21.05.2018

Organik Ürünler Her Ay Palladium'da



Palladium Ataşehir, 23-27 Mayıs günleri arasında yapılacak olan “Palladium Natural Life” etkinliği ile yine, Türkiye'nin dört bir yanından gelen doğal ve organik ürünleri kaynağından sevenlerine ulaştırıyor.

JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir'de her ay gerçekleşen “Palladium Natural Life” etkinliği, 23 Mayıs’ta başlayacak. 5 gün sürecek etkinlikte Türkiye'nin dört bir yanından gelen doğal ve organik ürünler sergilenecek ve satışa sunulacak.

Palladium'un ana koridoruna kurulan stantlarda, ürünlerin en doğal ve tazesi, güvenilir markaların çatısı altında AVM misafirlerine ulaşıyor. Tekstilden kozmetiğe, doğal taşlarla yapılan el emeği takılardan şekersiz acı biber reçellerine, organik keçi sütüyle yapılan balla tatlandırılmış dondurmadan organik et ve süt ürünlerine, meyve ve yemiş ile zenginleştirilmiş yulaflı granolalardan zeytinyağının ve peynirin kalbinden en leziz zeytinyağı ve peynirlere, çok geniş yelpazedeki ürün gamıyla etkinlik süresince en doğal ürünler kaynağından evlere giriyor.

Palladium Natural Life etkinliğinde yer alan markalar; Fermente Mutfağım, Mom's Natural Foods, Hatice Teyze Doğal Ürünler, Atölye Doku, Nesstil, Karakızlı Çiftliği, Herdem Doğal, Baldo Dondurma, Şifalı Takılarım ve Eğri Çayır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda