmasın. Diğer aklı olan da market sektörüne girmesin.

    YanıtlaSil
  98. Evet market sektoru kolay degil. Maaşlar hiç tatmin edici degil. Ancak marketler arasında iyisi diyebilirim. Maaş olarak hepsi aynı ama daha saygılı diyaloglar, nitelikli muşteriler, sadece tek iş yapıyor olmakta metroyu one çıkarıyor. Kötü sektorun iyisi denilebilir. Ayrıca maaşlar değişken. Yukarıds yazılanları alırsınız. Bekarlar belki 50-100 az alabilir. Netleşince yazacagım nasipse.

    YanıtlaSil
  99. Slm 14 yıldır şarküteri olarak çalışıyorum ve bu çalışmanın 9 yılını şarküteri şefi olarak çalıştım metro markette çalışmak için naapmam gerekli bana bu konuda yardımcı olurmusunuz 0538 2425190 bana ulaşırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum kolaylıklar dilerim.

    YanıtlaSil
  100. Bende başvurmak istiyorum nasıl basvurabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir Metro mağazasından veya resmi web sitesi üzerinden.

      Sil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda