22.09.2021

Yonca Gıda, YZB'de Ana Sponsor olarak yer aldı




Türkiye Perakendeciler Federasyonu tarafından geçtiğimiz günlerde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen 12’nci Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) 2021 Konferansı ve Fuarı, organize gıda perakendesinin yerel zincir market temsilcileri ile sektörün önde gelen üretici ve tedarikçi firmalarını bir araya getirdi. Geniş ürün yelpazesiyle Türkiye ve dünya mutfaklarında yer alan Yonca Gıda, etkinlikte ana sponsor olarak yer aldı.

YZB 2021’e birden fazla stant ile katılan firma, etkinlikte Türkiye’nin dört bir yanından gelen iş ortaklarını, bayilerini ve perakende sektörü temsilcilerini misafir ederek sektör hakkında değerlendirmelerde bulundu. Firmanın iç alanda bulunan ana standında katılımcılarla görüşmeler sağlandı ve çeşitli konserve grubu ürünlerinin tadımı gerçekleştirildi. Firmanın dış alanda bulunan standında Yonca Ayçiçek Yağı ile yapılan patates kızartması ve lokma tadımı gerçekleştirildi.

Sektörün geleceğine ışık tutmaya devam eden; üreticiden tedarikçiye, perakendecilerden sektöre hizmet sunan firmalara kadar binlerce paydaşı aynı çatı altında buluşturan YZB’de ayrıca, Yonca Gıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Rıza Seyyar, “Geleceği Gören Markalar” isimli oturuma konuşmacı olarak katıldı. Gelecek trendlerinin kolaylık, e-ticaret, dijitalleşme, kişiselleştirme, deneyim, fiyat & promosyon hassasiyeti, sağlık & zindelik ve sürdürülebilirlik olmak üzere 8 ana başlık altında değerlendirildiği oturumda, geleceğin tüketicisinin beklentileri de masaya yatırıldı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda