29.01.2015

Erzincan Mandıra Çalışma Şartları




İlk olarak şarküteri ürünleri satmasına karşın daha sonra,süpermarket konseptine dönmeye başlayan işletmenin satış mağazalarının tamamı Ankara da bulunmaktadır.Tabi doğal olarak firma Ankara merkezli perakendecilerdendir.

Çalışma şartlarına gelecek olursak,yerel market statüsün de olduğu için Erzincan Mandıra çalışma şartları biraz uzundur diyebiliriz.Zira günlük mesai saati 12 saat olarak belirlenmiştir.Hafta da bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da yıllık izin kullanma hakkına sahip olursunuz.Ayrıca zaman zaman normal çalışma sürenizden fazla çalışmak zorun da kalabilirsiniz.

Firma da mesai ödemesi adı altın da herhangi bir ödeme yapılmamaktadır,dolayısıyla fazla çalışma gibi bir durum söz konusu olduğundan bu fazla mesailer için ek ücret almanız söz konusu olmayabilir.

Ücret konusuna gelecek olursak bir çok markette olduğu gibi bu işletmede de,kasiyer ve reyon elamanları asgari ücret ile istihdam edilmektedir.Lakin tezgahtar olarak çalışan kişilerin maaşları ciddi farklılık gösterebilmektedir.

1 yorum :

  1. parası iyi ama çalışma saatleri çok uzun, bu yüzden çok kısa çalışıp ayrıldım...

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda