15.03.2018

Çocuklar Kendi Sandviçlerini Yaptı



Dardanel güvencesiyle lezzet ve sağlığı bir arada sunan Mr. No'nun Dudullu fabrikası kapılarını Avrupa Sınav Koleji öğrencilerine açtı.

Katkı maddesi ve koruyucu içermeyen Mr. No markalı sandviçleri ile tüketicilerin beğenisini kazanan Niyazi Önen Gıda Sanayi AŞ birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Avrupa Sınav Koleji’nden 100’ü aşkın öğrenciye kapılarını açan fabrikada, öğrenciler sandviçlerin üretim aşamalarını izleyip kendi sandviçlerini hazırlayarak keyif dolu dakikalar yaşadı. Fabrika gezisi sonrasında çocuklara birbirinden lezzetli sandviçler hediye edildi.

Niyazi Önen Gıda Sanayi AŞ Şirket Müdürü Engin Yalçın’ın eşlik ettiği fabrika gezisinde öğrencilere ürünler ve üretim aşamaları hakkında bilgiler verildi. Öğrencilerin sordukları soruları dayanıtlayan Engin Yalçın,“Gençlerimiz çok meraklı ve yeni bilgiler öğrenme konusunda çok istekli. Severek yedikleri sandviçin yapımını adım adım izlemekten dolayı çok mutlu oldular. Hatta bu aşamalara bizzat eşlik ederek kendi sandviçlerini kendilerini hazırlama imkanını elde ettiler. Aslında eğitim-öğretim hayatında, deneyimleyerek öğrenme çocukların geleceğe hazırlanması ve bilgilerin akılda kalıcılığı açısından çok önemli. Biz de Niyazi Önen Gıda Sanayi olarak fabrikamızı, öğrencilerimizin ziyaretine açarak bir nebze de olsa eğitime katkıda bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu tür okul gezilerine ilerleyen dönemlerde de devam edeceğiz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda