1.08.2017

Altunbilekler Çalışma Şartları/Maaşları 2017



Altunbilekler,Ankara merkezli oldukça kuvvetli yerel perakendecilerden biridir.Son zamanlar da yaptığı Anka Gross hamlesiyle yukarı doğru bir ivme yakalayan firma,sürekli teknolojiyi mağazaların da kullanmasıyla dikkat çekiyor.Firmanın yöneticim kurulu Başkanı Mustafa Altunbilek,aynı zaman da Ankara Perder Başkanıdır.

ALTUNBİLEKLER ÇALIŞMA ŞARTLARI

Altunbileklerde günlük çalışma süresi 8.5 saat olarak belirlenmiştir.Bu saatlere çay ve yemek molalarınız dahildir.Hafta da 1 gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de yıllık izin kullanmaya hak kazanırsınız.

Firma da personel her hafta sabahçı-akşamcı olarak değişen vardiyalar ile çalışmaktadır.Vardiya düzeni birim şefleri tarafından sağlanmaktadır.
Altunbileklerde zaman zaman,fazla çalışmanız söz konusu olabilir.Bu fazla çalışmalar denkleştirme yapılarak personele geri verilmektedir.Mesai ödemesi sadece resmi ve dini tatiller de çalışmanız durumun da verilir.

ALTUNBİLEKLER MAAŞLARI

Firma da,Temizlikçi-Reyon Personeli-Kasiyer vb. pozisyonlar da çalışan personel Asgari ücret ile istihdam edilmektedir.Kasiyer olarak çalışanlar Maaşlarına ek olarak kasa tazminatı almaktadır.Bu tazminat asgari ücretin %5'i kadar olabilmektedir.Firma da ayrıca satış bazlı prim sistemi uygulanmaktadır.

Kasap-Manav ve Şarküteri olarak çalışanların maaşı,çalışmış olduğu yıla ve tecrübelerine göre değişmektedir.Tezgahtar olarak çalışanların maaşı Asgari ücretten %50 daha fazla olabilmektedir.

Not: Yöneticilerin maaşları farklıdır.

14 yorum :

  1. yönetici maaşı ne kadar

    YanıtlaSil
  2. Kasiyer maası net olarak ne kadar acaba

    YanıtlaSil
  3. Deneyimli manav personelin maaşı bekar bilgi verirseniz sevinirim ağı de bunun içinde mi...asgeri geçim indirimi yani..

    YanıtlaSil
  4. Çok saćma burda yazanlarla orası hiç uymuyo perakende kuli s doğru bilgi ver şarkuteriye de asgari ücret veriyolar kadabada

    YanıtlaSil
  5. Altunbilekler part eleman aliyormu

    YanıtlaSil
  6. Yazık oluyor bu ankagroslara yanlış yönetim yanlış yöneticiler başımı yastığa rahat koyamuyorum bu cıroları böyle görünce ekmeğe ihanet ediyor gibi his ediyorum ben kendimi suçluyorum böyle insanlar yüzünden

    YanıtlaSil
  7. Mrblar 3 gun once altunbielekler marketine basvurdum halende dönus olmadi bu alimlar kac gün icerisinde oluyr acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,genelde 3-20 gün içinde dönüş yapıyorlar.Siz bir süre daha bekleyin.

      Sil
  8. Askeri ücret veriyorlar eskiden çalıştım bölüm ustalık fark etmez bu aralar maaşları bilen zor öder olduklarını duydum askeri ücrete köle gibi azarlayarak çalıştırıyorlar Ayaş yolunda çalıştım şartlar çok kötü

    YanıtlaSil
  9. Altunbilekler erkek kasiyer alıyor mu?

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda