13.11.2014

Onur Market Çalışma Şartları




Daha çok İstanbul Avrupa ve Asya yakalarındaki mağazaları ile dikkatleri çeken ve hızla gelişmekte olan yerel bir market zinciridir "Onur"...Firmanın İstanbul dışın da başka illerde de mağazaları bulunmaktadır.

Firma da çalışma saati yasaların belirlemiş olduğu şekil de 8 saattir.Bu 8 saate 1 saatte çay ve yemek molalarınız eklendiği zaman toplam da mağaza da,kalacağınız süre ortaya çıkmaktadır.Firma normal mesai dışın da fazla çalışma için mesai ödemesi yapmaktadır.Resmi bayram vs. olmak üzere her türlü fazla çalışma için ücretiniz kesinlikle ödenmektedir.Hafta da gün izninizin olduğu ve,yılınızı doldurmanız durumun da 14 gün yıllık izni hak edeceğinizi belirtmek isteriz.

Ücret konusuna gelmeden önce,firma da satış usulü prim sistemi olduğunu bilmenizi isteriz.Yani mağazaya yönetimi tarafından belirlenen hedef-kotanın aşılması durumun da,mağaza da çalışanların tamamı prim ile ödüllendirilir.

Personel maaşları ise,her perakendeci de olduğu gibi farklılık göstermektedir.Orta reyon ve kasiyer vb. gruplar da çalışanlar asgari ücret ile çalışmaktadır.Kasap,manav kısacası tezgahtar grubun da çalışanların maaşı ise değişkenlik göstermektedir.

10 yorum :

  1. Burda yazanların hiçbiri bize uygulanmıyor sadece çalışanları kullanıyorlar

    YanıtlaSil
  2. Mesai yok bayram izni 2 gun biri haftalik iznin birgun kalio o bayram izni halk gunu 12 saat calisma var parasi yok

    YanıtlaSil
  3. Burada yazanların hicbiri dogru degil insanları kandiriyorlar

    YanıtlaSil
  4. Yukarı da yazanlar o kadar yalan ki bir saat mola yok 30 dakika molan asla ve asla prim yok sattığın maldan hiç bişey vermiyorlar asgari ücret ve sürekli maaş kesintisi oluyor kasadaysan hele yandın.

    YanıtlaSil
  5. Vallaha burda calisanlarin hic biri dogru degil kul hakki yiyonuz halk gunlerinde sabah 7 aksam on calisioz hic mesai parasi gormedim insanlar mecburiyette calisio motiviye deseniz 0 insanlara deger yok ozen grubunda birde bayram izni her yerde 4 5 gun sizde 2 gun allaha revami biraz insafli olun magzayi kapatn dien yok gurbetci calisan elemanlariniz cok onlara biraz saygi duyun bolge muduru gelir ne selam verir nede sabah boyle is olmaz hep bana hep bana birazda rabbena rabbena diyin saygilar.

    YanıtlaSil
  6. Neden bu yapilan yorumlara ceva0 verilmio habi herseye cevap veriorsunuz ya bunada cevap verin insanlar mecburiyetten calisio ama bu sekil insanlari kullanmaniz allah katinda hesabi bir bir sorulur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,firma ile bizim yakından uzaktan alakamız yok.Zira bir ilgimiz olsaydı burada olumsuz yorumları yayınlamazdık.Sizi çok iyi anlıyorum ben.Her gün onlarca firmadan şikayet maili alıyoruz,bizim firmamız hakkındaki olumsuz yorumları kaldırın vs. gibisinden.Lakin biz özgürlüğe ve insan haklarına saygı duyduğumuz ve kimseden korkmadığımız için,saygı çerçevesin de eleştiri,yorumlara sitemiz de yer veriyoruz.

      Perakende sektörün de şu ana kadar işçinin sömürülmediği tek bir firma görmedim ben.En iyisinden tutun da,ta en kötüsüne kadar firmaların en iyi yaptığı iş,işçiyi sömürmek.Bu radde de yapabileceğimiz bir şey olursa,sizin için seve seve yaparız.Fakat lütfen bizi firma yandaşı olarak görmeyin.

      Sil
  7. Merhaba ilkokul mezunu çalıştırıyormu yaş sınırı varmı bilgi verirseniz sevinirim iyi çalışmalar dilerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar hanım,kulisperakende@gmail.com adresinden bize ulaşın lütfen.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda