25.08.2015

Bim Hakkın da Sorular



Bim hakkın da sitemiz de bir çok makale yayınladık.Çalışma şartları olsun,maaşlar ve daha farklı konuları elimizden geldiğince detaylı incelemeye çalıştık.Ayrıca bunların yanın da sizlerden gelen sorulara da,elimizden geldiğince yanıt vermeye çalıştık.

Halihazır da bulunan Bim Çalışma Şartları adlı konumuz yorum itibari ile çok karışıklığa yol açtığı için,firma hakkın da sorularınızı bu konu başlığı altın da sorabilirsiniz.

2017 MAAŞLARI VE ÇALIŞMA ŞARTLARI İÇİN TIKLAYIN

123 yorum :

  1. Sayin perakende kulis bn başvurali 4 ay oluyor hala ses seda yok

    YanıtlaSil
  2. 4 ay da geri dönüş yapmadılar ise,bir daha başvuru yapmanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba açik oğretim lisedeokuyorum yaşim 25 o şekilde başliyabilişrmiyım bime

      Sil
    2. İs kurdan bim büro memuru aliyo ne is yapar buro memuru is basi egitim programında is kur mu veriyo parayı ve kaç saat calistiriliyo

      Sil
  3. part time saatleri ve ücretleri ne kadardır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşağıdaki bağlantıyı kopyalayıp,tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın.

      http://www.perakendekulis.com/2015/05/bim-part-time-calsma-sartlar.html

      Sil
  4. internetten yapılan başvurularmı daha iyi mağazadan yapılan başvurularmı? görüşmeye çağırdıkları zaman bimin ana bayisinemi gidiliyor yoksa en yakın bim mağazasınamı? evrak için neler isteniyor? bilgilendirirseniz memnun olurum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetten yapılan başvuralar genel merkeze daha çabuk ulaşıyor.Evrak genel de bir çok marketin istediği rutin belgeler.Kimlik fotokopisi,temiz kağıdı,tahsil belgesi,fotoğraf vs. gibi...

      Sil
  5. peki görüşmeye çağırdıklarında nereye gidiliyor ana bayiyemi en yakın bim mağazasınamı?

    YanıtlaSil
  6. İnternet ten başvuru yapıcam Başvuru yapabilmeniz için özgeçmişinizdeki eksik alanları tamamlamanız gerekmektedir.yazısı çıkıyor bütün yerleri dolduruyorum yetkinlikler bölümünü doldurmadım çünkü onlarla alakalı tecrübem bilgim yok ne yapmalıyım nasıl dolduracağım yardım ltfn.

    YanıtlaSil
  7. Yetkinlikler bölümüne "ben bu işi yaparım" şeklin de samimice doldurun.Zira Bim de bir çok kişi tecrübesizce işe başlar.

    YanıtlaSil
  8. merhaba. personele bimcell satışı üzerinden prim verilir mi? yada bim personeline prim neye göre verilir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Evet Bimcell satışı ve aylık belirli ürünlerin envanteri üzerinden personele prim verilmektedir.Bimcell de satış üzerinden,envanter de ise stokların eksiksiz ve sorunsuz olması koşulu ile.

      Sil
  9. Cuma akşamı internet başvuru yaptım ne zaman dönüş yaparlar acaba?

    YanıtlaSil
  10. Bimde kesinlikle kimse zevk için çalışmaz işverende bunu bilir ve tadını çıkarır buna bimde dahil. Eski düzeni gitmiş bi firma ya da uzaktan daha kaliteli durmasına rağmen içerden çokta matah olmayan bi firma 14.45ten 21.15 e mesai yapıp 5.5 saat yazan bi sistemi var zaten partsın saatin 6.25 tl bir saat kaynıyo gidiyo boşuna depodan yakın tarih gelen ürünler cabası satmak için insanlarla muhattap olmak ve sen daha şöyle bi ürünümüz var demeden yok istemem diyen insanlar kasaya fırlatılan paralar poşet az verdin diyen ama koca poşete tek ürün koyan insafsızlar artan varis ağrıları yarın skt satabilcem mi endişesi ve yoğun olmayan bi mağazaysa hergün olan sktler sıkar bi süre tabi. Yinede buna şükür

    YanıtlaSil
  11. a 101 den çıktım ve eleman arayan bime cv bıraktım fakat 15 gündür arayan yok neden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternet üzerinden başvuru yapmanızı tavsiye ederim,şayet internetten yaptıysanız aynı şekil de mağazan cv verin.Bim A101'e göre personel alımın da biraz daha dikkatli ve yavaş davranmaktadır.

      Sil
    2. İnt sayfasında genel başvuru malesefki yok tesekkur ederim beklemekteyim

      Sil
  12. Bende internetten başvuralı 10 gün oldu hala dönüş yapılmadı malesef..

    YanıtlaSil
  13. Bimde bu kadar eleman ihtiyacı varken neden dönüş yapılmıyor veya geç dönüş yapılıyor?

    YanıtlaSil
  14. bim yorucu arkadaşlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bime cv ile başvurumu daha iyi oluyor internet başvurularımı?

      Sil
  15. Günlük cirosu 10.000 TL olan bir şubeyle, çok daha düşük ciro elde edilen şube arasında ne gibi farklar vardır. Bazı BİM şubelerinde gelen kişi sayısı az olduğu için fazla çalışma olmuyor fakat bazılarıda çok çalışıyor. Sonuçta bunlar aynı parayı alıyor. Benim sormak istediğim günlük ciro yüksek olan ve az olan yer arasında ne gibi farklar vardır. Ciro yüksekliği sadece Mağaza Sorumlusu ve MS Yardımcısı mı yararlanıyor. Bu konuda kısaca bilgilendirme yapar mısınız.

    Saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüksek cirolu mağazaların hem yöneticisi hem de personeli daima ön plandadır.Onun dışın da değişen bir şey söz konusu değildir.İşin yoğunluğu personel sayısını arttırmak ile dengelenir.Yani 10 bin TL ciro yapan yer de 5 personel var ise,20 bin TL yapan yer de 9 personel vardır.

      Sil
  16. Meraba ben kayseride üniversite 2. Sınıf 1. Öğretim okuyorum,arkadaslarım bim e part-time olarak öğrenci alımı yaptıklarını söylediler bu söylenti doğru mudur ?
    Doğruysa nasıl başvuru yapabilirim?Acil işe ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim.

    YanıtlaSil
  17. Başvuralı bir buçuk ay oldu hala ses seda yok

    YanıtlaSil
  18. mrblar muhasebeci olarak başvuru yaptım. ikilemdeyim muhasebeci çalışma şartları hakkında bilgi verir misiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1.500-2.000 TL aralığın da bir maaş,cumartesi yarım gün-pazar tatil olması dışın hemen hemen,diğer şartlar aynı.

      Sil
  19. İyi akşamlar bimde yeni başladım çalışma saatlerine aklım ermedi 8:45 17:45 olduğu zaman 7,5 saat çalıştın diyolar yazıyolar 14:15 21:15 çıkıyorum 6 saat diyolar Nasıl hesaplanıyor bilmiyorum hakkımı yiyorlar sanki full çalıştığım gün için çizelgeye 8 saat yazmışlar ne yapmam lazım?? Yardım ederseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  20. Değerli Admin, uzun zamandır,sitenizi,yorumlarınızı,okuyorum...Son derece iyi niyetli ve çok faydalı bir hizmet söz konusu...Bu noktada size teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum.
    Sorum Şu; Ben 34 Yaşında iki üniversite (İktisat Fak. ve Toptan ve Perakende Satış Bölümü) mezunuyum ... Yedi yıldır Emlak ve Otomobil işi ile iştigal etmekteyim.Öncesinde de büyük bir kurumsal firmada çalıştım.BİM mağazalarının işleyişini uzun zamandır takip etmekteyim.Bim'de kariyer yapmak istiyorum.İnternet üzerinden CV bıraktım fakat dönüş yapılmadı.Konuyla ilgili değerli fikirlerinizi almak isterim.Saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Güzel düşüncelerinizden ötürü çok teşekkür ederim.Elimizden geldiğince insanların perakende hakkındaki sorularına,bir nebze cevap verebiliyorsak ne ala.

      Mezun olduğunuz bölüm çok iyi lakin,Bim de kariyer yapabilmek için genel de işe en küçük rütbeden başlamak gerekiyor.Her ne kadar firma çok nadir de olsa dışarıdan yönetici alımı yapsa da,bu istisnai durumlardan oluşur.

      Bim firma olarak çok büyük olsa da,düşünce ve gelişim açısından yerel toptancı mantığı ile iş yapmaktadır.Size tavsiyem,kariyer yapmanın daha kolay olduğu ve perakende de tahsile önem veren ulusal marketleri tercih etmeniz.

      Migros,Beğendik,Kipa,Real,Metro ve daha nicelerin de kariyer yapmak Bim de kariyer yapmaktan daha kolaydır.Tabi Bim'i tercih ediyorsanız da,Mağaza Sorumlusu Yardımcısı olarak işe başlamayı göze almanız gerekiyor.

      Çalışma hayatınız da başarılar dileriz.

      Sil
  21. ben partime olarak başlıcam ne kadar ücret alırım ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeni asgari ücret zammından sonra,part time maaşları 700-800 TL aralığın da olabilir.

      Sil
  22. Başvurusu yapali 2 hafta oldu cevap yok

    YanıtlaSil
  23. Genel de olumsuz sonuçlanan başvurulara dönüş yapmıyorlar,lakin bazen gözden kaçan istisnalar da olabiliyor.İnternet üzerinden de başvuru yapmanızı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  24. Merhaba 3sene önce bim e iş başvurusu yaptım.İş görüşmesine çağrıldım görüşme tamamen olumlu geçti ancak 3 sene a.101de çalıştığım için işe alınmadım.bunun sebebi nedir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Kemal Bey,

      İşe alınmamanız A101 ile alakalı değildir.Zira her iki firma,birbirinden çıkan personelleri gayet normal şekil de işe almaktadır.Lakin şu bir gerçek ki,Her firmanın insan kaynakları departmanı birbiri ile iletişim halindedir.Nitekim farklı sebeplerden,çıkan personeli bir diğeri işe almıyor.Şayet Bim'in insan kaynakların birisi,sizin hakkınız da bilgi toplarken en son çıktığınız yer olan A101'den birisi olumsuz referans olmuş olabilir.

      Sil
  25. Sayın admin evet doğru insan kaynakları birbiriyle iletişim halinde doğru iş görüşmem bittikten sonra A101 insan kaynaklarını aradım ben bim insan kaynaklarından beni soran oldu mu diyerek ama arayan olmamış.Net söylüyorum beni işe almamalarının sebebi 101 geçmişimin olmasıydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrudur Kemal bey,

      Lakin sizin konunuz biraz da İnsan kaynların da o an da,görevli olan personelin fetbazlığından oluşmuş gibi.Zira ben her iki firmada da,çapraz şekil de hala çalışanları tanıyorum.

      Nitekim bir aymazlık olmaksın sadece rakip firma da,çalıştığı için personeli işe almamak sakil bir düşüncedir.

      Sil
  26. Tamam sayın admin bugün tekrar başvuru yapmak için bim mağazalarının birine gittim cv vermek için mağazadaki sorumlu cv'me baktı ve siz daha önce a101 de çalışmışsınız sizi işe almazlar dedi siz yinede şansınızı denemek isterseniz bırakın dediler.Ama cevap beklemeyin dediler.

    YanıtlaSil
  27. Bim'in çalışma saatleri hakkında az çok bilgimiz var ancak Ramazan ayinda nasıl bir çalışma takvimi var acaba?

    YanıtlaSil
  28. Admin Ramazan ayinda çalışma saatleri nasil cevap verirsen seviniriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı mağazalar 09:00-22:00 çalışsa da Ramazan ayın da,genel açılış-kapanış saati 09:00-21:00 şeklindedir.Dediğim gibi Ramazan ayına özel bir saat geç kapanan mağazalar,çoğunlukta değildir.Fakat üst yönetim zaman zaman saatlere müdahale edebiliyor,bu durumu da önceden bilmek çok zor.

      Sil
  29. Bim de Ms olarak çalışan bir personel haftalık iznini hafta sonu kullanabiliyor mu yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel de hafta sonu izin vermezler Şule hanım.

      Sil
  30. Merhaba sayin admin.
    5 yil 200m2 babamin marketinde kasiyer temizlik reyon ne varsa calistim.tecrubem var kisacasi yazarkasa konusunda barkod makinasi konusunda. Suan 19 yasimdayim.
    Universite 2.siniftayim.Part time calismak istiyorum ama haftanin 4 gunu ful doluyum calismam imkansiz. Cuma cumartesi pazar bosum. 3 gun boyunca sabah 8.30 aksam 6.00 calissam ne kadar ucret alirim ortalama. Bide bu sekilde beni kabul ederlermi,3 gun boslugum var haftada sadece. Ise girerken belgeleri toplamak ne kadara mal olur param az suan onun icin sormustum. Tesekkurler.

    YanıtlaSil
  31. slm ben şöförlök başvurumu yaptım olumlu döndöler bana göröşmeye gitim bazı evraklar istendi benden ve evraklarımı tam kadro teslim etim 4 göndör bana dönmediler ne zaman dönerler acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhtemelen bu pazartesi veya salı size dôneceklerdir.Tabi hafta ici de işbası yapabilirsiniz.Lakin dönüş olmaz ise,siz arayıp durumu hatırlatın.

      Sil
  32. Bim'e başvuru yapmayı düşünüyorum ancak açıköğretimden lisans okuyorum bu yüzden bazı hafta sonları sınavlarım oluyor yarım gün izin alma veya çalışma saatimi öğlenden sonra yapma gibi bir şansım var mı?

    YanıtlaSil
  33. İzin konusun da sıkıntı yaşamazsınız.

    YanıtlaSil
  34. slm şöförlök kunusunda basvuru yapmıştım iki haftadır aramadılar beni bi sürü evrak hazırlayıp vermiştim ne yapmalıyım almama ihtimaleri varmı o evraklarda bana 150 tl mal oldu artı iki gun ogrstım o evraklarlan bilgilendirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrak verdiğinizi ve aranmadığınızı firmaya iletin,bazen yoğunluktan kaynaklı böyle şeyler oluyor.

      Sil
  35. işkur bana bim için görüşmeye davet mesajı atmış görüşme için işkura mı yoksa bime mi gitmem gerekiyo anlayamadım yardımcı olur musunuz?

    YanıtlaSil
  36. Merhaba bimde personel maaşı ne kadar acaba

    YanıtlaSil
  37. Sitemiz de arama yaparak güncel maaş bilgisine erişebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  38. İs basvurusu yaptm görüşmeye cagirdilar ve olumlu diye tekrar aradilar fakat suan personel alimi yok dediler ne zaman alim olucak nasil ogrenebilirim hangi tarihde alacaklarini

    YanıtlaSil
  39. 5 yılını dolduran ne kadar maaş alıyor mağaza personeli

    YanıtlaSil
  40. Bimde 5 yıllık mağaza personeli ne kadar üçret alıyor.yada ne kadar alabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal personel ise yıl farketmiyor,maaşlar her şey dahil 1.800 TL civarındadır.

      Sil
  41. Merhabalar kolay gelsin. Bimde calismaktayken cesitli sorunlarim yuzunden 1 hafta once isi birakmak zorunda kaldim, simdi o sorunlari astim, acaba tekrar ise dönebilirmiyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,İşe alınıp alınmamanız tamamen insan kaynaklarının insafına kalmış.

      Sil
  42. Merhaba lise ter olan ıse alınir mı

    YanıtlaSil
  43. Egitim durumu lıse terk olan ise alınir mi cevap verırseniz seuinirım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,lise mezunu olmayanlar da Bim de çalışıyor.Terkler de aynı şekil de istihdam edilmektedir.

      Sil
  44. maaşlar hangi banka üstünden alınıyor :?

    YanıtlaSil
  45. Öğrenciyim.evimizin yakınında yeni bim açılacak. Yaz sezonu boyunca orada çalışmak istiyorum evime yakın diye. İnternetten başvurdum.kesin orada çalışmak istiyorum evimize yakın olması lazım. Yardımcı olabilir misiniz?

    YanıtlaSil
  46. Ögrenciyim. Evimizin yakınına yeni bim açılıyor. Yaz sezonunda orada çalışmak istiyorum.internetten başvuru yaptim.universiteye gidicem.en yakın bim olsa daha iyi olur.lutfen yardımcı olur musunuz ?

    YanıtlaSil
  47. Ulaşım konusunda sıkıntı çekmek istemediğim ve bazı nedenlerden dolayı en yakın bimde çalışmam lazım acaba beni oraya almaları için yardımcı olur musunuz ? öğrenciyim.lutfen yardımcı olun.

    YanıtlaSil
  48. Meraba kolay gelsin kayseride bimde çalışmak internetten başvuru yaptım kimse dönmedi ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  49. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternetten yeni bir başvuru yapmanızı tavsiye ederim.

      Sil
  50. Üniversite mezunu olmak ayrıcalık veya müdür yardımcısı olma süresini kısaltır mı? ne kadar sürede kademe atlanır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki bu dedikleriniz bir avantaj.

      Sil
    2. eğitim durumu süreci değil ama süreçten sonraki yükselişi kısaltır.kendini geliştirirsen müdür yardımcı olursan ordan sonra üniversite mezunu olmak yükselişi dahada kısaltır.ama zor iştir.herkes dayanamaz.

      Sil
  51. Merhaba bim magazaya cv bırakmaya gittim ordaki persone daha önce A 101de çalıştıgim icin boşuna bırakma dedi böyle bişe varmi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet A101 de çalışmış personelleri almayabiliyorlar.

      Sil
    2. yok öyle bişey benim arkadaşım A101 de senelerce yönetici olarak çalıştı sonra bim e girdi.Bimden de çıkıp A 101 e giren çok tanıdığım kişi var.yani öyle bişey yok.dene şansını.

      Sil
  52. BİM AŞ'de kirli sakallı eleman çalıştırılıyor mu? Mâlûmunuz başörtülü kardeşlerimiz çalışabiliyorlar, başörtüsü ve abartıya kaçmamış bir kirli sakal kişinin inancı gereği vazgeçilmez esaslardandır ama çalışmakta bir o kadar gerçekliği olan yaşamsal bir olgudur. Bu meyanda tekrar edersek; BİM AŞ'de sakallı (kirli) eleman çalıştırabiliyor musunuz? Sevgiyle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O şekil de çalışan bir erkek personele hiç rastlamadım.

      Sil
  53. Ben ibrahim sevgili admin ben bugune internet üzerinden bime is basvurusu yaptim.bana dönüşleri ne zmn olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,genel de bir haftayı buluyor geri dönüş yapmaları.

      Sil
  54. Benim lise diploması yok ama kendimi bildim bileli bu işlerin icersindeyim kendi dukkanimizdan dolayı çok tecrubeliyim elimde çok hızlıdır bimin ağır şartları benim için bisey ifade etmiyor yani bime girmek istiyorum buradaki bime öz geçmiş verdim geri dönerler mi sizce

    YanıtlaSil
  55. Dün bile gittim görüştük atacaklarını haber vereceklerini söylediler olursa da olmazsa da diye haber yok sorumsuzlukmu onca insan bekliyor

    YanıtlaSil
  56. Bim neden A101 çalışanını almaz anlamam sonuç olarak herkes bir yerlerde çalışıp ayrılabilir bence böyle bir haksızlık yapılmamalıdır.

    YanıtlaSil
  57. Bim neden A101 çalışanını almaz anlamış deqilim sonuçta ikiside aynı sektor bende bir ay kadar çalıştım qeçiçi bir saqlık durumu yaşadiqim için ayrildim A101 den şimdi soruyorum siz çalıştirirken doqal hakkinizda biz çikip bim'e qirememiz neden haksızlıqımız ??.

    YanıtlaSil
  58. merhaba ben hem internetten hemde cv vererek basvuru yaptim iki gün oluyor henüz cevap gelmedi. ne zamn cevap gelir ? tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel de dönüş yapmaları 7 günü bulabiliyor.

      Sil
  59. Merhaba ben internet üzerinden başvuru yapali 1 hafta oluyor mağazaya da cv vereli 3 gün oluyor acaba ne zamn dönüş olur.. Bide bir sorum daha olacak evimin yaninda bim market var oraya mı verirler yoksa başka magazayami

    YanıtlaSil
  60. Merhaba daha once hiç calisma gecmisim yok ama bim de calismak istiyorum. yeni onlisans mezunuyum fakat askerlik yapmadm bu sorun olur mu işe girmem konusunda ?

    YanıtlaSil
  61. Merhaba ben önlisans mezunuyum. Şu an boşum ve bim de calismak istiyorum. Fakat arkadaşlarm askerlik yapmadan alinamayacagimi soyluyor. Aslini ogrenebilir miyim ?

    YanıtlaSil
  62. Merhaba ben basvuru yapali 1 ay oldu henüz dönüş olmadi... eleman alımı yokmu ne zaman olcak acil ise ihtiyacım var cevap vermeniz mümkün mu

    YanıtlaSil
  63. Arkadaşlar başvurular nasıl yapılıyor internetten mi lütfen yardımcı olurmusunuz ?

    YanıtlaSil
  64. Ne çeşit bi cv vermek gerekiyor. Bn basit bi form verdim resmim de vardı ama dönüş olmadı. BİMde çalışan tanıdıklarla konussam mı

    YanıtlaSil
  65. Lisans mezunuyum askerliği yaptım ve kendi marketimizde uzun yıllar çalıştım işe alınır mıyım

    YanıtlaSil
  66. Çankırı merkezde ihtiyaç var mı

    YanıtlaSil
  67. İşe ihtiyacım var

    YanıtlaSil
  68. BİMde Ms olan akrabama resimli cv verdim ve bölge sorumlusuna ulaştırıp beni tavsiye edeceğini söyledi. Sizce dönüş olur mu bana

    YanıtlaSil
  69. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  70. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  71. Merhaba ben operasyon merkezi muhasebe elamanı ilanına basvurdum. Yarın görüşmeye çağrıldım. Çalışma saatleri ve ücretler hakkında bilgi alabilirmiyim?

    YanıtlaSil
  72. merhaba bim e internetten başvurdum ne zaman dönerler?
    bi tane mağazasınada cv bıraktım bölge sorumlusuna ileteceğini söyledi ordaki personel, 1 hafta oldu dönülmedi uzun sürüyomu dönüş yapmaları?

    YanıtlaSil
  73. Bim işkurdanmı eleman alıyo yoksa direkmi bim bunyesıne alıyo bolge muduru referansı ile basvurdum sizce ne olur işkurdan girwnin kodroya gecmesi mumkun mu maaslar deısıyormu

    YanıtlaSil
  74. telefon ve sigara yasakmış doğru mu acaba bide hiç mola verilmiyormuş bunlar doğru mu bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  75. Bir hafta önce bime cv bıraktım iki gün sonra arayıp görüşmeye çağırdılar gittim bölge müdürüyle görüştüm işkurdan alıp yaptıklarını ve son altı ay sigortanın olmaması gerektiğini söyledi benim vardı bu yüzden ful tıme olmadı part tıme çalışırmısın dedi evet çalışırım dedim tamam ozaman sana geri dönüş yapılır dedi o şekilde konuyu kapattık bugün iki gün oldu olumsuzda olsa mutlaka aranıp haber veriliyormu benim aylık ödemelerim var çağdaş markete başlayacaktım bimden haber gelince buraya başlıcam diye düşünüp çağdaşa başka biyere başladım deyip gitmedim bimde böyle yaptı işe alınacaksa alındın yada alınmadın de konuyu kapat ben ne olduğunu anlayamadım ikilemde kaldım beklesemmi beklemesemmi

    YanıtlaSil
  76. Ben İşkur olarak görüşmeye gittim 1 hafta sonra aradilar olumlu kısa sürede dönücez size çağıracagiz diye 4 gün oldu hâlâ çağırmadilar neden acaba?

    YanıtlaSil
  77. Başvurudan sonra arayıp 4 aydır sigortanız varmı diye sordular ewet dedim tmm dediler sonra dönüs yapacagız dediler bj ne demek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bim tam gün çalışacak personeli işkurdan alıyor işkurda 3ay sigorta gözükmemesi gerekiyor

      Sil
  78. Bime başvuru yaptım görüşmeye çağrıldım olumlu yanıt aldım fakat suanda elemana ihtiyaç yok denildi sizce geri dönüş yapılırmı ??

    YanıtlaSil
  79. Bime başvuru yaptım görüşmeye çağrıldım olumlu yanıt aldim fakat hala geri dönüş yapılmadı ?? Sizce dönüş yapılır mı beklemelimiyim ?

    YanıtlaSil
  80. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  81. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  82. istifa edeni neden geri işe almıyorlar perakende kulis açıklama yapar mısın

    YanıtlaSil
  83. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  84. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  85. yarın iş görüşmem war inşallah hayırlısı olur.pes etmeyn arkadaşlar netten başvurdm iki gün içnde döndüler.sizde netten başvurun hemen inceliyorlar.hekesin iş hayatında başarılar.işe alınırsam yarın yazıcam yuppii :)

    YanıtlaSil
  86. daha önce bimde çalışıp ayrıldığım için görüşmem olmusuz geçti arkadaşlar.herkese Allah gönlüne göre versin.bime giren çıkmasın sabredin sonunda yükselmek war hoşçakalın bim benim için bitti artık alışverişide hepten kesecem beni almayan biyere para kazandıracak değilim.herkes ederi kadar

    YanıtlaSil
  87. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  88. Mrb ben bim de çalışmak istiyorum.Dört yıllık iktisat mezunuyum mağaza sorumlusu olarak ise girmek istiyorum.Bunun için herhangi bi aşamadan geçmem gerekiyor mu.Bi de alacağım ücret ne olur rica etsem yardımcı olabilir misiniz

    YanıtlaSil
  89. urunler magaza organızasyonu urun gırıslerı skt ler urun kodları fatura hazırlama vb bı ton seyı bılmeden gırersın ms olarak bekle :D personel olarak alırsalar dua et mıllet ıs bulamıyor

    YanıtlaSil
  90. niye bu bim çıkan personeli geri almıyor kardeşim ben anlamış deilim prosedürmüş sanki istifa eden insan değil acımasız olma bimin sahibi gün gelir devran döner

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda