20.06.2017

Burger King Çalışma Şartları/Maaşları 2017



Yabancı sermayeli gıda perakendecilerden olan Burger King neredeyse 20 yıldır ülkemiz de faaliyet göstermektedir.İş olarak hayli yoğun bir tempo da çalışmanızı gerektiren,Burger King ülke istihdamına olumlu mana da katkı sağlamaktadır.Burger King Çalışma Şartları/saatleri ve Maaşları aşağıdaki gibidir.
BURGER KİNG ÇALIŞMA ŞARTLARI

Günlük çalışma saati 8 saat olarak belirlenmiştir.Yemek ve çay molanız bu saatlere dahildir.Hafta bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumun da 14+2 gün şeklin de yıllık izin kullanma hakkınız vardır.Personel her hafta değişen,iki vardiya şeklin de çalışmaktadır.

BURGER KİNG MAAŞ VE RÜTBE SİSTEMİ

İlk işe giren her personel,Asgari ücret ile iş başı yapmaktadır.Yani siz ekip üyesi olarak işe başlayacaksınız ve daha sonraki zamanlar maaşınız ve rütbeniz kademe kademe artacak.

Rütbe ve maaş:
-İlk İşe Girdiginizde Ekip Üyesi Olarak Başlarsınız
Ekip Üyesi Maaşı = Asgari Ücrettir. Ancak Üstünü Değiştirme, V.S Gibi 10-15 Dk Fazla Çalıştığınız İçin Mesai İşler Buda Ay Sonuna  %10 daha fazla ücret demektir.

-Expert ( Servis Uzmanı) Rütbesi ; 
- 3. Ayınızı Doldurduğunuzda Gramajlar,Hamburger Yapımı ( Burger İçin Örnek ) V.B Konulardan Sınava Girersiniz. 100 Soruda 80 Net Yapan Sınavı Geçer. Maaşınız %5 Artar.

-Servis Supervisor Rütbesi ; 
Bu Rütbe Müdürlükten Önceki Son Seviyedir. Artı Vardiya Tutmaya,Müdürün Size Restoranı Emanet Etmesi,Ayak İşlerinden Tamamen Kurtulduğunuz Rütbedir.6. Ayınızı Doldurduğunuz da Yine Sınavla Bu Rütbeye Hak Kazanacaksınız. Maaş asgari ücretten %25 daha fazladır.

- Vardiya Müdürü Rütbesi 
1.Yınılınız Bittikten Sonra Bu Rütbe İçin Tekrar Sınava Girersiniz. Sınavı Kazanan Vardiya Müdürü Olur. Maaş asgari ücretten %50 daha fazladır.

Vardiya Müdürü<Asistan Müdür<Restoran Müdürü<Grup Müdürü Olarak Kariyer İlerler. Her Rütbe arası asgari ücret baz alınırsa,%25 maaş ücreti fark eder.

YEMEK SİSTEMİ VE PUANLA YEMEK ALIMI

Yemek Sisteminde Tüm Restoranların Hakkı 14 Puandır. Bu Puanlar Sonraki Güne Devredilemez.O Gün İçinde Kullanılması Şarttır. Puanlara Karşılık Gelen Yemek Listesi Örnegi ;

- Et Burger 5 Puan
-Tavuk Burger 4 Puan
- 1 Dilim Pizza 5 Puan
- Orta Boy Patates 3 Puan
- Cola-Ice Tea-Yedigün-Fruko Orta Boy 1 Puan
- Sogan Halkasi 8'Li 5 Puan
- Acili Kanat Adet 3 Puan.
- Su 1 Puan

İşe Girmek Heleki Yaza Yaklaşşıldığı Zaman Çok Çok Kolaydır. Çalışmak istediginiz firmaya Gidip, Müdürle Görüşme Talep Edin. Ancak En Önemli Şey Erken Gitmeniz. Avm ise 10.00'Da Açılğı için 11'De Gidin .Çalışmak istediğinizi Belirtin.Zaten Eleman sıkıntısı Oldugu için Hemen Kabul Edeceklerdir.

İŞE GİRİŞTE İSTENİLEN EVRAKLAR

Sizden,Nüfus Cüz. Fotokopisi, Sağlik Belgesi,Öğrenci Belgesi, Sabıka Kaydı ,ikametgah + 4 Resim isterler.Bunları Tamamlayın Teslim Edin. 3 Gün Içinde Sigortanız Başlar Ve işbaşi Yaparsınız.

290 yorum :

  1. Merhaba, işe girişte benden buradakilere ek olarak sgk hizmet dökümü istendi, fakat ben ilk defa çalışacağım zaten. Bu konu hakkında fikriniz var mı? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kez sgk kaydınız yapılacaksa sizin,sgk dökümü vermenize gerek yok.Lakin evrak teslimi sırasında bunu belirtmeniz de fayda var.

      Sil
  2. Kac yas üstünü işe alıyorsunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En az 18 olmalı Hatice hanım.

      Sil
    2. Ben arayıp sorduk 16+ gerekiyor dediler ki bende daha 17yim ve bu hafta başladım

      Sil
  3. Önlisans mezunuyum yönetici olarak başlayabilirmiyim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvurunuzu yapın,şu anda çok fazla personel ihtiyacı var.

      Sil
  4. hafta sonu çalışmam mümkün mü? mümkünse saatleri ve ücreti nedir?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece hafta sonu personel alımı yapmıyorlar.Lakin isterseniz siz yinede başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  5. Ben İş Görüşmesine Gittim Benden Restoran Müdürü Evrak listesi verdi onları bana getir sonra da eğitim varmis ona git dedi kesin işe başlarmıyım durduk yere kimse istemez bu evrakları?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrak istediyseler kısa sürede iş başı yaparsınız.

      Sil
  6. Başvurdum beni çağırdılar görüşmeye gittim işe giriş evraklari istediler onlari verdim sonra kimse dönmedi bana boşuna mı istiyolar yoksa dönüş yaparlarmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrak verdiyseniz kesin olarak işe başlarsınız.Muhtemelen pozisyon boşluğundan dolayı bekletiyor olabilirler sizi.Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.

      Sil
  7. Yanıtlar
    1. Seni cagirdilar mi ben de başvurdum da aynı şekilde bende evrakları mi verdim 2 haftaya yakın çağırılir dediler 8 gün oldu halen cagırmadilar cagırirlar mi ki

      Sil
  8. Part time eleman çalıştırılıyor mu?

    YanıtlaSil
  9. Merhaba, part time pozisyonda haftada 24 saat mi çalışılıyor? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  10. Merhaba, bu firmada maaşlar ayın kaçında yatıyor acaba? Teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayın 5'i ve 10'u arası bildiğim kadarı ile.

      Sil
  11. 26 ekimmde girdim işe maaşı 5 veya 10 kasımda mı yatırırlar yoksa 5 ve ya 10 aralıktamı

    YanıtlaSil
  12. Kasım ayında toplam da 4 günlük maaş alırsınız.Aralık ayında ise tam maaş alırsınız.

    YanıtlaSil
  13. Parttime ucretleri nekadar?

    YanıtlaSil
  14. Ss ler hesaplamana göre 1775 lira alıyor bes 65 lira kesiyor 1710 kalıyor ve ben bayramda 1 gün çalıştım çift mesai 59 lira 1769 olması gerekirken yatan maaş 1655 neden ekip üyeleri mesaiyle 2 bin alıyor haliyle koyuyor bize biz neden mesai alamıyoruz ?

    YanıtlaSil
  15. Burger da çalışıyorum çalışma şartları zor değil işi ne kadar bilip ne kadar hızlı olursan o kadar müdürlerin gözünde yükselir ve rahat olursun önemli olan işini isteyerek yapman şuana kadar hiç askeri ücret almadım maaşım en az 1600 TL oldu tek sorun vardiyalı sistem olduğundan dolayı müdür ün keyfine ve elemansızlığa bağlısın mesela bi gün 12 de girdin işe 8 de çıkman lazım ona göre plan yapıyosun ama eleman olmadığı için yada iş çok olduğu için senin o 8 buluyo 10 u haftada 2 gün net sana kapanış yazıyo buda demek oluyo ki 4 te iş başısın restoranın temizliği gece 1-2 demi biter kaçta biterse servis gelip sizi alıyo artık gece 2-3 gibi evde oluyosun haftada 1-2 kere 12-8 vardiyası yazıyolar sana ki sesin çıkmasın diğer günler 1 gün izin 2 gün kapanış şanslıysan 1-2 gün 12 cisin değilsen de geri kalan tüm günler 2 de iş başısın 10 da çıkıyosun yani ne gecen var ne gündüzün nede düzenli bi hayatın hafta sonu tatilleri hayal yani bide ayda 1 denk gelirse gelen açılış var sabah 8 öğlen 4 onda da yine iş çok olursa 1 saat kafadan mesai tutuyolar diğer elemanlar yemek dönüyo o sırada sende onların yerine bakıyosun burger da çalışmak zor değil burger ın düzensiz saatleri zorlaştırıyo mesai kalmak istemeyince de sana diyolar ki sözleşmede yazıyodu imzalamasaydın

    YanıtlaSil
  16. Sigortasız çalışma mümkün mu acaba

    YanıtlaSil
  17. ÜNÜVERSTEDE ÖĞRENCİYİM FULL TİME ÇALIŞMAK İSTİYORUM ZATEN SADECE SINAVLARA GİDİYORUM İŞE GİRSEM SINAV VAKİTLERİ İZİN VERİRLERMİ

    YanıtlaSil
  18. Yanıtlar
    1. Ben okuyorum 3 aylık tatilde çalışmak istiyorum 3 ay boyunca mümkün mü

      Sil
  19. ben burger kıng de çalısıyorum ama hak çok yeniyo 4 saat fazla çalışıyorum her Allahın günü 5 kuruş mesai yazmıyorlar müdür burger değil okul müdürü sanki gidip ayakkabı alır gelir bunları giymek mecburi der zorla giydirir ayakkabı ücreti olarak 50 tl ister elemanlardan bişey kaybolur dönüp dolaştırıp illa birinin üzerine atıp parasını ondan keser yok efendim bugün kink çıkın fazla herkes onu yesin bugün bu gün herkes ayran içecek yok bugün herkes royal yiyecek ulan 12 saatten fazla çalıştııyon ufacık ekmeklemi karnımız doysun müdürün kafasına göre şirketin belirlediği standartlarla bizim müdürün alakası yok çorap değiştirir gibi eleman girip çıkıyor bizim oraya adam yuykarı yazmış 15 dk erken geldiği için mesai diye ne 15 dk sı ya biz 4 yeri geliyo 5 saat fazla çalışıyoruz zerre mesai yazmıyorlar işemi gidiyoz nazi kanpınamı belli değil zatn ben 2 aydır fazla mesailerimi müdürün yediği her haltı kayda alıyom ettiği küfürleri yok begenmediysen siktir git ayakları hepsini çektim merak etmesin elmi yaman personelmi görecek biraz daha zorlamasını bekliyom şansını 2. durağım sgk ve adliye olacak bakalım ondan sonra ne yapacak çocuklarımın yüzünü göremiyom lan

    YanıtlaSil
  20. Lise 4 e gectim 3 ay tatilinde calisacam beni alirlarmi yasim 18

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaşınız 18 ise,büyük ihtimal işe alınırsınız.

      Sil
  21. Keşke yazdıklarınızın biri yasansa sahtekarlar sizi işçi değil köle gibi davraniyorlar ss'im ben emdiğim süt 2 senede burnumdan geldi bu yerde allah belasını versin böyle sistemin değil eleman mudur bile olsanız çekilmez bu burger king yemekleri lezzetli ama çalışma elemana değer sıfır mudurleride tam kufurbaz ben ss'im hiç bi elemanı Kırman ama diğer ss'lerde elemanlara yapmadığını bırakmıyor ya tab gıdanın denetlemesi gerek bu durumu yada dön değiştirir gibi eleman değiştirmeye alisacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şikayetlerinizi kesinlikle Tab Gıda'ya iletmenizi tavsiye ederim.Zira bu konuda çok ilgililer.

      Sil
  22. Kasada 4 5 defa fazla cıkinca ne oluyor acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli çıkması takibe alınmanıza neden olur.Lakin açıklarda maaşınızdan kesilir.

      Sil
  23. Bende burgerkingin çağrı merkezinde çalışmaya başlıycam fakat orda da günlük 8 saat çalışmak gerekmiyor mu ve mesai paraları neden bu kadar düşük bunun için nasıl bir yol izleyebiliriz ve 8 saatten fazla elemanın çalşması çağrı merkezinde yasak değil mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. haftalık 45 saat çalışmanız yasalarca öngörülmüştür.Fazla çalışmalar için mesai ödenmesi zorunludur.

      Sil
  24. Mesai ödemesi me kadar acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalışmış olduğunuz maaşa göre hesaplanır ve değişkendir.Saatlik ücretinizi %50 zamlı yatırırlar.

      Sil
  25. Ekip üyesiyim suanda 1 saat mesai ücreti ne kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maaşınıza bağlı bu ücret.Bir günlük ücretinizi 7,5 saate bölün.

      Sil
  26. Burger kingden ekim 11 de basladim 12 de ise gitmeden vikyim kasim 21de tutanak geldi 13.14kasimda ise gelmedin hizmet sozlesmesinin hakli nedenlerle bildirmeksizin feshi hakkinda diye ne yapmam lazim

    YanıtlaSil
  27. Tutanak diger is yerlerinde gorulur mu

    YanıtlaSil
  28. Bir ay içinde 3 gün mazeretsiz işe gitmediyseniz,işinizi sonlandırma hakları var.Tutanak hiç bir iş yerinde görünmez.

    YanıtlaSil
  29. Haftada 5 6 tutanak yalnızıldıgında yada kasada surekli eksi ve artı çıkınca is çıkışimı olur

    YanıtlaSil
  30. Arkadaşlar burger king çalışmak için bence son plana atılmalıdır çünkü bir insandan 10 saat ayakta nefes almadan çalışmasini istemek insan haklarına suçtur ben part time ekip uyesiyim ve işten çıkmak istiyorum çıkmak için 15 iş gününü doldurmam gerekiyormu ve doldurduğum takdirde çıkış işlemi prosedürü nasıl yürüyor 15 iş gününü doldurduğum gibi işten ayrılabilir miyim?

    YanıtlaSil
  31. Ben burger king başvurdum evrakları mi da tamamlayıp gönderdim bana 1 hafta bekleyin size haber veririz dediler bugün 8 gün oldu fakat halen aramadi lar şimdi beni cagirmayacaklar mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evrak verdiyseniz kesin olarak iş başı yaparsınız.Bir süre daha bekleyip,merkeze gidebilirsiniz.

      Sil
  32. Burger king pişmanlıktır şuanda çalışıyorum sakın girmeyin başka işler deneyin benden tavsiye

    YanıtlaSil
  33. Burger king de ekip üyesi olarak çalışıyorum aylık ne kadar maaş alırım askeri ücret mi

    YanıtlaSil
  34. arkadaşlar parekende kulis arkadaşımız çpğu şeyi bilmediği kesin yada kendisi tab gıda çalışanı . bende çalışıyorum burda mesai saat ücreti 6TL yazıyorlar normalde askeri ücretlinin saati 7,5TL geliyor kanunen mesaisi 12TL alması lazım ama bunlar 6TL veriyor herkes ondan dolayı mesai calışmak istemiyor. ama işsiz millet parasız olunca katlanıyoruz yine de iş verdikleri için teşekkür ediyoruz dogru bilgilendirin parekende kulis kardeşim saygılarımla.

    YanıtlaSil
  35. Değişmediyse 1500-1700 TL arasında bir rakam.

    YanıtlaSil
  36. Sağlık ocağından rapor aldım 1 günlük geçerli demi?

    YanıtlaSil
  37. 2 gün önce görüşmeye gittim dün evrak istediler bugün teslim ettim arıycaz dediler geri dönüş olurmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kaç gün beklemeniz gerekebilir.Lakin kesin işbaşı yaparsınız.

      Sil
  38. Benim işe gireli daha 2 hafta oldu beni sürekli hafta sonları lobi veya bulasik yaptırıyorlar ben fazla burger yapımına giremiyorum yapsam da sürekli yavaşsin diyorlar sizce daha hızlanır mıyım sonuçta daha ise gireli 2 hafta oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz sabır ile kısa zaman da istedikleriniz olur.Ama sabır ve emek...

      Sil
  39. Bide benim meslek yelken eğitmeni diyor ama o nedemek

    YanıtlaSil
  40. Moto kurye olarak başlamak istiyorum ama maaşı düşükse hiç bulaşmam bu karda kışda

    YanıtlaSil
  41. Popayes Asistan Mudur teklifi geldi.bununla ilgili bütün bildiklerinizi anlatirmisniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Detayları işe başlarsanız öğrenirsiniz,lakin bir tavsiye isterseniz kariyer yapabileceğiniz bir firma,işe başlamanızı tavsiye ederim.

      Sil
  42. Asistan müdür iş tanımı ve maaşı hakkında bilgi alabilir miyim

    YanıtlaSil
  43. Güncel Maaş lar hakkında net bilginiz varmıdır.vardiya müdürü şu sistan mudur şu gibi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,Vardiya müdürü personel giriş-çıkış/haftalık-aylık vardiya sistemlerini kontrol etmektedir.Asistan ise,müdürden sonra gelir ve yetkisi daha geniştir.

      Bu iki iş tanımı hakkında net maaş vermek çok zor.Zira farklı zamlar almış olabilirler.Her iki ihtimaldede 1750-2250 TL arasında bir ücret almaktadır.

      Sil
  44. hemen bir ayda cozdum hamburger wordu ve wofır wordu durumum nasıl sızce erken experliğe gönderirlermi

    YanıtlaSil
  45. Haftada 1 kere kasa arti eksi çıkınca birşey olurmu

    YanıtlaSil
  46. Her gün olmadığı sürece sorun olmayacaktır.

    YanıtlaSil
  47. 8 saat çalışma normalde ama biz 9 saat çalışıyoruz 1 saat mesai olarakmi yazılı acaba ?

    YanıtlaSil
  48. Merhaba. Ben işe girmeyi düşünüyorum fakat saat sıkıntım var. Sabah en erken 8 akşam en geç 6.30 olması gerekiyor çünkü köyde oturuyorum. Otobüs saatleri dolayısıyla en son otobüs akşam 7'de. Haftalık vardiya değişimi bana uymaz, yine de alırlar mı ? Ve saç sakal konusunda bir kural var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,çalışma saatiniz biraz da mağaza yöneticilerine bağlı.Siz başvurunuzu yapın,personel ihtiyacı acil ise alım yapabilirler.Sakal ve bıyık yasak.

      Sil
  49. Başvuru yaptım part için. Alıncam buyuk ihtimalle. Haftada 32 saat calıscam. Saat ücreti ne kdar olur acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günde 8 saat çakışıyorsun yani 4 gün çalışacaksın günlük 53 lira çalışacaksın

      Sil
  50. İşe gireli 1.5 ay oldu beni sürekli lobiye çıkartıyorlar doğru düzgün bort da çalıştırmıyorlar sanki beni elden ayaktan çekiyorlar gibime geliyorlar beni işten çıkarabilirler mi şu sıralar yeni elemanlar da alındı yoksa yemi elamanları bir kaç hafta sonra lobiye alıp beni borda koyarlar mıdır ki ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz sabretmeniz gerekiyor.Emin olun ileride istediğiniz şekilde daha rahat çalışacaksınız.Perakende sektöründe işler bu şekilde ilerliyor.

      Sil
  51. Yemek molası 30 dakika arkadaşlar iş olarak ekip olarak çalışırsanız eğlenirsiniz ama ben başıma buyruğum derseniz sürekli getir götür ıvır zıvır işlerde çalıştırılırsınız. 6 aydır çalışıyorum 15 broiler da kaldım 1.5 ay bordlarda çalıştım şuan kasadayım expertlik sınavı da kolay eğer 3 ay çalışmışsanız zaten 85 altı almanız imkansız

    YanıtlaSil
  52. bende işe yeni girdim şimdi ise haber bekliyorum hakkımda hayırlı olmasını temenni ediyorum her iş zordur.

    YanıtlaSil
  53. YaŞım 17 başvurdum beni alirlarlarmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvuru yapın lakin genelde 18 yaş almaya özen gösteriyorlar.

      Sil
  54. 23 yaşındayım evliyim Aşçıyım %46 engelli raporum var fakat orta okul mevzunuyum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvurunuzu yapın siz.Alınıp alınmamanız firmaya bağlı.

      Sil
  55. moto kurye maaşları ne dir acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asgari ücretten yaklaşık %10 daha fazla olabiliyor.

      Sil
  56. motorcular sadece paketmi götürür yoksa mutfak veyea diğer işlerede karışırmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boş kalındığı zaman yardım etmeniz istenebiliyor.

      Sil
  57. 4 yıllık lisans tarih mezunuyum atanamadım işe başlarken hangi pozisyonda başlıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tecrübeniz yok ise,normal personel olarak başlamanızı tavsiye ederim.Sabrederseniz kariyer yapmanız muhtemel...

      Sil
  58. Part tııme kaç saat ve ne kadar ucretı vardır bıde duyduğum kadarıyla mudur salmıyomus saat geldıgınde bnm xıkmam lzm

    YanıtlaSil
  59. Kolay gelsib ben ekip uyesi olarak basladim 2 sene de ss oldum ciktim ama onay vermiyirlar galiba asistan mydurluge basvuru icin bu sorun olur mu . onay sistemi suistimal ediliyor bnce hirszlik kavga. Veya tartsma olmadi sadece memlketime geri doncen dedim onay vermediler tekrar girise

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorunsuz ayrılmalarda tekrar işe alınma ihtimali yüksektir.Kesin sonucu basvuru yaparak öğrenmenizi tavsiye ederim...

      Sil
  60. Ben kendime baska is buldum çıktım bir sure sonra geri donsem alınırmıyım

    YanıtlaSil
  61. 2.girise onay vermiyorlar yazik yani bazi kisilerin egolari yuzunden sirket guzel ona bir sozum yok ama rm ler gm ler kisiel prensiplerinden dolati sirkete yarar li bisey yapmiyor yani hic bir olay olmadan cikan biriyim ne hirsizlik ne tartisma sirf mudurlerin kendini bilmisliginden dolayi giris olmuyor bunuda bilsin ler

    YanıtlaSil
  62. Bugun basliyacagim burger kingte part time vehaftalik 45 saat çalışıyorum maaşım ne kadar olur acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Part'lar haftalık 30 saat çalışır.Siz full time başlamış olabilirsiniz.Şayet part olarak çalışıyorsanız maaşınız 1000-1100 TL aralığında olacaktır.

      Sil
  63. Bana full time olarsk baslayacagim soylenfi.dort gun 8-9 saat calisacagim maasim ne kadar olur ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1650-1800 TL aralığında bir maaş alacaksınız.Lakin bu ücret ileride,sizin kıdeminiz arttıkça değişecektir.

      Sil
  64. Akşam 18.00 sonra partim varmi gece 23.00 kadar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet var.Başvurunuzu yapın ve çalışma saatlerinizi yüzyüze görüşürken dile getirin.

      Sil
  65. Lütfen cevaplayın ben ekip üyesi olarak başladım servis uzmanı sınavını kazandım iş yerinde fazla baskıdan dolayı istifa ettim şuan herhangi bir burger kinge gitsem daha önce çalıştığım anlaşılır mı onay vermezler çünkü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'nin neresine giderseniz gidin,hepsinin kayıt sisteminde daha önce çalıştığınız anlaşılır.Tekrar işe alınmanız çok zor lakin,imkansız değil.İsterseniz başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  66. ben kıbrıs ta üniversite okuyorum bu yaz tatilinde 3 ay türkiye de olucağım gitmeden önce internet üzerinden başvuru yapmayı düşünüyorum fakat 6 aylık sözleşme imzalatılıyor mu çünkü ben sadece 3 ay çalışmayı düşünüyorum ve sigorta yaparlar mı üç ay için

    YanıtlaSil
  67. Ön lisans mezunuyum tab gıdada vardiya müdürü olarak işe başlarsam en az asgari ücretin %80 katı yani 1603+1282=2885lira ile mi işe başlıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet lakin,işe girişlerde kısmi farklar olabilir.Lakin alacağınız ücret 2500-3000 TL arasında bir rakamdır.

      Sil
  68. İnternet üzerinden 2 gün önce başvuru yaptım. Ne zaman geri dönüş olur? Ayrıca internet üzerinden başvurular önemseniyor mu? Ona göre bekleyeceğim yada telefon üzerinden başvuru yapacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genelde 20 günü bile bulabiliyor dönmeleri.Evet net üzerinden yapılan başvurularıda önemsiyorlar.Şimdilik beklemeniz de yarar var.

      Sil
  69. Part time çalışıyorum dort gun 8 saat ve kapanisa kalıyorum. Maasim yaklasik ne kadar olur ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin maaşınız 1000-1000 TL arasında olabilir.

      Sil
  70. Bir restoran manageri aylik maasi nekadar olur. Butun certifikalari burerking den almis bir. Yani hazir bir restoran manageri. Yurtdisinda yilardir bu isi yapiyorum burger king de.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiyede maaşları 3000-4500 TL arasında değişiyor.

      Sil
  71. Slm. Yurtdisinda tercubeli burger king de restoran manageriyim butun gerekli sertvikalari aldim. Tr de full time ayni iste ne kadar maas alabilirim sartlar ne. Ve yukselme durumu nasil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selamlar,yazımızda detayları belirttik.Yönetici olarak başvurabilirsiniz.Yurtdışında aynı firmada çalıştıysanız,işe alma olasılıkları çok yüksek.Maaşlar ise 3000-4500 TL arasında değişiyor.

      Sil
  72. üniversite öğrencisiyim, kurye olarak haftanın 4 günü full çalışsam kalan günlerde part çalışşam tahminen ne kadar maaş alırım ? bir de part time çalışanlarına yol ücreti veriliyor mu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O şekilde çalıştırmaları çok zor.Ancak normal olarak işe başler ve ihtiyaç oldukça mesai yaparsanız,elinize aylık yaklaşık olarak 1900-2300 TL arasında bir ücret geçebilir.

      Sil
  73. Ön lisans mezunu olacam Mayıs’ın sonunda burgere başvuru yapacam moto kurye olarak tahmini ne kadar maaş alırım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 1700-1850 TL arasında bir ücret alabilirsiniz.

      Sil
  74. Mrb. Partime olarak işe başlamayı düşünüyorum 19:00'dan 23:00'a kadar.
    Saat başı ücret ne kadar ve işe alınma ihtimalım % de kaç tşkler.

    YanıtlaSil
  75. Part olarak girerseniz maaşınız 900-1000 TL aralığında olacaktır.Haftalık 29 saat çalışacaksınız.Çevrenizde bir şubede uygun çalışma saatlerinde personel ihtiyacı varsa,kesin alırlar.Lakin 19:00-23:00 saat aralığında şubelerin işi hafifliyor.Yani almama olasılıkları daha yüksek.

    Siz yinede başvurunuzu yapın.Boş şanslar.

    YanıtlaSil
  76. iyi günler.. ben burgerkingte part olarak 1 yıldır çalışıyorum.. yıllık için kullanma hakkım varmı acaba..?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, 14 + 2 gün şeklinde izin hakkınız var.

      Sil
  77. Merhaba moto kurye maaşları ne kadar acaba birde haftalık çalışma saati ne kadardır ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, maaşlar 1800-1900 TL arasında değişiyor.Haftalık 45 saat çalışma süresi vardır.

      Sil
  78. Ben ise başlayalı 1 ay oldu usteki gibi sıkıntılar var yeme içme mola mesai sıkıntısı vs çalışan bilir zaten peki mesai paralarını elden veriyorlar bende yazıyorum ayti not defterine anlasmam 9 saat 1800 + saat başı mesai işte sıkıntı burada mesai saatleri parası elden veriyorlar giriş çıkış saatinin yazıldığı defter piyasada yok elemanlar yazıyor maaş yatıyor lakin mesailer elden veriliyor hak yeniyor kanunda mesai paralarini elden vermek uygunmu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesainin de maaş ile beraber yatması gerekiyor.Lakin şunu unutmayın,mesai ödemesinin bankaya yatması sizin yıl sonu daha fazla vergi ödemesi yapması demektir.Bu konu her ne kadar etik olmasa da,mesai ödemeleri yüzünden çalışanların yıl sonu fazla vergi ödediğini bilmenizde yarar var.

      Sil
  79. Kapalı eleman alımı oluyormu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet alınıyor.Çalışırken genelde tesettürlü bayanlar,uygun bir şekilde saçlarını şapkanın altına koyuyor.

      Sil
  80. Merhaba ben servis uzmanıyım 8 ay oldu calismaya baslayali 8 ay boyunca en yüksek maasim 1.900 oldu o da 1 ayda 4 gün yerine sadece 1 gün izin kullandim bu şekilde aldim bu miktarı fakat şöyle bir problem var aşırı mesai yapiyorum 10 saat calisiyorum günlük net yani sasmiyo bu ama ay sonu maasim 1700 civari yatiyor mesailerim yatmiyor ne kadar mesai yaptim öğrenemiyorum ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mesaileriniz eksik veya hiç yatmıyorsa yatmadığı ayın bordrosunu inceleyip,alo 170'i arayabilirsiniz.Zira bu konuda şubenize ve şirketin genel merkezine teftiş için müfettiş yönlendireceklerdir.

      Sil
  81. Ben burger kingde işe başlıyacagım 1 ay çalışıp çıksam bir sıkıntı olurmu sözleşmede bir kanun varmı para cezasi alırmıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herhangi bir cezası yok.60 gün dolmadan istediğiniz an çıkabilirsiniz.

      Sil
  82. Başı kapalı eleman çalıştırıyolarmı acaba?

    YanıtlaSil
  83. Benim kaldığım yer burger a çok yakın aksam 17.30 ve 24.00 çalışmak istesem işe alınır mıyım bide kapalı olduğum için şapka dışında boynuma fular bağlamama izin verirler mi?
    Şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Part time personel ihtiyacı varsa kesinlike değerlendirebilirler.Fular konusu biraz da şube müdürü ile alakalı bir durum,tesettürlu bayanlar genelde saçlarını şapkanın altına toplayıp çalışıyor.

      Sil
  84. merhaba,3 ay çalışıp istediğim zaman bırakabiliyorlarmı ? bir de ben öğrenciim,bu işe girmemi etkilermi.saygılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 60 günden fazla çalışmanız durumunda,istifanızı verdikten sonra 15 gün çalışmanız gerekiyor.Sezonluk alımlar var,siz 3 aylık başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  85. 2002 Ocak Doğumluyum Yazın 2-3Ay çalışmak istiyorum 16Yaşında oluyorum işe alınır mıyım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En az 17-18 yaşında olmanız gerekiyor.Lakin isterseniz yine de bir başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  86. mrb. lisans mezunuyum. askerlik vazifesini yaptım. asistan müdür olmak istiyorum. ihtimal nedir? yaş sınırı var mıdır? maaş ne kadar?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,İş başvurunuzu yapın zira uygun görür ve size güvenilirler ise terfi almanız çok kolay olur.Maaş ise 2250-2800 TL aralığında değişiyor.

      Sil
  87. Merhaba beni bugün restoran müdürü pozisyonu için aradılar her halde ilk üç ay asistan müdür olarak görev de bulunacağım ilk giriş ve 3 ay sonrası maaş ne olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Üç ay sonra maaşınız 3000-4000 TL aralığında bir ücret olacaktır.

      Sil
  88. Su an kurye maasları nedır acaba

    YanıtlaSil
  89. başvuruyu nasıl yapabilirim? web adresi ya da link var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başvurunuzu kariyer siteleri,mağazalar veya burgerking.com.tr adresinden yapabilirsiniz.

      Sil
  90. işe yeni başlandığında eğitim alma nedir yani çalışmaya başlamadan önce eğitim mi alınıyor ? alınıyorsa kaç gün sürüyor? yardımcı olurmusunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğitim bir kaç saat sürüyor o da genelde işe başlamadan bir gün önce oluyor.Onun dışında kalan eğitimler şubelerde pratik olarak veriliyor.

      Sil
  91. işe başlamadan önce eğitim alma mevzusu nedir ? o süreçte maaş alınıyor mu ? iş zormu? yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğitim çok kısa sürüyor bu konuda çok endişe etmenize gerek yok.Eğitimlerde de maaş alıyorsunuz.

      Sil
  92. Asistan mudurun izin gunleri neden 1 gun vardiya muduru niye 2 gun izin yapiyor.asistan mudurlugu gectikten 3 ay sonra izin gunleri nasil.olur ve haangi firmayi önerirsiniz yogunluk bakimindan.sbarromu popoyesmi usta donercimi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vardiya günlük asistan bir kaç saat daha fazla çalışır.Bu yüzden ikinci bir izin hakediyorlar.Asistan müdürler her daim hafta da bir gün izin kullanır.Siz yoğunluk sırasına göre sıralamışsınız firmaları zaten.Bizim size daha kolay yükselmeniz hasebiyle tavsiyemiz,Sbarro'dur.

      Sil
  93. Merhabalar.
    Bir hafta kadar sonra BK'da ekip üyesi olarak işe başlıycam ve bi kaç sorum var cevaplarsanız çok memnun olurum.
    1.Sakallar her gün tıraşlı mı olmalı yoksa makineyle kısa tutsak yeterli olur mu?
    2. 2.5 ay full time çalışmayı düşünüyorum daha sonra ise
    1 ay kadar çalışmayıp 1 ayın sonunda başka bi şehirdeki şubede part time çalışmaya geçiş yapabilir miyim? 2.5 ayın sonunda çıkış yapmam sorun olur mu?
    3. Günde ortalama 3-4 saat fazla mesai yapmak istesem izin verirler mi?
    4. Aylık alacağım asgari ücreti içinde yol ve yemek parası da olcak mı yoksa yol ve yemek için 1600 tl nin haricinde mi ücret verilicek?
    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,

      Ne yazık ki,her gün traş olmanız isteniyor.Çıkış yapmadan önce başka bir şehir de çalışmak istediğinizi söylerseniz daha iyi olur.Zira çıkış yapmadan bir başka mağazaya yönlendirme imkanları olabilir.Böyle bir imkan yoksa çıkışınızda sorun olmaz.

      Mağaza yoğunsa mesai yapabilirsiniz.Lakin mağaza vasat bir haldeyse mesai yaptırmazlar.Yemek firmaya ait,bunun dışında yol ücreti veriliyorsa,maaş dışındadır.

      Sil
  94. Mrb burger k.başvuru yaptım başvuru sırasında 1 yillik sözleşme olacak dedi eğer 1 yıl dolmadan işten çıkarsan ceza var dedi bilgi alabilirmiyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceza almak gibi bir durum söz konusu değil.Lakin istifa etmeden 15 gün önce firmayi bilgilendirin.Aksi takdirde içerde kalan maaşınız verilmeyebilir.

      Sil
  95. yönetici adaylığı ve sonrası için süreç hakkında tam olarak bilgi verebilecek var mı ? 3 aylık süre sonunda maaş ne kadar . eğitim süreci sonunda restoran müdürü olarak mı başlıyoruz işe yoksa asistan müdür mü oluyoruz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süreç şu şekilde oluyor.Başvurudan sonra 3 aylık bir eğitim ve deneme süreci sonunda asistan müdür olarak bir mağaza göreve başlıyorsunuz.Maaş ise 2750-3500 TL arasında değişmektedir.

      Sil
  96. Merhaba burgerkinge işe başlıyacağım , bana devamlı eleman lazım dediler ama ben öğrenciyim işe girebilmek için okumuyorum dedim , 1-2 ay sonra çıksam sıkıntı olur mu ? Sözleşme var mı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,işe başladıktan sonra 60 gün çalışırsanız 15 gün önceden çıkacağınızı haber verirseniz,çıkış esnasında bir sorun olmaz.60 gün dolmazsa istediğiniz an işi bırakabilirsiniz.

      Sil
  97. Abi kolay gelsin ben yeni girdim 1 gun çok zorladı birakicam 1 yillik sözleşme yaptım çıksam ne olur iyi Gunler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 60 gün dolmadan istediğiniz an çıkabilirsiniz.Lakin ilk gün zorlanmanız doğaldır.Bir süre çalışırsanız alışmanız tabii.

      Sil
  98. Merhaba 17 Yaşımdayım 186 cm Boyundayım Tüm işe giril evraklarım hazır.Nereye başvursam eleman alımımız yok diyorlar ne yapmalıyım ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternet üzerinden başvuru yapın.Lakin 17 yaşındaysanız genelde önceliği 18'ini dolduranlara veriyorlar,bunu bilmenizde yarar var.

      Sil
  99. İşten çıktıktan sonra Verdiğim evrakları geri alabilirmiyim sıkıntı olurmu onlarda kalması.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlarda kalması bir sorun oluşturmaz.Siz isteseniz de evrakları vermezler.Zira belirli bir süre işveren tarafından saklanılması zorunlu.

      Sil
  100. Ben yeni işe başvurdum beni eğitime göndendiler günde 8 saat ama 3 saat fazla mesai yaptırabiliriz dedilet ayda ne kadar maaş alabilirim asgeri ücretmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet asgeri ucret alirsin mesaiye kalirsan maasin yukselir

      Sil
  101. Ekip üyesi maaş ne kadar alıyor

    YanıtlaSil
  102. Ben forum doldurdum evraklari verdim oranin muduru ise aldimdedi ama tab gidadan onay bekliyom dedi onaysuresi nekadar surer(13gundur oldu)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı durumlarda 20-25 günü bulabiliyor.Daha uzun sürerse müdürle tekrar görüşmenizi tavsiye ederiz.

      Sil
  103. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba dönüş yapmaları bazen 25 günü bulabiliyor.Genelde sabit bir iş verilir size lakin,lobide mi verilir o bilinmez.Vardiya konusu mağaza müdürü ve çalışanlarına bağlı bir durum.Fakat genelde bir hafta sabah/bir hafta akşamcı şeklinde oluyor.

      Sil
  104. ekip üyesi olarak işe başladığım vakit primler dahil ne kadar alırım

    YanıtlaSil
  105. 1850-2000 TL arasında olması gerekiyor.

    YanıtlaSil
  106. Maşlar ayın kaçında yatar?

    YanıtlaSil
  107. En fazla kaç saat çalısılıyo

    YanıtlaSil
  108. Akşam kapama oluyomus genel temizlik bide o her günmü oluyo yoksa haftada 1 felanmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rutin temizlik oluyor.Genel temizlik bir kac ayda bir yapılır.

      Sil
  109. mesai saatleri günlük nasıl oluyor mesela sabah 9 akşam 5 var bunun gibi başka hangi mesai saatleri var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sabahçı ve öğlenci var.Sabahçı 08:00-16:30 akşamcı 14:00-00:00 şeklinde veya mağazaya göre farklı vardiyalar olabiliyor.

      Sil
  110. Mc Mc donalds ta çalışmaya basliyacagim, namaz kılıyorum namaz vakitlerinde izin veriliyormu ve 1.5 ay calisabiliyotmuyuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet izin verilir.Bu konuda sorun yaşamamanız gerekiyor.Sezonluk çalışabiliyorsunuz.

      Sil
Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda