26.08.2014

Migros Ankara İş Başvurusu





Perakende sektörünün öncülerinden olan ve rakiplerinden her zaman bir adım önde olmayı başaran firmaya,haliyle iş başvuru potansiyeli de hayli çok.

Migros'a internet üzeriden ve çeşitli iş bulma sitelerinden başvurabileceğiniz gibi,büyük iller de bulunan pilot mağazalarından da bu başvurularınızı yapabilirsiniz.İnternet üzerinden başvuru yapmak isteyenler; http://www.migros.com.tr/ adresini kullanabilir.

Bize gelen isteklerin çoğunluğu Ankara merkezli olduğu için bu yazımız da Migros'un Ankara da yerleşik bir şekil de faaliyet gösteren insan kaynaklarının adresini vereceğiz.Her ne kadar pilot mağazalara iş başvuru formu doldurup,bırakmış olsanız da,isteğiniz doğrultusun da insan kaynakları ile hem form bırakarak hem de bizzat görüşmek tamamen size bağlı.

Ankara da Migros'a iş başvurusu için müracaat edebileceğiniz ve anın da sonuç alabileceğiniz yer Ankamall da bulunan 5M Migros mağazasının hemen arka depo bölümün de bulunan insan kaynakları müdürlüğüdür.Zira kasap-şarküteri vb. bir tezgahtar grubundan iş başvurusu yapmayacaksanız,başvurunuz çok kısa bir süre de değerlendirilip,aynı gün evrak toplayıp teslim etmeniz istenebilir.

 Migros Çalışma Şartları Ayrıca Migros Yönetici Adaylığında Şartlar ve Migros Kasiyer Çalışma Şartları adlı,yazılarımızı da okumanızı tavsiye ederim.

Ankamall 5M Migrosun adresi aşağıdadır.

Adres: Ankamall 5M Migros Üstü
Konya Devlet Yolu Akköprü Mevkii Ankara Emniyet Müd.Yanı No:2 İskitler/Ankara 
Telefon: 
0 850 310 29 60



12 yorum :

  1. Migrosun çalışanları sendikalı mı???

    YanıtlaSil
  2. Evet.Tüm çalışanları sendikal haklara sahiptir.Lakin bu haklara sahip olmak için firma da,en az 3 ay çalışmış olmanız gerekiyor...

    YanıtlaSil
  3. Ben 20 yaşındayım ve açıköğretim okuyorum askerliğim 5-6 yil tecilli yukardaki yerede başvurdum şartlar migrosun beni almasına engelmidir acaba askerlik yaptimi aliyor? Cevaplarsaniz çok sevinirim iyi günler dilerim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Askerlik ile alası yok.Şayet personel ihtiyacı varsa ve sizde kriterlerine uygun iseniz işe alınırsınız.

      Sil
  4. Başvuru günü çarşamba mı perşembe mi?

    YanıtlaSil
  5. saç uzunluğu sıkıntı oluyormu

    YanıtlaSil
  6. Migrosa internet üzerinden basvurdum daha önce iş deneyimim var 1 hafta geçti kimse aramadi geri dönüş ne zaman yaparlar acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir hafta,karar vermeniz için erken bazen geri dönüşler biraz uzayabiliyor.Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

      Sil
  7. Ben dün engelli olarak başvuru formu doldurdum o gün aramışlar ulasamamislar tekrar dönüş yaparlarmı bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tekrar ararlar,aramazlar ise siz genel merkeze gidip durumu izah edin.Aranmak görüşmeye cağrılmak demektir.

      Sil
  8. Ben dün engelli olarak başvuru formu doldurdum o gün aramışlar ulasamamislar tekrar dönüş yaparlarmı bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda