5.07.2018

Migros Kurbanlık Fiyatları 2018



Kurban Bayramı yaklaşıyor,lider perakende devleri birbir Kurbanlık fiyatları açıklama başlıyor.Sektörün öncüsü Migros,her yıl olduğu gibi bu yılda Kurbanlık siparişlerini almaya başladı.

Kurbanlıkların fiyatlarına geçmeden önce,Kurbanlıklarınızı iki şekil de alabileceğinizi belirtelim.İlk olarak sanalmarket.com.tr üzerinden üyelik oluşturup,kredi kartınız ile ödemenizi yapmanız halin de,kurbanlarınız evinize yani istediğiniz adrese teslim ediliyor.İkinci seçenek ise,herhangi bir Migros mağazasından veya,yine sanalmarket.com.tr üzerinden ödemesini yaparak,istediğiniz Migros mağazasından Kurbanınızı alabiliyorsunuz.

Migros 2018 Kurbanlık Fiyatlarına gelecek olursak:

Koç Min. 12 kg 1,155 TL
Koç Min. 16 kg 1,295 TL
Büyükbaş 1/7 Hisse 1,245 TL

Money Bonus Kredi Kartı ile yapılan Kurbanlık ödemelerinde,100 TL indirim kazanılmaktadır.

Anlaşmalı kredi kartlarına 9 taksit seçeneği ile ödeme yapabilirsiniz.Adrese teslim kurbanlık kampanyasından,Ankara-Antalya-Bursa-İstanbul-İzmir illeri faydalanabilmektedir.

Siparişlerinizi sanalmarket.com.tr üzerinden verebilirsiniz.

2 yorum :

  1. Sanal market üzerinden kurban siparişi edilemiyor telefon da 44 dakikadir bekliyorum acil ilginizi rica ediyorum

    YanıtlaSil
  2. Bu sene kurbanım migros tan aldım siparişimi koru migros tan yaptım bugün kurbanımızı teslim aldık adımıza özel kutuda temiz şekilde geldiğini gördüm markette arkadaşlar güzel bir şekilde isteğimize göre eti hazırladılar çok memnun kaldım teşekürler

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda