12.05.2016

Teknosa 2016 Çalışma Şartları/Maaşları



2014 Yılında şartlarını incelediğimiz Teknosa'yı 2016 yılın da yeniden inceleyeceğiz.

TEKNOSA ÇALIŞMA ŞARTLARI 2016

Önceki yıllar da olduğu gibi firmanın çalışma yani mesai saatlerin de bir değişme olmamıştır.Günlük çalışma saati 7,5 saat olan Teknosa'da yemek molası dahil mağaza da bulunacağınız saat toplam da 8 saati bulabiliyor.Bir çok firma da olduğu gibi hafta bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da,yıllık izin gibi rutin haklarınız değişmeden uygulanıyor.
Teknoloji marketleri için de öncü olan firma da,çalışmadan önce yoğun iş temposu ve her an bir ürün satma potansiyeline sahip olma gibi durumlara kendinizi hazırlamanız gerekiyor.Firma da fazla çalıştığınız süreler maaşınıza ek mesai ödemesi adı altın yansıtılır.Ayrıca karşılıksız olarak fazla çalışmanız söz konusu değildir.

TEKNOSA MAAŞLARI 2016

Teknosa da yeni başlayan her personel asgari ücret ile istihdam edilir.Asgari ücret olan maaşınıza ek olarak her ay 350 TL civarın da yemek ücreti alırsınız.Ayrıca çalıştığınız mağazaya veya bireysel olarak size verilen TL bazında hedefler vardır ki,bu hedefler sizin için çok önemlidir.Zira size verilen satış rakamlarını gerçekleştirmeniz durumun da,hem şirketteki imajınız artacak hem de cebinize girecek ücret biraz daha fazla olacak.Bu ücretler bazen maaşınızın 3 veya 4 katı olabiliyor.Nitekim Teknosa satış ve müşteri odaklı çalışan kişilerden kurulmuş bir firma.

MAAŞ + YEMEK PARASI + PRİM Şeklin de bir ücret tablosu ile personel çalıştıran Teknosa'da çalışanların çoğunluğu Lise Mezunu olsa da,Üniversite ve Ön-Lisans mezunları da çalışmaktadır.Firma Lise altın da tahsili olan personel çalıştırmamaktadır.Yani Teknosa da çalışmak için en az Lise mezunu olmanız gerekmektedir.

Yukarıda bahsettiğimiz ücretler yeni başlayan bir personel için geçerlidir.Tecrübeli ve firma da uzun süre çalışanların ve Yöneticilerin maaşları farklıdır.Yöneticileri maaşı neredeyse asgari ücretin 5-6 katı kadar olabiliyor.



Teknosa Çalışma Şartları/Maaşları 2018


8 yorum :

  1. Merhaba,
    8 senedir Teknosada çalışıyorum.Bir önceki yazıda arkadaşlar hep şikayet etmiş durmuş.Fakat bir işi yapmak var birde yatmak var.Yatanlar zaten hep şikayet etmiş.Bakın arkadaşlar yöneticiyim demişsiniz çalışanım demişsiniz fakat hiçbiriniz ben kendimi geliştirmedim yeni ürün çıkar ben özellik bilmem müşteri beni görmesin aman rapor göndermişler nasıl hazırlayacağım bunu buda iş mi yaa gibi söylemlerle 8 sene TeknoSa size çok bile para vermiştir.
    TeknoSA şu anda en yüksek paraları alabileceğiniz tek şirket
    Evet hat satacaksınız ek garanti satacaksınız aksesuar satacaksınız.
    Allah aşkına tezgahtar olsan kot sat tshirt sat, telefoncuya gir şunları satın yoksa para yok, her işte çalışana para var çalışmayana yok.
    Siz çalışın hakkınızı alırsınız.
    Ben 8 senedir hakkımı aldıysam siz neden almayacaksınız?

    YanıtlaSil
  2. Sen Hiç Bölge yöneticisi tarafından taciz edildin mi ? Yada Yeni Göreve Gelen Bölge müdürüne Kötü izlenim bırakıp dış görünüşüne göre işini değerlendirmeden çıkart bunu denildi mi,yada 8 yıldır olduğun iş yerinde en iyi olmana rağmen senin burnun uzun işten atıyorum denildimi İk ile görüşülüp bu insanı nasıl çıkartabilirim uyuz oldum dendimi yalaka olmadın diye Eminim Olmamıştır Da biz 8 yıl boyunca sıkıntı yaşadık diyenimiz olmadı zaten son zamanlardan ve 2015 ayının maaşlarından bahsedildi ne öyle muameleyi korumacı olarak takındın Umarım en kısa sürede aynı bölge yöneticisi ile çalışmak sanada nasip olur da bu anlamadan saldırma taktiğini geliştirirsin.Kimin Kendisini ne kadar geliştirdiğine kim bakıyor Senin İç Denetim Dediğin mi Geliştirdi Kendini Bak tek tek istifaları alındı Etik Kurulun Mu Bak Onlarda Yaprak gibi savruldular Bölge yöneticilerin mi onlarda istifaları alınarak uzaklaştırıldı 8 yıl yada 5 yıl değil mesele kendini geliştirmiş olmasa onca yıl kalmazdı ki senin maşallahın var halen tutuyorlar baksana yatma konusuna gelirsende emin ol senin kadar yatmadım gönderilen her ile gittim gittiğim her yerdede üst seviyede performan ile geri döndüm ama şu varki Teknosanın işcisine bakış açısı bir Pilin kalan ömrü kadardır Pili Nasıl Kullanır bittiğinde atarsın Aynen O Mesele Sakın Bu Konuda Burdakilerin Yalan söylediğini savunma Görmeden Anlayamazsın Anlamadığın için de yargılayamazsın Yalan Yanlış yazan kimsenin olacağını da düşünmüyorum Maaş konusunda Yalaka ve yandaşlarına iyi para veriyor haklısın biliyormusun Şu ana kadar buraya yazan kaç kişi davasını kazanıp tazminatını en yüklü seviyeden aldı.Direk Aşağılama klavyesinden Vazgeçip İnsanların yaşadıklarına kulak vermen seninde geleceğini görmeni sağlar Çok ŞüküR Kurtuldum Lanet OLası sistemin Lanet yöneticilerinden :)

    YanıtlaSil
  3. Hay ağzını öpeyim aynen insanların at gibi yarıştığı kimin kimi sırtından vurduğu dedikodu kazanı ve çalışanın köle olduğu bayram iznin resmi tatil izninin olmadığı kısacası çağdaş köleliğin temsilciliğini adıdır.teknosa.not .8 yıl çalıştım tazminatımı bu yamyamlara bırakmamak için mücadelemi kazandım.çok şükür insana benzedik.psikolojim 3 aya anca düzeldi.

    YanıtlaSil
  4. yorumlarınızdan sosyal kölelik mekanizması olarak gördüm TEKNOSA yı.. Ve nazarımda imajı yıkıldı tabii.. Önyargı kötüdür elbette..Ama çalışanlarında sorunlarına kulak verilmeli bence.. Acaba bu kurumda çalışabilirmiyim sorusu bende kötü etki yaptı inanın..Umarım çalışan memnuniyetini yeniden kazanır bu kurum..

    YanıtlaSil
  5. Bir kurumda 1950 lira maasla calisiyorum fakat kariyer ve para icin iste bakiyordum bir ilanina basvurmam sonucu Operasyon elemani olarak is gorusmesine cagirildim yorumlar o kadar net ki gitmeyecegim zaten calisanlarin somurtan bakislari ilgisiz tavirlari bosuna olamazdi demek... Yapim geregi o belirttikleri tip bolge sorumlularini vurup katil olmak istemem :))

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle para edecek firma değil zarar görüp boşa geçen en güzel yıllarınızı heba edeceğiniz yerdir teknosa denemeyin boşa zaman kaybı....Adi firma menfaatçilikte sınır tanımayan tek adres.

    YanıtlaSil
  7. 4 sene operasyon elemanı oldum en son aldıgım ucret 1800 tl şu an korkmaz fırmasına başlıyorum 2700 masabaşı merkez ofiste. Cvde teknosa yazması avantajdır...

    YanıtlaSil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda