12.03.2018

Uyum Satın Alması ile İlgili Migros'tan İlk Açıklama Geldi



Migros,Uyum Market satın alması ile ilgili basında çıkan haberlere daha fazla kayıtsız kalmadı ve ilk resmi açıklamasını yaptı.

Geçtiğimiz hafta basına sızan ve kesin olarak satın alma operasyonun gerçekleştiği yönünde bakılan,Migros'un Uyum Market'i satın alması konusunda,Migros 'tan ilk açıklama geldi.

Açıklamada Uyum mağazalarının satın alınmasıyla ilgili Makro Market A.Ş. ile görüşmelerin başlatıldığı yalanlanmadı. Somut bir gelişme olursa kamuoyu bilgilendirilecektir denildi.

Olumsuz sonuçlanan satın alma haberlerinde genelde olduğu gibi anında yalanlama olmaması ve Migros'un görüşmeler yapılıyor şeklinde açıklama yayınlaması, satın almanın gerçekleşme ihtimalinin kuvvetli olduğunu gösteriyor. Şu an için Makro Market cephesinden bir açıklama yapılmazken,olası gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Migros'un yayınladığı açıklama aşağıdadır:

"Şirketimiz uzun vadeli büyüme stratejileri doğrultusunda, sektöründeki çeşitli fırsatları sürekli olarak değerlendirmektedir.

Bu kapsamda, Makro Market A.Ş. ile ağırlıklı olarak Uyum Marketler için yapılan görüşmeler ön görüşmeler niteliğinde olup bu yönde Şirketimizce alınmış bir karar ya da mevcut durumda kamunun bilgilendirilmesini gerektirecek somut bir gelişme bulunmamaktadır. Diğer taraftan, konuyla ilgili bir gelişme olması durumunda kamuya gerekli bilgilendirme yapılacaktır".

6 yorum :

  1. ihbar süreleri başladı hala biz aldık demiyorlar ilginç...

    YanıtlaSil
  2. arkadaşlar Migros büyük bir firma hepinize hayırlı olsun. adamlar bir marketçilik değil her alanda varlar. açıklamayı kesin yapmamalarının sebebi borsa da hisselerinin olmasıdır. her ne olursa olsun ufak yatırımcının zarar etmesini istemezler. merak etmeyin bu ay bitmeden açıklarlar. zaten sağır sultan bile duydu. :)

    YanıtlaSil
  3. Satış rakamı belli mi

    YanıtlaSil
  4. Darısı bizim başımıza insallah hayırlı bir şekilde

    YanıtlaSil
  5. Çalışanlar için hayırlısı ne ise o olsun insallah

    YanıtlaSil
  6. Hepsini satacaklar satmalı zarar daha da büyür yoksa üzgünüm dost acı söyler

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda