11.06.2018

Evkur Çalışma Şartları/Maaşları



Faaliyetine, 1972 yılında Murat Halı Mağazaları adı altında başlayan firma; değişen vizyonu ile 1987 yılında perakende mağazacılığına ilk adımı atmıştır. Evkur Markası’nın ilk örneğini oluşturan Murat Halı Mağazaları, 1994 yılında ismini Evkur Alışveriş Merkezleri olarak değiştirmiştir. 1987 yılında tek mağaza ile başladıkları bu sektörde; bugün 30’u İstanbul’da, 60’ı da Türkiye’nin çeşitli il ve ilçelerinde olmak üzere toplam 90 mağazayla 40 ilde hizmet vermeye devam etmektedir.

EVKUR  ÇALIŞMA ŞARTLARI

Evkur'da günlük çalışma saati yasaların belirlediği şekilde 7,5 saattir.Çay ve yemek molanız bu saatlere dahil değildir.Molalarınız ile beraber mağazalarda geçireceğiniz,toplam süre 8,5 saati bulur.Haftada bir gün izin ve yılınızı doldurmanız durumunda,14+2 gün şeklinde yıllık izin kullanma hakkınız bulunmaktadır.

Personel her hafta değişen vardiyalar ile çalışır.Vardiyalar sabahçı ve akşamcı şeklinde olur.Vardiya düzenini ve haftalık izin düzeninden birim şefiniz sorumludur.

EVKUR PERSONEL MAAŞLARI

Evkur'da maaş sistemi her ne kadar değişken olsa da,personelin ay sonu cebine girecek olan para,maaş tarihine kadar satabildiği üründen alacağı prime dayalıdır diyebiliriz.Her ne kadar ilk giren personele Asgari ücret veya yüzde 10 daha fazla gibi bir rakam ile maaş veriyor olsa da,firmada uzun yıllar çalışanların maaşları ilk girenlerden farklı olabiliyor.

Firma personel yemeğini  karşılıyor ve Maaş dışında Prim verildiğini zaten belirttik.Prim konusuna kısaca değinmek gerekirse,her ay mağazalara hedef cirolar verilir bu hedef ciroların aşılması durumunda,her personel maaşına ek olarak prim almaya hak kazanır.

Kısaca özetleyelim: Maaş + Yemek + Prim şeklinde bir tablo çıkmaktadır karşımıza.Mağaza yöneticilerinin çalışma saati ve maaşları personelden farklıdır.

12 yorum :

  1. Evkur firmanizda çalışmak istiyorum nisamliyim tertibin ve gorunusum iyidir ben evkurda çalışma fikrini sizin bunyenizde çalışan komşum kadir alisan tarafından atıldım sizinle çalışmak istiyorum

    YanıtlaSil
  2. Prim mi ne primi yav yalan %100yalan not:yeni ayrılmış bir çalışan!

    YanıtlaSil
  3. EVKUR KADIKOY SUBEMIZE LISE MEZUNU BILGISAYAR KONUSUNDA DENEYIMLI BILGI ISLEM DEPARTMANINA PERSONELLER ALINCAKTIR.
    CALISMA SAATLERI 09:00 18:00 ( 30 DK YEMEK MOLASI 2 KERE 15 DK LIK CAY MOLASI ICINDE )
    12:00 - 21:00 2.VARDIYA SAATLERIMIZ.
    HAFTA ICI 1 GÜN IZIN OLUYOR. HAFTA SONU MÜHİM BİR İŞ OLMADIKCA KULLANILMIYOR.
    ERKEKLER ICIN ASKERLIGINI YAPMIS.
    KADINLAR ICIN ISE 23 YAŞ VE ÜSTÜ BİLGİSAYAR TECRÜBESİ OLAN LİSE MEZUNU ARKADASLAR.. BAŞVURUNUZ KADIKOY SUBESI NE GELİP YAPABILIRSINIZ.

    YanıtlaSil
  4. merhaba ben is ariyorum 2 sene bilgi islem elemani olarak calistim yardimci olursaniz sevinirim

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar ben iş arıyorum acil işe ihtiyacım var daha öncesinde mağaza müdür yardımcısı olarak görev yaptım ve ürün Danışmanlığı yaptım kasa işleriylende ilgilendim lütfen yardımcı olursanız sevinirim

    YanıtlaSil
  6. Lise mezunuyum bilgisayar ve teknoloji bölümü Web tasarım dalından mezunum iş arıyorum

    YanıtlaSil
  7. Merhaba lise mezunuyum 2 3 sene kasiyer olarak calistim bilgiray kullanim iyidir satis danisman olarak calismak isterim ise alirsaniz cok memnum olurum

    YanıtlaSil
  8. İzmir'de kasiyer ihtiyacı varmı,birde yaşsınırı varmı 42 yaşındayım a101 de calıstım

    YanıtlaSil
  9. Diyarbakır'da olursa çalışırım çünkü ailemle beraber olmak istiyorum 7senedir İstanbul'dayım

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda