4.01.2020

ŞOK Market 2021 Personel Çalışma Şartları/Maaşları



2019 yılının en hızlı büyüyen indirim marketi ve hatta perakendecisi kim derseniz cevabı kesinlikle Şok Market,olacaktır.Zira yılın hemen başında Borsa İstanbul'a hızlı bir giriş ve ardından neredeyse her ay 150 yeni şube açılışı ile müthiş bir büyüme gerçekleştirmiştir.Şok Marketi rakiplerinden ayıran en büyük özellik şüphesiz Uğur Demirel gibi bir CEO'ya sahip olmalarıdır.Şok'un CEO'su mesai saatlerinin büyük bir bölümünü mağaza çalışanlarını,ziyaret ederek geçirmektedir.

Başka kısa bir bilgi daha vermek gerekirse özellikle 2019 yılı içinde Şok'un,Migros'a satılacağı yönünde çok dedikodu yapıldı.Lakin Şok Market tarafından KAP'a yapılan açıklamada,böyle bir şeyin söz konusu olmadığı ve şirketin tüm gücü ve kendi öz sermayesi ile büyüyeceği bilgisi verildi.Her neyse fazla uzatmadan Şok Market'in 2021 Çalışma Şartları/Maaşlarını analiz etmeye başlayalım.

ŞOK MARKET 2021 PERSONEL ÇALIŞMA ŞARTLARI

Şok Market'in 2021 yılı için çalışma şartlarını ele almak gerekirse geçmiş dönemlere nazaran,herhangi bir değişim söz konusu değil.Zira yasalarda ne varsa Şok Market'in,aynı şekilde personel istihdam etmektedir.Kısaca özetlemek gerekirse günlük çalışma saati 8,5 saat olarak tanımlanmıştır.Bu 8,5 saatin 1 saati sizin çay ve yemek molanızdır.Zaman zaman fazla çalışmanız söz konusu olsada bu çalışmaların karşılığını denkleştirme,yani erken çıkış veya geç giriş saati olarak alırsınız.Bu arada haftada 1 günde haftalık izin hakkınızın olduğunu ekleyelim.

Bir başka konusu ise yıllık izindir.Şayet sabreder bir yılınızı doldurursanız Şok Market'de 14 gün yıllık izin ve iki haftada haftalık izin yani 14+2 gün şeklinde yıllık izin hakkınızın olacağını belirtelim.Hemen belirtelim ki şirkette yılınız arttığı durumda yıllık izninizde artar.5. ve 10. yılınızı doldurmanız durumunda yıllık izin sayınız yükselecektir.

ŞOK MARKET PERSONEL/YÖNETİCİ MAAŞLARI

Ve herkesin merak ettiği rakamlar.Detaylara geçmeden önce Şok Market'in çalışanlarına piyasa şartlarına göre,iyi bir maaş ödemesi yaptığını belirtelim.Piyasa şartlarında asgari ücret ile çalışanların Şok'ta diğer rakiplere göre,yüzde 5 veya 8 oranında daha fazla maaş aldığını ifade etmekte yarar var.Tabi bu ödeme ve şartlar maaş işe sınırlı değil.Maaşa ek olarak her ay düzenli olarak Şok Kart adı verilen ve personele özel bir karta,maaşınızın yaklaşık %10'u kadar,sadece Şok Marketler de alışveriş yapabileceğiniz bir ödeme yapılmaktadır.Ayrıca Yemek ücreti de şirket tarafından karşılanmaktadır.Tabi Personel Envanter primini unutmayalım,Şok Market personeline Prim vermektedir.

Şok Market Personel Maaşları

Depo Elemanı: - 2.850
Personel: - 2.800 - 3.150
Mağaza Sorumlusu Yardımcısı: - 2.800 - 3.000
Mağaza Sorumlusu: - 3.500 - 4.000

Kısaca özetlemek gerekirse Şok Market'de çalışan bir kişinin YEMEK PARASI - GIDA ÇEKİ - PRİM ve SGK şartları ve hakları ile istihdam edilmektedir.

ŞOK MARKET'E İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Şok Market'e başvuru yapmak oldukça kolaydır.Bunun için aşağıda verdiğimiz bağlantıya tıklayarak gerekli bilgileri okuyabilirsiniz.



ŞOK MARKET'DE İŞKUR ÜZERİNDEN ÇALIŞMAK

Ülkemizde özellikle son yıllarda İşkur üzerinden yoğun bir personel alımı yapılmaktadır.Firmalar bu konuda desteklendiği için neredeyse personel alımlarının tamamına yakını İşkur üzerinden yapılmaktadır.Şok Market'de çoğunlukla İşkur üzerinden personel alımı yapmaktadır.İşkur üzerinden giren personeller ilk üç ay Şok Market'in kadrolu personeline verdiği Şok Kart ve Yemek ücretinden faydalanamaz.Şayet üç ay sabrederseniz ve sonunda Kadrolu personel olursanız tamamıyla bunlardan faydalanmaya başlarsınız.

Ayrıca İşkur üzerinden işe başlayanlar ilk üç ay maaşları Ziraat veya Halk bankasına yatmaktadır.Maaşınızı her ayın 10-15'i arası kimliğinizi ibraz ederek çekebilirsiniz.


ŞOK MARKET KİMİN

Şok Market bir Yıldız Holding iştirakidir.Yıldız Holding kimin derseniz karşımıza Ülker Grubu ve tabi Murat Ülker çıkmaktadır.

Güncel 2021 Yılı Çalışma Şartları için Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayın:

155 yorum :

  1. Merhaba. 2 gün önce bir Şok'ta işe başladım. Mailime gelen testi gecmistim. Mağaza da ben geldiğim gün açılmıştı. Konum sebebiyle ve cok kampanya olmadigi icin cirolu bir mağaza değil. Ilk gün bile 9 bin yapti. 3-4'e kadar duser dedi ms. Ms'ye, sana yardimci vermeyecegiz yanina yeni gelen 2 kisi egit her seyi ogret anahtarci olsunlar oyle calissinlar demisler. 3 kisiyiz
    Baska soklarin da dusuk ciroya ragmen bir turlu kapatilmadigini duydum ben ama yine de magaza dusuk kazanctan dolayi kapatilirsa issiz kalirsam, baska subeye vermek yerine atarlarsa diye korkuyorum. En az 6 ay burada calismak zorundayim. Bu 1.
    2. Henuz sok kart vermediler. Ne zaman verirler?
    3. Bana garanti hesabi actirildi. Hic iskura yonlendirilmedim, ms'ye sordugumda seni normal almislardir dedi, henuz e devlette kaydimi goremedim. Normal alindiysam yolla birlikte asgariden az fazla olacak degil mi? Fazla olduysa ozur cevaplarsaniz cok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,rahat olun Sok kolay kolay şube kapatmaz.Kapatsa bile size yeni bir mağaza verirler.Evet Şok kadrosundan girdiyseniz farklı yatar.Lakin net rakamları ve girişi ancak Şubat ayın da görebilirsiniz.

      Sil
  2. Merhaba. 2 gün önce bir Şok'ta işe başladım. Mailime gelen testi gecmistim. Mağaza da ben geldiğim gün açılmıştı. Konum sebebiyle ve cok kampanya olmadigi icin cirolu bir mağaza değil. Ilk gün bile 9 bin yapti. 3-4'e kadar duser dedi ms. Ms'ye, sana yardimci vermeyecegiz yanina yeni gelen 2 kisi egit her seyi ogret anahtarci olsunlar oyle calissinlar demisler. 3 kisiyiz
    Baska soklarin da dusuk ciroya ragmen bir turlu kapatilmadigini duydum ben ama yine de magaza dusuk kazanctan dolayi kapatilirsa issiz kalirsam, baska subeye vermek yerine atarlarsa diye korkuyorum. En az 6 ay burada calismak zorundayim. Bu 1.
    2. Henuz sok kart vermediler. Ne zaman verirler?
    3. Bana garanti hesabi actirildi. Hic iskura yonlendirilmedim, ms'ye sordugumda seni normal almislardir dedi, henuz e devlette kaydimi goremedim. Normal alindiysam yolla birlikte asgariden az fazla olacak degil mi? Fazla olduysa ozur cevaplarsaniz cok sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Sok'ta ise girdikten sonra evden cikip yurda yerlesmem gerekti. Yurtta son giris 9.30. Yurtta anlayis gostermiyorlar.
    Beni oglen vardiyasinda calistirdiklari icin sorun cikiyor. Burada vardiya degisimi olmuyor. Baska, gunduzcu olabilecegim bir magazaya gecmek istesem gecirirler mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu ilk öncr MS'ye daha sonra BS'ye söylemeniz durumunda yardımcı olabilirler.

      Sil
  4. Merhaba. Diger 2 mesaji yazan da benim. Eski magazada bir mudurun yaninda 2 yeni personeldik, anahtarci olarak yetisiyorduk, mudur bize sektorle ve diger her seyle ilgili her seyi azar azar ogretiyordu. Cok iyi bir insandi.
    Diger arkadasim da cok iyiydi. Bu yeni yerde bir mudur ve bir mudur yardimcisinin yaninda tek personelim. Sirf evi daha yakin diye baska birini getirmislerdi yerime. Bana kasayla, gun sonuyla, market acip kapamayla ilgili hicbir sey yaptirmayip sadece bir seyler tasitip amelelik yaptiriyorlar burada. Msy kasayla ilgili her sey benim isim diyor. Benim isim 9da bitiyor ama 2 saat o isini bitirsin diye hicbir sey yapmadan ayakta bekliyorum. Gostermiyor da ne nasil yapilir. Cok kibirli ve soguklar. Her laflarinin basinda sen 3.'sun biz mudurle mudur yardimcisiyiz 9 yuzden her seyi tasiyip temizlemek senin isin biz sadece kasaya bakip yonetimle ilgileniriz sana isini soyleriz diyorlar. Igne gibi ince seylerle kucuk aralari silmemi istiyorlar. Neredeyse kulak copuyla fayans arasi sildirecekler. Paletle bazi seyleri tasiyorum ama tasiyamayacagim kadar agir olan seyleri de kaldirmamda kimse yardim etmiyor, hep sen tasiyacaksin biz tasimayiz senin isin diyorlar. Paletle degil alisveris arabasiyla tek tek tasiyorum. Paketle tasi diye israr ediyorlar kaldiramiyorum yardim eden yok burunlari bir karis havada. Baska magazaya gecmek istesem zaten bs'ye vardiyayla ilgili sikayetimi dile getirdim. Bana magaza acmayi ogrenirsen duzelir ben konusurum ms'yle dedi ama.ben zaten magaza acmayi biliyorum. Bu gun buraya gecmesem eski magazami ben acacaktim normalde. Cok sik sikayet edip problemli gibi gozukmek istemiyorum. Az zaman gecince bs'ye sube degistirmek istedigimi soylesem degistirir mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu sikayet ve sorunlar ne yazık ki bir çok firma da var.Bir süre sabredin ve sonra BS'den mağaza değişikligi talep edin.

      Sil
  5. Selam. Iskurlu degilim taseronum, normal aldilwr. Sok markette ise basladim. 3 hafta oldu. Daha sokkart vermediler. 3 ay dolunca mi veriyorlar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selam,3 ayın sonun da kadroye geçmeniz halin de verecekler.

      Sil
  6. Merhaba. Kendimi iyi hissetmedigim ve bircok sikintimin oldugu bir zamanda bir an bir hezeyanla alttan ikinci yorumu yazmisim ama yaninda calistigim kisileri daha iyi taniyinca ve onlarla daha cok zaman gecirince biraz da alinganlik yapip onyargili davrandigimi anladim ve su an hicbir sorun yok. Hem bu suteye bakan is basvurusu yapmayi dusunenler, sonradan degisen dusuncelerimden oturu sahsi kotu onyargiya kapilmasinlar diye hem de isverenlerim bu siteye bakip gorur de isimde problem olirursa diye o yorumumun kaldirilmasini, bunun da yayinlanmamasini rica ediyorum. Cok sevinirim. Iyi gunler dilerm.

    YanıtlaSil
  7. Selamun aleykum. Sok'ta ise basladim ay dolmak uzere. Bugun kagit imzalattilar. 35tl kasa masrafi 275'e yukseldi. Yol yardimi kalkti. Yemek ucreti artik maasa yatmayacak paye katina yatacak yaziyor. Ne demek? Normal elemanim. Iskurlu degilim. Ne kadar alacagim?

    YanıtlaSil
  8. Selamlar. Iskurlu degilim isciyim normal. Sokta ise basladim. Kagit imzalattilar dun. Yemek ucreti artik paye karta yatacak hesaba yatmayacak. Yol ucreti kalkti. Kasa tazminati 35'ten 275'e yukseldi diyor. Ne demek bu? Ne kadar alacagiz normal elemanlar olarak?

    YanıtlaSil
  9. Selamlar,Şok Market'te bu aralar personel hakları ile ilgili ciddi değişimler var.Bu konuda bizde bilgi almaya çalışıyoruz.Şubat ayındaki maaş ile beraber her şey netleşecektir.Bu yüzden biraz daha beklemenizde yarar var.

    YanıtlaSil
  10. Selam. Baslayali 16 gun oldu.
    Bir haftada iki gun ust uste full cektim. Digerinde cekmedim. 2 gun full cektigim haftalarda 2 gun haftalik iznim oldugunu soylemislerdi. Ben toplamda sadece 2 gun kullandim. Simdi cenaze icin haftalik izin istedigimde bana maasimdan kesilecegini, iznim olmadigini soyluyorlar. Halbuki 2 gun ust uste full cektigim haftadan 2 gun, diger haftadan da 1 gun iznim yok mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet saat olaraak alacaklısınız.Yasal olarak vermek zorundalar.

      Sil
  11. Ben sok'a baslamistim ama 27. Gunde falan ayrilacagim.
    Ayin 5'inde iceride kalan maasimi verirler, oyle degil mi? Hic vermedikleri gorulmus mudur olabilir mi oyle bir durum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,içeride kalan maaşınızı eksiksiz bir şekilde size öderler.

      Sil
  12. Merhaba. Ben sok markette yeni istifa ettim. 14 gun calismisligim var. Hic full yapmadim. Bazi gunler gec geldigim oldu ama her aksam gec ciktik 21:40-22:00 gibi. Kesinti olur mu icerideki paramda? Ve subatta kesin yatirirlar mi kalma ihtimali var mi paramin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,kesinti olmaz.Şubat ayında sorunsuz bir şekilde alırsınız maaşınızı.

      Sil
  13. Selam. Banka borcumdan dolayi odeme sozu vermeliyim. Maasi kacinda yatirirlar acaba? Isurlu degilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar,ayın ikisinde hesabınızdan çekmiş olursunuz maaşınızı.

      Sil
  14. Selamlar. Izmir'de sokta calisiyorum. Sevkiyatcilarla hep sorun yasiyorum. 42 kg kizim. Tek basima indiremiyorum kamyondan iceri mallari, kimisi yapiyor kimisi yapmiyor. Ekmekciler falan hep yapiyor. Bazi sevkiyatcilar da oyle ama kimisi yapmam, zorunda degilim hamal degilim, surdaki kafede cayimi sigarami icerim diyor. Kenara cekilip alayim diye bekliyor. Yardim etsen 10 dkkda yapariz zaten diyorum hala al cek o zaman diyor. Seni buraya koyanda kabahat diyor. Sok'un diger elemanlari herkul degil onlar da tek tasiyamiyor, hep yardimla tasiyor, diger sevkiyatcilar ediyor sen de et diye bagiriyorum, o da ciklayip oflayip puflayip haspinallah ya diye bagiriyor. Isini onemsemiyorsun yapamiyorsun seni kim tek koydu diyor, isimi yapiyorum ama bu cok agir, baskalari da tek tasiyamiyor yardim etmen lazim olmezsin diyorum, mecbur degilim ki bana ne diyor, sokaga yola birakip gidiyor koca paletleri. Sokaktan iceri giden tarafta rampa gibi egimli bolum var. Oradan kayiyor oradan zaten tek alamiyorum, 200-300 kiloluk seyi ranpadan nasil iceri alayim? Mudurleri cagir diyor herkesin bir vardiya saati var sirf transpalet icin mudur mj cagirilir? Musteriler bile yardim ediyor biz istemeden. Bizim mudur aslen mimar, eskisi doktora yapiyordu paspas da yapardi, is bulamamis burada marketcilik yapiyorlar herkes yapiyor bu ilkokul terk hiyardaki neyin kibri kim okuyor ki o?

    YanıtlaSil
  15. Ne yapmaliyim? Bahsettigim durumda. Sevkiyatcilar beni sikayet etseler indirmiyor mallari diye bela acilir mi basima?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu konuyu siz MS'ye MS'nin de BS'ye münasip bir zamanda ve dille iletmesi gerekir.Şikayet gibi değilde bir rica gibi söylenirse konu halledilebilir.Zira çok sorunlu bir durum değil.

      Sil
  16. Part time olanlr maaş ne kadar alıyor?

    YanıtlaSil
  17. Merhabalar benimde işe ihtiyacım var ve ortaokul terk öğrenim durumum ve napmalıyım detaylı bilgi verirmisiniz alacağım maaş ne kadar olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaş bilgisi konuda var.Lakin şu an lise mezunu alımıyapılıyor.

      Sil
  18. İyi günler!01.25 İşkurlu olarak Şoka girdim.Bana söylendiği gibi 3ay işkurlu olacağım.Peki bu 3 ay gün olarak mı saylır?Yani 90 gün doldurması lazım ya da ocak-şubat-mart olarak sayılır?

    YanıtlaSil
  19. Yazdiginiz maaslar gercegi yansitmiyor. Bilmiyorsaniz lutfen yanlis bilgilendirmeyin insanlari. Iskurlu degilim. Acigim yok. 1 hafta ucretsiz izin kullanmistim ve 1860 yatti hesabima. Sizin dediginiz gibi olsa 1935 yatmasi gerekirdi. Ayrica yemek ucretini vermeyi birakti, payekarta yukleme yapiyorlar. O da sok disindaki uye is yerlerinin hicbirinde kullanilamiyor. Uye isyeri olan nereye gitsek gecmez diyorlar. Kasa tazminatini da gorebilmis degiliz maasta. Sok karta use her ay degil, 3 ayda bir kez yukleme yapiliyor. Lutfen yalan yazmayiniz.

    YanıtlaSil
  20. Merhaba şokun kadrosunda çalışıyorum 2.ayim ve maaş 2375 tl yatmış buna agi dahil mi niye böyle düşük yatiyo İşkur lu felan değilim

    YanıtlaSil
  21. Agi dahil olmamasi gerek.Durumu ik ile gorusmeniz de yarar var.

    YanıtlaSil
  22. Depo elamanı olark girmek istiyorum çalışma saatleri nelerdir vardiyası yok sanırım magaza gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabah 08:30 akşam 17:00 arası bir çalışma saati vardır.Pazar günleri izinli olursunuz maaş ise 2750-3250 TL arasında değişmektedir.

      Sil
  23. Peki depo alımları ne zamn olucak kayseri bölgesine bilgnz varmı benim cv insan kaynaklarına gitti direk ocak ayında ama çagırmadılar market geçmişimde var

    YanıtlaSil
  24. Merhaba. 4 aydir sokta calisiyorum. 5 gun once bir musteriyle kavga ettik. Degerliyi sayiyordum. O esnada musteri geldi. Arkadas depodaydi. Musteriye bakmasi icin arkadasi cagirdim mesajla, cunku o musterinin 2 araba dolusu urunu vardi, degerlide acik olmasi soz konusuydu, sevkiyatci da bayagidir bekliyordu, o isim de onemliydi, o yuzden arkadasi cagirdim o baksin diye. Musteri almayacak misiniz deyince arkadasim simdi gelecek bir isim var dedim. Parmagini sallaya sallaya ben buraya gelince ne isin varsa birakacaksin benimle ilgileneceksin dedi. Sonra arkadasim geldi onu aldi. Ben cevap vermeyip isimi bitirip yeni gelen musterileri almaya basladim. O esnada devamli bagirarak ne bicim yer ya ilgilenmiyorlar ne bicim bir calisan bu diye bagiriyordu. Ben de dayanamayip yanina gittim ve ben size cevabi verdim ama dedim. Yine parmagini sallamaya basladi ve kes sesini bir de laf soyluyor, sen bana cevap veremezsin, ben gelince her sey birakilacak benle ilgilenilecek ben musteriyim dedi. Ben de ona sen bana s
    cevap veremezsin diyemezsin benim cevap hakkim var diye bagirdim. Seni sikayet edecegim gorursun gununu dedi. Baska bir musteri de o musteriye, ben de o kasiyerin hicbir sucunun olmadigini ve senin deli oldugunu soyleyecegim arayip git sikayet et sen, kasiyeri ezmeye calisiyirsun dedi. Kunyemden ismime bakip kahida yazdi ismimi, ben arayip solicem senin bir sey yapmadigini deyip gitti. Bu marketteki arkadaslarla aram mukemmel degil. Normalde bile heo p suclayici davraniyorlar. 5 gun oldu ses cikmadi kimseden bu konuyla ilgili. Onlara sorarlarsa da beni suclarlarsa kovur muyum ki kesin, ne kadar zamanda bir ses cikar ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,kovulmazsınız ancak uyarı alabilirsiniz.Her ne olursa olsun müşteri kasaya geldiği an işinizi bırakıp onunla ilgilenmelisiniz.Sizin orada olma sebebiniz zaten müşteri.Dikkat etmenizde yarar var.

      Sil
  25. Merhaba iskur la girişte prosedür nasıl maaş miktarı ne oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,asgari ücret 3 ay boyunca bir artısı yok.

      Sil
  26. Merhaba,Bölge sorumlularının maaşları ve çalışma şartları ile bilgi verirmisiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışma saati belirsiz.Bazı günler 18 saati bile bulabilir.İzin kullanımı pazar günü olur.Maaş ise 5500-7500 TL arasında değişir.

      Sil
  27. Envanter acigindan ms ve msy sorumludur deniyor ancak tedirginim, personel de sorumlu tutulur mu? Kovulur mu? Sayim olacak bir sure sonra ve magazada aciklar var. Calinan ya da gectim sanilip gecilmeyen... baska magazalarda da var midir ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rahat olun personel bu durumdan sorumlu tutulamaz,maaşınızdan kesinti yapılamaz.

      Sil
  28. Eskiden depoya mevsimlik alıyolarmış hala öylemi yani ben depoya gircemde sabit olarak yükselmek istiyorum amacım o

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvurunuzu yapabilirsiniz.Daimi ve geçici personel alımı var.

      Sil
  29. Şoka alım var dimi şuan

    YanıtlaSil
  30. Depoda vardiya yok ama vardiya amiri diye bi departman var o kısmı anlamayamadm depoya girsem 8:30- 17:00 çıkışım olcak

    YanıtlaSil
  31. Depoda vardiya yok ama vardiya amiri diye bi departman var o kısmı anlamayamadm depoya girsem 8:30- 17:00 çıkışım olcak

    YanıtlaSil
  32. İskur uzerinden sok markete ise girdim maas ne kadr ne zaman yatar nereye yatacak ve kac ay iskur olarak calısacam ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 3 ay asgari ücret alacaksınız.Daha sonra farklı olacak.

      Sil
  33. İskur uzerinden sok markete ise girdim maas ne kadar ne zaman yatar nereye yatacak kac ay iskur olarak calısacam

    YanıtlaSil
  34. Depoda vardiya yok ama vardiya amiri diye bi departman var o kısmı anlamayamadm depoya girsem 8:30- 17:00 çıkışım olcak

    YanıtlaSil
  35. Depoda vardiya yok ama vardiya amiri diye bi departman var o kısmı anlamayamadm depoya girsem 8:30- 17:00 çıkışım olcak
    Neden cevap vermiyosnz

    YanıtlaSil
  36. İşkur lu girdim maaşım ne kadar olur

    YanıtlaSil
  37. Bölge müdürü ve şube müdürü maaşı ne düzeyde öğrenebilir miyiz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şube müdürlerinin ki yazımız da var.Bölge yöneticilerinin ise 6-8 bin TL arasındadır.

      Sil
  38. Bolge muduru magazaya geldi arkamdan konustular duydum. Benim enerjimin dusuk oldugunu soyledi, magaza muduru de onayladi. Sessizim diye oyle izlenim veriyorum sanirim. Korkuyorum kovulur muyum? Bu isten baska gelirimiz yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu ana işten çıkartamazlar.Bu konuda müsterih olun,siz görevinizi yapıyorsanız rahat olun.

      Sil
  39. Normal personel maaşı ne kadar Merhaba

    YanıtlaSil
  40. Yeni işe girdim ama işkur uzerinden değil normal başvuru yaptım alındım yemek kartım ne zaman gelir bide nedir bu yemek kartı?

    YanıtlaSil
  41. 14 gün içinde gelmesi gerekiyor.Mağaza sorumlusu ile bunu görüşebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  42. Normal başvuru nedemek ve nasıl oluyor, yemek kart ,prim yok mu, haftada iki gün full çalısildiginda,izinler nasıl oluyor , kısaca ilk işe giren asgari ücret yemek yol prim imkanı olmuyormu,haftada ya da ayda kaç saat çalıştırılıyor teş ler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tüm haklardan 3. ayın sonunda faydalanmanız mümkün.Günlük 10 saat çalışma ile iki gün izin konusu telafi ediliyor.Diğer detayların konunun ilk mesajında var.

      Sil
  43. Ms maaşları ne durumda miktar olarak

    YanıtlaSil
  44. Partaym çalışmak istiyorum işkur üzerinden başvuru yaparken bunu bildiriyimi nası olacak alım varmı bu alımlar ile göre degişiyormu .teşekürler.

    YanıtlaSil
  45. Şokmarket part elaman alıyormu bunun için nerden nasılbir başvuru yapmalıyım.teşekürler

    YanıtlaSil
  46. Merhaba,Mehtap hanım Şok Market'in resmi web sayfasından başvuru yapabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  47. iyi günler depoda forklfitçi maaşları ne kadar ?

    YanıtlaSil
  48. Merhabalar Şok markette toplam 4. Günüm açılışın yapıldığı gün işe başladım mağazada 4 kadın olarak çalışıyoruz ve ağır ürünleri biz taşıyoruz bu konuda çok zorlanıyorum üstüne mağazada asansör yok merdiven var :( çalıştığım yerde evime uzak mağaza değişikliği nasıl yapılır bu konuyu nasıl konuşmam gerekir paye kartım ne zaman verilir İŞKUR girişli değilim

    YanıtlaSil
  49. BU konuların tamamını Bölge sorumlunuz ile görüşmenizde fayda var.Zira uygun görürse size yardımcı olabilir.Kartınız 3. ayınızdan sonra gelecektir.

    YanıtlaSil
  50. Merhaba. Sokta calisiyorum. 2 tane urun aldim. Bizuk cikti. Mudur garantileri var git tamir ettir diye iade almadi. Ama musteriler, garantisi olan cok pahali seyleri bile getirseler bisiklet gibi firin gibi onlari iade aliyor. Ustelik onu sen kutuyu acinca ikinci ele dusurdun zaten ne diyorsun diyor ama fabrikadan hatasiz cikmis yeni bir urun ile misal fabrikadan cikarkenyere dusurulup kirilmis sonra tamire gonderilmis boyanmis tamir edilmis onarimdan gecmis bir urun ayni midir? Ben yeni ve saglam urune para verdim ama elime eski ve kirilmis, tamir edilmis bir urun gececek. Bu yasal midir? Musterilerin iadelerini alirken benimkini almiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,alışveriş izniniz var ise müşteriye davranıldığı şekilde size davranılması gerekiyor.Bu konuda sorun yaşamamanız lazım.

      Sil
  51. İyi günler ben internet üzerinden başvurdum da ve ilk defa bir markette çalışıcam. İşi bilmediğim için anlayışlı olurlar mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda endişe etmeyin.Oldukça kolay öğrenilebilecek bir sektör.Tabii yardımcı da olurlar.

      Sil
  52. Merabalar ben işe başvurdum allahın izniyle 1 haftaya başlayacağım ilk defa çalışıyorum markette belimde fıtık var acaba bi sorun çıkarır mı oranın işi bilen arkadaş yardımcı olurmu şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dikkat etmeniz halinde sorun yaşamazsınız.Size yardımcı olacaklardır bu konu da rahat olun.

      Sil
  53. Ben şokta yalnızca 2 gün durabildim işkur üzerinden girmiştim çok büyük uğraşlarla mülakata girdim ardından 40 soruluk Türkçe matematik genel yetenek sınavına girdim tıpkı kpss'ye girer gibi 40 soru için 30 dakika vermişler üstelik bunca emeği verip işe kabul edilince sanıyorsunuz ki her şey kolay olacak devlet dairesine alır gibi alıyorlar çünkü girdiğiniz an sizi mahvediyolar ikinci günden küçücük alanda 10 kez transpaletle ürün çektim arkasından meyve sebze reyonunu iki kez temizledim çünkü ilki beğenilmedi domatesin suyu patatesin toprağı dökülmüş kasalardan o kasaları kaldırmak bi kadın için çok zor 30 kiloluk patates kasasını erkekler bile zorlanır kaldırırken kaldı ki bi kadın için cidden çok zor daha sonra ise gelen sevkiyatı oturup çeklediler bende kolileri açıp dizdim ilk günlerde böyle ağır işlerin yaptırılması ne kadar mantıklı çalıştığım iki gün de ayaklarımın üzerine basamıyoordum eve döndüğümde ben yeniyim diye mi böyle bir şey yaptılar bilmiyorum ama yeni gelene bütün işi yıkmayın ilk günlerden zamanla alışır insan yeni doğan bebek emeklemeden yürümez o kadar üzgünüm ki çok büyük hevesle uğraşlarla girdiğim işimden 2 günde istifa ettim daha önce ki çalıştığım bütün kurumlardan referans mektuplarıyla sevilen eleman ayrılmıştım oysaki

    YanıtlaSil
  54. Merhaba part elaman alıyorlar mi soka

    YanıtlaSil
  55. Merhaba. Kolay gelsin şu an alim var mı ? Ben başvuru yaptım internet sitesinden ne zaman dönerler acaba ya da dönüş yapılıyor mu bilgilendirir mısınız ? Tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet alımlar devam ediyor.Genelde dönmeleri bu aralar 2 haftayı bulabiliyor.

      Sil
  56. Iyi günler ben başvuru yaptım ama dönüş olmadi dönüş yaparlar mı yoksa hiç yapmiyolar mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi günler dönmeleri 2 haftaya kadar uzaya biliyor.Henüz erken beklemeniz de fayda var.

      Sil
  57. Merhaba. Iskurdan şok markete ise alındım. 3 gun oluyor fakat maaş konusunda bana bir bilgilendirme yapılmadı nereden bilgi alacağım?

    YanıtlaSil
  58. Merhabalar Şok markete gireli 2 ay olmak üzere ilk başta full time olarak çalışacaksın denildi evrakları imzaladım son anda part time elaman olarak alındım maaş konusunda her hangi bir şey denilmedi part time elaman için yol +yemek verilmiyor mu şok kartım bir buçuk ayın sonunda anca geldi lakin paye kartım benden sonra giren bir elemana gönderilmiş olmasına rağmen bana hala gönderilmedi part time çalışan bir elemanın hakları tam olarak nedir aydınlatırmısınız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,maaşınız yaklaşık 1800 TL olması gerek.Onun haricinde diğer tüm haklardan yarım olmak şartı ile yararlanırsınız.Yöneticiniz ile durumu konuşun.

      Sil
  59. merhaba b.paşa depo için forklift recht opertürü olarak alım varmı?baya uzun suredır takipteyim neden alım olmuyor

    YanıtlaSil
  60. Merhaba, bölge müdürlüklerindeki (kazan, ankara) insan kaynakları çalışma şartları ve maaşları nelerdir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saatler değişmez haftalık 45 saat çalışırsınız.Genelde cumartesi ve pazar günleri kapalı olur.Maaşlar departmana göre değişir.Hangi departmanı soruyorsunuz?

      Sil
  61. Merhaba,internet sitesinden başvuru yaptım olumsuz olsa dahi bana dönüş yaparlar mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,ortalama dönüş süreleri 20 günü bulabiliyor.Bu süreyi geçmediyse beklemeniz de yarar var.

      Sil
  62. merhaba engelli maasları ne kadar

    YanıtlaSil
  63. Sayın Yetkili
    Yurt İçi Kargo Müdür Maaşları 2020
    Sürat Kargo Müdür Maaşları 2020 ne kadar acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,her iki firmanın da müdür maaşları 4000-4500 TL arasında değişiyor.

      Sil
  64. Merhaba geçen hafta şok marketten çağrıldım mülakatını geçtim ertesi gün sınavı vardı onu da 87.5 puanla geçtim tebrik için de aradılar ama daha sonra tekrar arayıp ne zaman ve nerde işe başlıyacağımla alakalı aramadılar evraklarımı vermediğim sürece başka bir şirkette çalışabilirmiyim , son bir sorum daha var burada şok markette çalışan bir arkadaşım var fazla çalışıp mesai almadığını ve haftada birgün de full çalışma olduğunu söyledi böyle bsey mümkün mü gerçekten téşekkür ediyorum şimdiden

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,süreç pandemi dolasıyla yavaş işliyor.Size dönmeleri Eylül ayının ilk günlerini bulabilir.İmza atmadığınız sürece istediğiniz yerde işe başlayabilirsiniz.Çok nadir de olsa fazla çalışmanız söz konusu olabilir.Bu fazla çalışmalar için,denkleştirme yaparsınız.

      Sil
  65. Neden mesajım yayınlanmıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesajlara salgın nedeni ile hemen müdahale edemiyor ve yayınlayamıyoruz.Şu anda hepsi yayınlandı.

      Sil
  66. Merhaba ben şoka başvuru yaptım kabul edildim belgeleri verdim imzalanması gereken yerleri imzaladım peki benim maaşım ne kadar olur normal olarak girdim işkurdan değil ve birde şartların zorlandığı durumda istifa etme şansım var mı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,maaş konusu en üstte yer alıyr.İstediğiniz zaman istifa edebilirsiniz.

      Sil
  67. Part calistiriyormusunuz ? Maaşı ne kadar ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çalışabilirsiniz.Yaklaşık 1700-1750 TL arasındadır.

      Sil
  68. Şoka yeni başlayan birisi aylık net maaş ne kadar alıyor işkurlu değil şok kadrosundan girenler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,maaş konusu detaylı şekilde en üstte yer alıyor.

      Sil
  69. Master elemanim bu ay personel benden daha yüksek maaş aldı bunun sebebi nedir .Master personelle normal personel aynı mi maaş alıyor

    YanıtlaSil
  70. * Yorumları okuduğumda işkurla giren birisinin asgari ücret alacağını ve 3 ay sonunda diğer hakları elde ettiğini yazmışsınız.
    * Aynı şekilde normal kadroyla alınan bir personelin de asgari ücret aldığını,3 ay sonra diğer hakları elde ettiğini yazmışsınız.
    * İşkurla alımla normal kadro alımında maaş farkı olduğunu söylemişsiniz.

    Tam olarak algılayamadım. İşkurla alım ile normal kadroyla alım arasında ücret konusunda fark var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal kadro ile işkur arasında evet fark var.Yukarıda yazdığımız haklara işkur üzerinden başlayan birisi 3 ay sonunda sahip oluyor.Kadrolu başlayan bir personel ise 2. maaşında primlerden ve şok kart ödemelerinden yararlanıyor.Aradaki fark bu.

      Sil
  71. Görüşmeye gittim İŞKUR ile kaç güne dönerler a 101 de çalıştım demiştim ama evli bir bayanım bizlik bir durum yok İŞKUR kontrol edip alıyor dedi bu arada ben örgün ünv okuyorum ama okula gitmek istemiyorum sadece öğrenci haklarım olsun diye kaydolmuştum sorunca da devamlı bir öğrenim yok dedim Bir sorun olur mu işkurda teşekkür ederim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir süre bekleyin bu ayın sonuna doğru belli olabilir.Örgün eğitim sorun olmaz.

      Sil
  72. Merhabalar ben İŞKUR ile görüşmeye gittim şoka beni beğendiklerini düşünüyorum A101 tecrübem var çünkü başka marketlerde de çalıştım fakat ben şuan örgün bir okula kayıtlıyım bana eğitimin devam ediyor mu dedi Bende zaten lisans mezunuyum okumayacağım icin devam etmiyorUm dedim işe başlamalar biraz uzun sürebilir bundan sonrası işkurda filan dedi Kaç güne dönerler

    YanıtlaSil
  73. Ortalama 15-20 gün sürebiliyor dönmeleri.Deneyiminiz var ise alınma olasılığınız yüksek.Biraz daha sabretmeniz gerekebilir.

    YanıtlaSil
  74. İstemediğiniz halde sizi.master yaparlar mı? Mağ.sor.personelliğe çekerler mi?

    YanıtlaSil
  75. 1 ekim 2020 tarihinde kadrolu olarak şok markette mesaiye başladım fakat 5 Ekim maaş günü olmasına rağmen 5 günlük Ekim ayı maaşım yatmadı nedeni nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,Ekim'in maaşını kasım ayında alırsınız.Yani Ekimde başlayıp,Ekim ayında maaş almamanız normal.

      Sil
  76. Ben işkurdan görüşmeye gittim işkur onaylamış evraklarınızı dedi evinize yakın bir lokasyona verebilmek adına şirkete bildirim yapıcam dedi arayan kişi kaç güne dönerler neresi olduğuna dair bir kaç yer daha aradı beni karar vermem lazım artık hangisine gideceğime

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,size en yakın ve en iyi şartlarda olanı seçin.

      Sil
  77. İşe başlayalı 10 gün oldu şokkart veya payekartim ne zaman çıkar (kadrolu olarak başladım)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,2. ayınızdan sonra iki kartınızı talep edebilirsiniz.

      Sil
  78. Evraklarım onaylanmış İşkurdan tarafından insan kaynakları Kaç güne dönüş yapar 3 gün oldu aramadılar hala hangi mağaza da başlayacağımı söylemediler acil cevap verebilir misiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,henüz erken en az 10 günde belli olur.Biraz daha beklemeniz gerekiyor.

      Sil
  79. İşkur personeli değilim kadrolu girdim tam bir aylık maaş 2375 TL aldım doğrumu bir yanlışlık yok mu ne kadar almam gerekirdi cevaplar mısınız?teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,maaş dışında kalan ödemeleri yakın zamanda gelen değişiklik ile 3 ayınızda almanız gerekiyor.Bunun dışında yol ve yemek ücretini almanız gerekirdi.Yaklaşık 400 TL kadar bir eksik almışlığınız var.Bunu yöneticinize sorabilirsiniz.Ayrıca 30 gün net çalışıp,çalışmadığınızdan emin olun.

      Sil
  80. Merhaba ben bir yerde okudum da ona istinaden soruyorum 3.üniversite yi okuyorum örgün olarak ama okumayacağım Sadece kayıt oldum bunun icin maaşın düşük yatabilir dediler işkurdan girmedim yalnız işe Böyle bir şey söz konusu mu maaşı az mı alırım çok saçma geldi ama

    YanıtlaSil
  81. Merhaba üniversite okuduğumu belirterek ise alimam mümkün mü acaba her mazagada part time eleman alımı olutor mu kesinlikle ise çok ihtiyacım var nereye sorup bilgi alabilirim

    YanıtlaSil
  82. yukarıda bir arkadaş soru sormuş bende sorayım ben işkurdan girdim 2.ünv okuyorum benim maşımdan kesinti olurmu peki işkur üzerinden girdiğim için öğrencilere işkur üzerinden daha az para yatıyormuş bende böyle bir haber okudum ve yasal bir şey miş eğer böyle bir şey söz konusu ise hemen gidip kaydımı sildireyim ya da ünv dondurayım.teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,şu anda marketlerde çalışan üniversite öğrencilerinin maaşından net bir kesinti yapıldığı,yönünde bir bilgi gelmedi bize.Lakin daha net bir cevap almak isterseniz İşkur danışmanınızı arayabilirsiniz.

      Sil
  83. Eşim devlet memuru bende işkurdan işe girdim sadece gss ödeneceği için eşinizin herhangi bir bildirim yapmasına gerek yok dediler İnsan kaynakları ama nasıl bir yol izlemem lazım Güvenemedim söylenilenlere daha detaylı Bilgi nerden alabilirim.

    YanıtlaSil
  84. Merhaba beni 23 ekimde sok marketten magaza sorumlusu aradi 2 gun icinde
    evraklarinizi hazirlayin sizi kadroda ise baslatacagiz diye ertesi gun evraklari teslim ettim ne zaman ise baslayacagimi sordum. Bu hafta ici sizi ararlar,En gec kasim ayinin basinda diye soyledi aradan 1 hafta gecti 30 ekim gunu mesaj attim bolge sorumlusu bilgim yok dedi sadece evrak teslim ettim is sozlesmesi imzalamadim aradan 11 gun gecti sizce ise alinirmiyim ve bu surec nicin bu kadar uzadi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,büyük olasılıkla işe alınırsınız evrak teslim etmek demek,işe alınmak demektir.İşbaşı ve sözleşmeler genelde ayın belirli günleri toplu şekilde yapıldığı için,bekletiliyor olabilirsiniz.Bu ay içinde kesin işe başlamış olursunuz diye tahmin ediyoruz.

      Sil
  85. İşkurdan girdim emekliliğe dair sigorta yapılmadığı ve 3 ay sonra garanti kadroya alınıp alınmayacağımı bilmediğim için iişten çıkmak istiyorum fakat işkurdan imza çizelgeleri gelmedi henüz gelmediği içinde ben imza atamadım çalıştığım günlere parasını nasıl alıcam işkurlular ayrı bir kağıda imza atıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,imza çizelgelerine imza atana kadar beklemenizi tavsiye ederiz.Olası bir kesintinin önüne geçmiş olursunuz.

      Sil
  86. Merhaba
    Yönetici adayı programı için görüşmedeyim. Ancak net bilgi yok. 8 aylık eğitim deniyor. Acaba bu 8 aylık eğitimde normal asgari ücret alıp normal kasiyer gibi mi çalışılacak. Tam olarak anlam veremedim. Başka teklifler de var maaş ve pozisyondan emin olmadığımdan ne oraya ne buraya kayabiliyorım. Destek olur musunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,"mağaza sorumlusu ya da sorumlusu yardımcısı pozisyonunda işbaşi yapacaksınız" dedilerse maaşınız yönetlerinki gibi yatar.Lakin sözleşmeli olarak işe alırlar ve eğitim boyunca verecekleri rakam sözleşmede yer alıyorsa,personel maaşı alacaksınız demek oluyor.

      Sil
  87. Merhaba yaklaşık 5 6 aydır şok kariyerden ve şok mağazalarından iş başvurusu yapıyorum ve gittiğim her mağazada şuan alım yok diye söyleniyor verdiğin cvlerde aynı şekilde kalıyor acaba cvler inceleniyormu BS ler tarafından ya da şok kariyer işe alınmak için yararlı mı ne zaman alınlar yapılıyor genel olarak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,alımlar var ancak şehre göre hızlı veya durağan olabiliyor.Ve ayrıca belirtmekte yarar var,alımlar genel de İşkur üzerinden yapılıyor.Doğrudan BS ile görüşme imkanınız varsa deneyin.

      Sil
  88. Merhabalar ayın 3 ünde görüşmeye çagrıldım ertesi gün sınav linki geldi ona da girdim. 11 gün oldu kimse dönüş yapmadı. Bu süreç uzayabiliyor mu bu kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,bu aralar pandemi dolayısıyla dönüşler bazen 1 ayı bile bulabiliyor.Biraz daha sabretmenizi tavsiye ederiz.

      Sil
  89. Merhaba 3 kasımda ise girdim 4 aralıkta maaşlar yattı 2313 tl yatti ilk aylık maaşım doğru mudur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,evet sorunsuz yatmış gibi görünüyor.

      Sil
  90. Merhabalar ben 3 aralıkta ise başladım ama hala paycell kartı gelmedi ne zaman gelir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,mağaza yöneticisi size bu konuda yardımcı olacaktır.İlk ayınızın içinde gelmesi gerekiyor.

      Sil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda