21.03.2018

Vodafone 2018 Çalışma Şartları/Maaşları



Vodafone, 1991 yılında kurulmuş ve Newbury, Birleşik Krallık merkezli uluslararası bir telekomünikasyon şirketidir.Şirket 2018 yılı itibari ile ülkemizde hizmet veren en büyük GSM operatörlerinden biridir.

Sahiplerinden öncüleri Ernest Harrison ve Gerry Whent'tir. Vodafone kelimesi, Voice den gelen 'VO', data dan gelen 'DA' ve phone dan esinlenen 'FONE' heceleri ile oluşmuştur. Amblemi ise konuşma açmak anlamındaki tırnak ( ' ) işaretinden esinlenmiştir. Dünyanın 30 ülkesinde GSM operatörlüğü yapmaktadır. Vodafone ve işletmecisi olan ağlar üzerinde 30 ülkede üzerinden ortak ağları vardır. Vodafone Global Enterprise bölümü üzerinde 65 ülkede kurumsal müşterilerine telekomünikasyon ve IT hizmetleri sağlamaktadır. Vodafone'un CEO'su İtalyan Vittorio Colao'dur. Vodafone Grup Başkanı ise İngiliz Sir John Bond'dur.

Vodafone 2018 Çalışma Şartları

Vodafone'de günlük çalışma süresi yasaların belirlediği gibi 8 saat olarak karşımıza çıkmaktadır.Haftada bir gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumunda 14+2 gün şeklinde yıllık izin hakkına sahip olursunuz.


Personel her hafta değişen sabahçı/akşamcı şeklinde vardiyalar ile çalıştırılmaktadır.Bu vardiyaların kontrolü ve devamlılığı şube yöneticisi tarafından yapılıyor.

Zaman zaman firmada fazla çalışmanız söz konusu olabilir.Vodefone bu fazla çalışmalar için mesai ödemesi yapmaktadır.Ayrıca resmi ve dini bayramlarda çalışmanız durumunda,yine maaşınıza ek olarak mesai ödemesi alırsınız.

Vodafone 2018 Maaşları

Vodafone ilk işe girişte özellikle satış danışmanlarına Asgari ücret uygulayan bir firmadır.Firma her personelinin yemek ihtiyacını karşılamasına karşın,yol ücreti vermemektedir.Ayrıca bir çok  firmada olduğu gibi Vodafone'da da Prim sistemi uygulanmaktadır.Bahsi geçen primlerin alınmasına hak kazanıldığında Prim tutarlarının neredeyse bir Maaş kadar olduğunun altını çizelim.

Kısaca maaşları Özetleyelim:

Satış Danışmanı: 1650-1950 TL
Kasa Sorumlusu: 1650-1950 TL
Pazarlama Stajyeri: 1650 TL 
Kurumsal Satış Temsilcisi: 1700-2000 TL
Aktivasyon Elemanı: 1750-2150 TL
Mağaza Yöneticisi: 2500-3500 TL
Çağrı Merkezi Personeli: 1800-2100 TL

16 yorum :

  1. Maaşlar hangi bankadan alınıyor ?

    YanıtlaSil
  2. ben A101 de çalışmak istiyom hangi belgeler gerekir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temiz kağıdı,diploma fotokopisi,vesikalık resim,ikametgah ve portör muayene belgesi.

      Sil
  3. Siz burada 8 saat diye belirtmişsiniz fakat ben görüşmeye gittiğimde bana sabah 9 - akşam 9 dediler. Yasaların belirlediği 8 saat ise bana neden 12 saat diyorlar.2-3 güne mecburiyetten başlayacağım lütfen en kısa zamanda bilgilendirir misiniz?
    Eğer 12 saat çalıştırma hakları yoksa ona göre hareket edeceğim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasal çalışma saati günlük 8 saattir.Daha fazla çalıştırılması ancak mesai ödemesi yapmak ile mümkündür.Aksi mümkün olamaz.

      Sil
  4. Vodafone iş başvurusu yapmak istiyorum ne yapmam gerekiyor ankara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnternet üzerinden yani vodafone.com.tr veya cep merkezlerinden başvuru yapabilirsiniz.

      Sil
  5. Ben çalışıyorum fakat okadar maaş almyorum ne yapablirim

    YanıtlaSil
  6. Lise mezunu şartı varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaman zaman bu şartı hiçe sayabiliyorlar.Başvurunuzu yapmanızda yarar var.

      Sil
  7. Avm de çalışma şartları,saatleri nlerdir acaba? Bugün görüşme olumlu geçti 1 hafta sonra başlatmak istiyorlar ne yapmalıyım ? A101 de çalışıyorum iş değişikliği yapmam mantıklı mı vodafonla

    YanıtlaSil
  8. İşe başlama sırasında hangi belgeler isteniyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkematgah,diploma fotokopisi,resim ve temiz kağıdı gibi rutin belgeler.

      Sil
  9. Güzel çalışma ortamı oluyor ama prim verilmiyor avm dışındaki yetkili bayilerde

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda