2.07.2018

Gri Ucuz Satış Çalışma Şartları/Maaşları



Ganioğulları şirketler grubunun temelleri 1960 yıllarda Bitlis de atıldı. Bitlis de yerel bazda ev ve mutfak ihtiyaçlarının perakende satışı ile ticari serüveni başlayan, bugün yarım asrı deviren bir başarı öyküsüne dönüştü. Ganioğulları Bitlis’in yerelliğinden çıkıp, ulusal bir marka olabilmek hedefi ile 90 yılların başında büyüme stratejisi doğrultusunda İstanbul’a taşındı. İstanbul da gıda işine başlayarak ticaretinin temellerini oluşturdu. Ganioğulları bakkalcılık, halkpazarı , toptan fiyatına perakende , hiper market perakende satış tecrübesi ile her geçen gün büyüdü.

Gri Ucuz Satış Çalışma Şartları 2018

Firma da çalışma şartları olarak bir değişim söz konusu değil.Zira yıllardır yapmış olduğumuz anlatımı Perakende Kulis olarak bir kez daha yapalım.Günlük çalışma süresi yasaların öngördüğü gibi 8,5 saat olarak belirlenmiştir.Bu saatlere dinlenme ve yemek zamanı dahildir.Hafta da 1 gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklinde yıllık izin kullanma hakkınız olur.

Haftalık izinler genel de hafta içi verilmektedir.Personel Sabahçı/Akşamcı olarak her hafta değişen vardiyalar ile istihdam edilmektedir.Vardiya düzeni Mağaza Sorumlusu tarafından sağlanmaktadır.

Gri Ucuz Satış Maaşları 2018

-Mağaza Sorumlusu - 2500-2900 TL
-Mağaza Sorumlusu Yard. - 2300-2500 TL
-Personel - 2000-2200 TL

Gri Ucuz Satış'da ayrıca mağaza primi verilmektedir.Mağazaya verilen hedef ciroların tutturulması durumunda,personel maaşının 4'de 1'i kadar prim almaya hak kazanır.

Kısaca özetlemek gerekirse: Maaş + Yemek Ücreti + Prim şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.

1 yorum :

  1. Gri Market eski çalışan olarak sakın girmeyin derim işe girdiğimde işçi kıyafet paraları sizden istenir yazlık kışlık yelek hepsinin parası ayrı alınır 20 25 arası fiyatdı sonra mağaza sayım açığı sizden kesilir artık ne kadar açık çıkarsa 5 milyarsa yada daha fazlası her çalışandan kesilir müdür de dahil sonra geç kalma parası sizden kesilir 5 lira kendi marka ürettikleri süt ve yoğurt sayılmazsa sizden kesilir maaş ya 15 inde yada 23 ünde yatar maaşda eksik yatar çünkü üç ayda bir sayım olduğu için benim diyeceklerini bu kadar.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda