5.07.2018

A101 2018 Kurbanlık Fiyatları



Öncü indirim marketi A101 kurban bayramında da müşterilerini unutmuyor ve 6870 satış mağazasında geçerli olmak üzere Kurbanlık satışlarına başlamış bulunuyor.

A101 2018 KURBANLIK FİYATLARI

Fiyatları vermeden önce size Kurbanlıkların ne şekil de alınacağı ve ödemeyi nasıl yapacağınız hakkın da kısa bilgiler verelim.Kurbanlıkların ödemesini teslimatı yapabileceğiniz en yakın mağazadan yapabilirsiniz.Ödemenizi ister peşin,isterseniz kartlı olarak yapma imkanınız bulunmaktadır.Size tavsiyemiz taşıma da sorun yaşamamak için evinize en yakın,mağazadan ödemenizi yapmanız yönünde olacak.
Fiyat ve Kurbanlıkların kilogram konusuna gelecek olursa:

Karaman Koç (14-16 Kg Kemikli) Fiyat 1045 TL
Dana (18-21 Kg Kemiksiz) 1/7 Hisse Fiyat 995 TL

A101 Kurbanlıklar Hakkın

• Tüm kurbanlıklar yerli besi hayvanlardan seçilmiş olup, hayvanların kesim Için uygunlukları veteriner hekimler tarafından denetlenmektedir.
• Kurbanlıklar, din görevlileri, noter, gıda muhendisleri ve Kalite Sistem Grubu uzmanlarının kontrolu dahilinde ve helal kesim kurallarına uygun olarak, vekalet verilen kasaplar tarafından, sıklıka uygun ortamlarda ketilecektir.
• Kesilen kurbanların bir noktaya toplanıp kemiklerinin ayrıştırırması ve burada kemiksiz hale getirlimesinden dolayı hisse sahibinin kurbanı diğer hisse sahiplerinin kurbanı ile ayrım sırasında karışabiImektedir. Karışmadan dolayı oluşabilecek bir kurban etinin başka bir kişiye gitmesinde sakınca olmadığı ve bu konuda kurban hisse sahibinin kendi kurban etinden feragat edeceği kurbanın sahibi tarafından kabul edilmiştir. A101 her halükarda kurban sahibine küçükbaş hayvanda minimum 14 kg kemikli ve buyükbaş hayvandı minımum 18 kg kemiksiz kurban etini eksiksiz olarak teslim etmeyi taahhüt eder.
• Her kurban kolisi uzerine, kurbanlıkların Kalite Sistem Grubu tarafından kontrol edildiğini gösteren eliketler yapıştırılacaktır.

26 yorum :

  1. Kurbanlar nerede kesilir vekalet ne zaman verilir ne zaman teslim edilir ödemeyi kurbanı alirkenmi yapacağız ve İslami kurallara uygunmudur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu detayları mağazadan öğrenebilirsiniz.

      Sil
  2. Büyük baş hayvanlar en çok kaç yaşında oluyor gencmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kurban farzlarına uygun yaşlarda ve sağlıklı olduğu bilgisini aldık.

      Sil
  3. Kurbanlar kesilirken kesim yerinde bulunuyormuyuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne yazık ki bulunamıyorsunuz.Lakin böyle bir şey varsa mağazadan bilgi alabilirsiniz.

      Sil
  4. Kesilen kurbanlari görme şansımız varmi yoksa kendi sitenizde vidio ve fotoğraflarını görmek isteriz ayrica kurban kesildikten sonra mesajla haberdar ederseniz bizde namazimizi ona göre kilariz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda site net bilgileri mağazalar veya müşteri hizmetleri verebilir.Lakin hiç bir dönem müşteriler kurbanlıkları görmedi.Kesim saatlerini ise öğrenme şansınız olabilir.

      Sil
    2. Tabikide oluyor keserken video ya cekiyolar ve sana cd olarak veriyolar.

      Sil
    3. Hani cd kime veriyorlar. Ne zaman teslim edileceğide muamma hala bekliyoruz yarın zaten bayram bitiyor. Geçen sene belki bu sene sıkıntı olmuştur dedim bu senede aldım ama bi daha işim olmaz

      Sil
  5. Büyük baş kurbanlıkta ortaklar belirlenip kedimden önce vekalet verilmesi gerekir. Birde pay edilirken malum tüm etler bir değil onun için hayvanın her etinden nasıl ayırıyorsunuz? Ayırım olmazsa kime antrikot kimine boyun kimine farklı et giderki bu uygun olmaz. Açıklayıcı bilgi ditenizdr yayınlarsanız hatta hayvanların ve kesim yerletinin görüntülerini paylaşınız lütfenki insanlar bilgilensin. Mağazadakilerde burdaki yaxan kadar biliyo

    YanıtlaSil
  6. hisse kurbanlık katılım için belli bir tarih aralığı varmı bayrama kadar kurbanlık satışları sürüyormu yada belli bir kurbanlık sayısımı var,

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arife gününe kadar sipariş verebilirsiniz.Lakin arife günü öğlenden sonraya kalmamanızı tavsiye ederiz.

      Sil
  7. Peki ne zaman teslim ediliyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçen yıl bayramın ikinci günü teslimatlar başladı.Lakin mağazadan net bilgi alabilirsiniz.

      Sil
  8. Büyükbaş hisse kaçıncı gün teslim edilecektir,mağazadan bilgi alamadım

    YanıtlaSil
  9. Hangi kredi karları ben axses frii kulanıyorum

    YanıtlaSil
  10. Kurbanda antirikot hesabı yapacaksan dana ya girmeyeceksin keçi kesip keçi antirikotuyla idare edeceksin?

    YanıtlaSil
  11. bayramın 2.günü teslim edileceği söylenen kurbanlık 3. veya 4. güne kaldı. müşteri hizmetleri kapı duvar ulaşabileceğimiz kimse yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bugun bayram bitiyo daha biz kurban eti yiyemedik demekki yazılar hep hikaye imiş bir daha mı tevveler tevbesiiiiii

      Sil
  12. Almayın pişmanlık

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda