5.07.2018

Carrefoursa 2018 Kurbanlık Fiyatları



Sabancı grubunun güçlü perakende ayağı Carrefoursa,her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerine Kurbanlık hizmeti veriyor.

Koşulsuz müşteri memnuniyeti ile hizmet vermeyi sürdüren Carrefoursa,her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurbanlık satışlarına başladı.Fiyatları vermeden önce Kurbanlıkları kesimden sonra ne şekil de ve nereden alıp,en önemlisi ödemeyi nereye yapacağınız hakkın da kısa bilgiler verelim.

ETLER PARÇALANMIŞ OLARAK TESLİM EDİLİYOR

Carrefoursa'nın her mağazasından Kurbanlık siparişi vermeniz mümkün,ödemesini peşin veya kredi kartı ile yaptıktan sonra,sizin Kurbanınızı teslim almak istediğiniz güne randevu verilir ve o gün Kurbanınız size,kesilmiş,yüzülmüş ve eklem yerlerinden 4-6 parçaya bölünmüş olarak teslim edilir.
CARREFOURSA KURBANLIK FİYATLARI 2018

2017 Yılı için Carrefoursa Kurbanlık fiyatları aşağıdadır.Kolili kesilmiş hazırlanmış Kurbanlık alabildiğiniz gibi,dilerseniz aynı fiyatlar ile Kurbanınızı Canlı olarak da alabilirsiniz.

1/7 Büyükbaş Kurban Kolisi (18-20 KG) KDV DAHİL 1,225 TL
Kıvırcık Koç Kurban Kolisi (16-18 KG) KDV DAHİL 1,285 TL
Karaman Koç Kurban Kolisi (16-18 KG) KDV DAHİL 1,245 TL

Fiyatlar firmanın rakamları,afişe etmesinden sonra güncellenecektir.

Not: Kurbana ait Sakadat(iç organlar) ayrı bir kolide paketlenerek,teslim edilmektedir.Kurban eti ile temas etmemektedir.

1 yorum :

  1. Bypasslıyım çok sık gider gelirdim mağazamıza. Eskiden beri kurbanlık mevzuatı ı mağazamız aracılığı ile hallettim. Bu sene büyükbaş kurbanlık fiyat ve teslimat gününü telefonuma bildirebilirseniz memnun olurum. Sevgilerimle Necmettin Düzenli /0535.399 85 36,B.evler/yayka İstanbul

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda