28.10.2019

Beğendik Market Perakende Sektöründen Çekiliyormu



Beğendik Market Perakende Sektöründen Çekiliyormu

Sektör oldukça zorlu bir zaman diliminden geçiyor.Bu süreçte bir çok firma ya kepenk indiriyor,ya da olabildiğince küçülmeye gidiyor.Şüphesiz Beğendik grubu şu an için sektör de oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren firmalardan sadece bir tanesi.

Kayyum denetimine giren Beğendik Grubu,geçen süre de gereksiz yatırımlardan uzak durdu ve karlılığı az olan hatta, zarar yazan bütün mağazalarından kurtuldu. Bir süre mağaza açmadan geçiren Beğendik Grubu Makro marketlerden almış oldukları mağazalarla gündeme tekrar gelmişti fakat krizden bir türlü kurtulamayan Beğendik Gurubu yaptıkları bütün hamlelerle bu kötü gidişe bir dur diyemedi.

Beğendik Grubu Eylül ayında Nevşehir mağazasını kapattıktan sonra başta Kayseri ve Ankara olmak üzere bir çok mağazasını kapatmaya başladı ve personel çıkışlarına hız verdi. Fakat Rela gurubu ve Beğendik Grubu olsun çıkartılan personellerin hiç birinin tazminatları ödenmediği söylenmekte ve bu doğrultuda işten çıkartılan personeller mahkemeye vererek haklarını aramaktadır.

Kulislerde konuşulanlara göre Beğendik Grubu perakende sektöründen tamamen çekilme kararı aldığı söylenmekte. Önümüzdeki günlerde Beğendik Grubu sektörden çıkacakmı yoksa devammı diyecek göreceğiz.

4 yorum :

  1. Sektörden çıkarsa alacaklıların alacakları ne olacak

    YanıtlaSil
  2. Makro mağduru130 Ekim 2019 12:11

    Ne olacak ödeyeceğiz diye diye atma atacaklar tıpkı MAKROMARKET İN bizlere yaptığı gibi Kayserili esnaf bunlar

    YanıtlaSil
  3. Temiz iş yapan kapital sistemde arada kalmış şarküteri sektöründe hile yapmayan oçkendi etini kendi kesen bir marketti...Doğal beslenecekleri yer de her yerden at eti domuz eti kalitesiz et yerse insanlar böyle olur ,üzüldüm müslümanlar hep böyle az yardım ediyor birbirlerine

    YanıtlaSil
  4. Güzel , temiz ve ürün çeşidinin bol olduğu mağazaları vardı. Epey küçülmüşler ama sektörden çıkmaları sektör için büyük olay
    çıkıp çıkmayacağı konusunda net bi bilgi ya da durum var mı

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda