30.03.2018

Migros'un Olmadığı Şehir Yok



Perakende sektörünü domine eden lider marka Migros,2018 yılında büyümede hız kesmiyor.Ülkemizin farklı İllerinde hizmet vermesine karşın,Şırnak ilimizde bir satış mağazası olmayan Migros,bir taş ile iki kuş vurmuş oldu.Şırnak'ın Cizre ilçesine yepyeni bir şube açan Migros,ülkemizin 81 ilinde hizmet vermesinin yanı sıra,Şırnak ilimizde de ilk şubesini açmış oldu.

Türkiye’nin perakendede en deneyimli markası Migros, Şırnak’ın Cizre ilçesinde açtığı mağazayla 81 ilin tamamında hizmet vermeye başladı. Cizre’de hizmete giren MM Migros mağazasıyla ulaşmadığı il kalmayan Migros’un müziğinde her yörenin ezgisi bulunuyor. Yurt çapında toplam 1895 mağazasıyla Migros, Doğu’dan Batı’ya tüm Türkiye’yi kucaklamış oldu. Cizre MM Migros mağazasında 880 metrekarelik alanda ferah, hızlı ve kolay bir alışveriş imkanı sunuyor.

Tüketicilerin değişen ihtiyaçlarına hızla cevap verebilen ürün portföyüyle 64 yıldır hizmet sunan Migros’un Cizre Şah Mahallesi, Caferi Sadık Caddesi’nde yer alan mağazası haftanın 7 günü 08:00-22:00 saatleri arasında hizmet verecek.

Zengin çeşitli, taze ürün gruplarının sağlıklı ve hijyenik koşullarda satışa sunulduğu mağazada; kasap ve şarküteri reyonlarının yanı sıra sebze-meyve, kuru gıda, kozmetik ve züccaciye reyonları bulunuyor. Şırnaklıların tüm temel ihtiyaçlarını Migros kalitesi ile en uygun fiyatlarla karşılayabileceği mağazada, iyi tarım, iyi et ve en iyi kalitede 9 bin 500 çeşit ürün, güler yüzlü hizmet anlayışıyla müşterilere ulaşıyor.

4 yorum :

  1. Başlıkla alakası yok ama beğendik için mahkeme ne zaman karar verecek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mahkeme real iflasini hileli oldugu icin durdurdu,yani real den begendik'e yasa disi mal ve para akisi olmus.ben sahsen begendik'in sonunu pek iyi gormuyorum.kayyum 4 sene devam eder ve en sonunda kurtaramadik diyip iflasini verirlermzaten 20 magazasi var begendik olsa ne olur olmasa ne olur...

      Sil
  2. Çalışanların tazminatları ne olacak
    Maaşı bile zor ödeyen bi şirket işleri nasıl çevirecekte borçları ödeyecek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Calisan kimin umrunda?Real iscilerinin aylardir direnisinden haberin yok senin herhalde.

      Sil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda