23.05.2019

Marol.com Büyümeye Devam Ediyor



Dijital perakendenin öncü isimlerinden birisi olan Marul.com,Ankara merkezli yerel perakende zinciri Başgimpa'yı sistemine entegre ederek,Ankara'da bulunan hizmet ağını genişletti.

2015 yılında dijital perakendeciliğe merhaba diyen ve kurulduğu ilk günden itibaren hem teoride,hem de pratikte sürekli yukarıya doğru bir ivme kazanan Marul.com'un hizmet ağı giderek genişliyor.Geçtiğimiz yıl Ankara'nın geleneksel perakendecilerinden biri olan Altunbilekler'i sistemine dahil eden Marol.com,yine Ankara'nın köklü perakendecilerinden biri olan Başgimpa'yı da sistemine eklemeyi başardı.

Marul.com Hakkında
Marul.com® internetten market alışverişi yapmak isteyen müşteriler ile satış yapmak isteyen süpermarketlere aracılık eden bir e-ticaret portalıdır. Kullanıcılar, Marul.com®sitesi ve mobil uygulamaları ile anlaşmalı olan süpermarketlerin ürünlerine market ile aynı fiyata sepetini doldurarak hiçbir ekstra ücret (komisyon teslimat bedeli gibi) olmaksızın sipariş verebilirler.

Marul.com ile,internet üzerinden güvenilir ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak isteyenler firmanın resmi web sitesini: www.marul.com  ziyaret edebilir,uygulamasını cep telefonu veya tabletine indirebilir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda